ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Slová vďaky od ukrajinských rodín pre Farskú charitu v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Farská charita Sereď /  Po uplynulých veľkonočných sviatkoch by sme sa s vami radi podelili o krásne slová vďaky, ktoré sme dostali od ukrajinských rodín, keď sme im rozdávali veľkonočné balíčky. Za všetky vyberáme aspoň jedno špeciálne. Patrí vám všetkým…

„Dobrý deň! Chcem vysloviť veľké ĎAKUJEM vašej organizácii a slovenskému ľudu!!! Všetci ste veľmi citliví a srdeční. To, čo pre nás robíte, nie je len pomocou. Je to prejav ľudskosti a lásky k blížnemu. Hlboká poklona vám!!! Nech vás Boh chráni!!!“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Znovu a JEDNOZNACNE VEREJNE PODAKOVANIE charite, ktora ma skusenostis pomocou a vie ju dostatocne odborne, spravodlivo a NACAS rozdelit presne tam, kde patri.

    Zaroven ale VELKE DAKUJEME aj vsetkym tym, ktori pomahat umoznuju svojimi darmi.

    Pomoc bude zial potrebovat stale viac ludi. Nezabudajme na to a myslime na nich.

  2. Pan Majko pomáhame ja som za ale kedy začne pomáhať slovenskému národu tato vláda ???ved tu prežíva veľa rodín aj ja som si chodieval bravat na charitu každý rok balíček potravín keď že som v hmotnej núdzi a odkedy je tato vláda nedostávam vobec nič všetko zrušili tak ic dopice aj ty stou fajovou vládou

  3. No pomoci ubúda,aj darovaných potravín je už málo,ľudia už proste toho majú dosť.Stále sa tu rieši Ukrajina,aj Lex Ukrajina bola schválená skôr,ako pomoc pre Slovákov.Ak sa to vôbec dá pomocou nazvať.Tak sa nečudujme,že tu začína prevládať nenávisť.

  4. Nech idú tam odkial prisli. Aj slovenský národ je dost chudobný. Treba pomáhat aj chudobným slovenským rodinám . Teraz sa z nich máme posrat ?

  5. Môžeš ísť na Ukrajinu a s nimi si to vymeniť. Že nežijeme nad pomery nie sú vinní Ukrajinci, ale my, že si volíme takýchto politikov, ktorí nás ohúria tým, že lozia po múroch alebo hajlujú, že nepozeráme, čo ten človek dokáže urobiť pre spoločnosť. Je to v poriadku, že Matovič si svojvoľne nakúpil vakcínu od Rusov a veľké množstvo sa zadarmo rozdalo iným krajinám, že urobil lotériu a vyplácal za očkovanie…? A konečne, neviem, čo by si urobila, keby ti odstreľovali dom alebo mesto? Bola by si taká hrdinka a ostala tam, alebo by si tiež odtiaľ utiekla? Oni si tento osud sami nevybrali. Nie je to ľahké ani pre nás a vôbec nie pre nich.

  6. LUdia, viete si predstaviť tú situáciu, že by ste so svojimi deťmi, vnúčatami museli utekať z krajiny, aby ste im zachránili život, a potom stáť pred charitou a byť vďačný za balík potravín? Mať dávku v hmotnej núdzi cca 65 eur, problém si nájsť zamestnanie, lebo veď máte malé deti a v MŠ nie je pre nich už voľné miesto? Ukazovať v mobiloch fotografie, ako ste sa museli skrývať v úkrytoch pred streľbou,… a toto si všetko vy a vaše deti nesiete na celý život v sebe?
    Pokiaľ viem, tak charita pomáhala a stále pomáha všetkým núdznym, aj našim rodinám,…. Nerobí to za vaše peniaze, ani za štátne, takže nikomu z vás nič neberie.

  7. Len sa opýtam, konkrétne na túto skupinku na obrázku…z akého dôvodu nejdú pracovať? V Seredi je pre nich možností až až 🤔

  8. Ako mozte zavidiet Ukrajincom davku v hmotnej nudzi? Sa nehanbite? Ich muzi bojuju za nasu slobodu, zastavili Rusov a nevzdali sa im, udatne bojuju. Vdaka nim tu mozme kludne zit, pracovat. Ak by sme ich nepodporovali (aj zbranami) tak mame ruske vojska na nasom uzemi, nechapete? Rusi by sa nezastavili. Slava Ukrajinskym hrdinom! A vy co zavidite aj to malo co dostanu v charite – pohrdam Vami.

  9. No tebe evidentne vyplundrovali hlavu. ..mi…. oucou…. to vazne?
    Lacko je vyplieneny idiot, ale ty…. na to snad ani nie je diagnoza.

  10. Co sa musi stat na to, aby si Slovak kludne zijuci vo svojom byte ci dome v mieri, v relativnom dostatku a – nemusi sa bat nocneho bombardovania bombami Ruskej armady?

    Fakt je potrebna osobna skusenost, to vazne ludia k pochopeniu co je zlo potrebuju prespat kazdu noc niekde v pivnici, v zime, bez elektriny, vody a s obavami o zivot svojich deti a svoj?

    Napozaj si ludia uvedomia nevyhnutnost uteku civilov z bombardovanych casti Ukrajiny Putinovou Ruskou armadou a suvislosti s tym spojene az vtedy, ked dostanu moznost svojich blizkych vyhrabavat z hromadnych hrobov aj u nas?

  11. Obe strany majú pravdu.Urcite by som nemenil s tými,čo musia utekať pred vojnou so svojich domovov.Na druhej strane je pravda aj to,že na Slovensku národ sa zabúda ,väčšina žije v čím ďalej väčšej chudobe a preto táto nenávisť jedni voči druhým.
    Vďaka všetkým ktorí pomáhajú…ci ukrajincom,slovákom,komukoľvek.Dolezite je dávať pomoc tým, ktorí ju nezneužívaju,ale ju potrebujú.

  12. Nemusia utekať!!!
    Nemusia bojovať!!!
    Môžu sa vzdať!!!
    Keby sa vzdali! bolo by to oooomnoho lacnejšie pre celý svet!
    Aj tak neporazia Rusko…
    Dobre, treba im pomáhať už keď utekajú…
    Zato, ze sa nechcú vzdať(znížiť si svoju životnú úroveň), celá europa ich bude živiť a nam! sa zníži životná úroveň, okrem par výnimkám – ktorí zarobia na tom, ze nas tu bude ako hadov!!!

  13. Pre Ja 12:59. Maju sa vzdat? Nechapete, ze ked sa vzdaju, ten psychopat putler sa nezastavi len na Ukrajine? Naberie sebavedomie a moze zautocit na nas. Ak nie tankami, tak minimalne nas moze ostrelovat. To chcete? Velka cest a slava Ukrajinskym vojakom, ktori hrdinsky brania aj nasu slobodu. Slava Ukrajine! Vy by ste sa vzdali a nechali znasilnovat Rusmi Vase zeny, dcery?

  14. Jasna vec, ze Rusi chcu dobyt celu Europu a cely svet. To si neuvedomuje len hlupy clovek. Kazdy predsa vie, ze Mesiac by tu vobec nemal byt. Mesiac je v skutocnosti vesmirna lod mimozemstanov, ktori sa sem dovalili pred 12 000 rokmi a Putin je jednym z tych Reptilianov, co sa momentalne hotuju znicit cely svet.

  15. Podľa môjho názoru iba hlupák, naša vláda a zopár diskutujúcich na SOL si myslia, že Putin je zločinec …. Čas ukáže, že vraždili viac Ukrajinci ako Rusi …. Naše prostitútske médiá sú prostitútske …..

  16. Anonym 22. apríla 2022, 14:08 ukrajinskí vojaci vraždia Ukrajincov ….. Dôkazov je dosť …..Len nesmieš byť zameraný iba na naše prostitútske médiá, ktoré zapredali novinársku česť doláru … To je môj názor!

  17. Ukrajinski vojaci brania svoju vlast, svoj narod pred vyvrazdovanim. To co pacha putler je genocida na Ukrajinskom narode. Ukrajina bola bezdovodne nepravom napadnuta agresorom – ruskymi vojakmi na prikaz putlera. Preto im treba pomahat – zbranami aj humanitarne. Bojuju aj za nas, za slobodu v Europe. Putler musi byt porazeny. Rusko tato vojna bude velmi boliet, ekonomicky, vojensky, poctom padnutych vojakov, atd. Europa spolu s USA su omnoho silnejsi po vsetkych strankach. Nakoniec to Rusko prehra.

  18. Priatelia, vy neregistrujete, ze diskutujuci vystupujuci pod nickom „Lacko“ je jednoduchy prorusky troll?

    Ide podla schemy a navodu – zverejnuje nepodlozene informacie a obvinuje vsetkych dookola.

    Lacko, Lacko…

  19. @Ja 22. apríla 2022, 12:59
    Vdaka za kazdeho antiruskeho hada co u nas zostane 😀 Kiez by sem na kazdeho takeho kokota ako si ty doslo zo 20 ukrajincov.

  20. Miloš, som myslel, že si rozumovo na tom lepšie …. ak máš aspoň kúsok novinárskej cti skús sa na rusko-ukrajinskú problematiku pozerať objektívne, nielen z tej dolárovej stránky ….. Čo ak je pravdou, že Azovci (potomkovia banderovcov) vyvraždili od roku 2014 cca 15 000 civilov hovoriacich ruským jazykom …skús sa prosím nad tým zamyslieť ……aspoň to skús ….

  21. Jednoduchý Lacko sa nečudujem, že si taký vymletý, keď čítaš po nociach takéto ruské sračky. Alebo to máš zaplatené? Alebo si bývalý obyvatel?

  22. Pán Majko,viem,že sa to dá zistiť,ale vy to už určite viete,koľko máme momentálne v Seredi ukrajincov a sú tu ešte voľné kapacity na ich ubytovanie? Ďakujem za odpoveď.

  23. Ak ma od Ukrajiny fakt zavisiet osud celej Europy, tak to s nami teda dvakrat dobre nevyzera. Na jednej strane miliony odhodlanych ukrajinskych vlastencov so samopalmi a na druhej strane po zuby vyzbrojena ruska armada operujuca kusok od svojich zakladni. Na kazdej stabnej akademii sa vyucuje, ze na ofenzivu su potrebne tri fundamenty. Kontrola vzdusneho priestoru, tazke zbrane a prevaha v zivej sile aspon 5 ku 1. Rusi maju aj to prve, aj to druhe a aj to tretie. A este k tomu aj Kinjal… Ukrajinske ozbrojene sily nemaju to prve, to druhe v obmedzenej a kazdym dnom mensej miere a to tretie tiez nie. Z ramena odpalovane rakety vyzadujuce si v realite priblizenie k cielu aspon na 500 metrov ich nezachrania a tazku techniku na lavy breh nedostanu. Cez Dneper vedie myslim 23 mostov. Rusi ich zatial neznicili,ale urobia to, ked budu potrebovat. Linia frontu na Donbase ma v sucasnosti 400 km do dlzky a aj do hlbky. Ukrajinci nemaju sily na staticku ani na mobilnu obranu. Rusi tyzden testovali ukrajinsku obranu a teraz cez vikend zacnu prenikat za prve linie ukrajinskej obrany. Z vojenskeho hladiska je lavobrezna Ukrajina uz v podstate stratena. To ma nekrizujte za toto. Don’t shoot the messenger 🙂 To bolo jasne vopred, ze vojensky Ukrajina nema sancu odolat ruskemu uderu. A to zatial velmi limitovanemu. Preto vycitam ukrajinskemu vedeniu, ze do tejto slamastiky dostali svoj lud. Poslanci cudzich parlamentov na kamery panovi Zelenskemu ochotne zatlieskaju, ale ukrajinsky lud umiera a ekonomicky je ta krajina uz teraz posunuta minimalne o 20 rokov dozadu. K comu bolo dobre tych ludi vyhecovat do boja bez sance na uspech?

  24. Anonym 22. apríla 2022, 18:58 – netusim, ale podla mna su ich stovky. A stale budu pribudat.

    Zial sa potvrdzuje co pisem od zaciatku marca – doteraz prichadzali ti bohatsi, resp. hlavne stredna trieda.

    Teraz chodia uz ti chudobni a ludia, ktori prichadzaju spravidla evakuacnymi vlakmi a busmi. Alebo ich na hranice vezu dobrovolnici.

    Budu chodit dalsi a dalsi – fakt chudobni. Ti, ktori mesiac stravili v pivnici v ostrelovanom meste. V uplne zlych podmienkach a aj taki, ktori sa uz nebudu mat kde vratit.

    Nebude dobre ani im a ani nam. Zial, dobre uz bolo…

  25. Nepouzival by som slova, ktorym nerozumies. Ich boj o holu existenciu, o zivot, o buducnost by som bukolickym nenazval ani po troch pivach.

  26. Problém je, že farizejská EU sa tvári, že od začiatku nasadila tvrdé a likvidačné sankcie čo vôbec nebola pravda. Keby naozaj chceli Rusko ekonomicky nalomiť, tie sankcie by museli byť výrazne tvrdšie. Ale to nechcú, obávam sa, že im predlžovanie konfliktu vyhovuje. Vojna frčí, treba zarábať. A bojovať do posledného Ukrajinca. Za mier sa nebojuje, za mier sa rokuje.

  27. Mal som na mysli to tvoje parafrazovanie basne Sama Chalupku v kontexte toho krviprelievania. Prave taketo bukolicke reci ich dostali tam, kde su. Vzdanie sa je traumatizujuca zivotna skusenost. Vsetci ukrajinski zajatci maju hlavy dole. Chapem ich. Ale ziju. Pre nich sa to uz skoncilo. Aku alternativu ku vzdaniu sa maju podla teba? Okrem recitovania poezie z 19. storocia?

  28. Ale oni sa nechcu vzdat. A uz vobec nie rusom. Radsej v tom boji…. Skus sa porozpravat hoci aj s tymi zenami co usli k nam.
    A este raz, bukolicke?

  29. Samozrejme, ze bukolicke. Tu nejde o nejaky bezvyznamny retoricky suboj medzi tebou a mnou na internete. Mne ide o tych ludi. Je mi luto, ze politicke elity v nich vzbudili a nadalej vzbudzuju falosne nadeje na nieco, co v realite nie je mozne. Im by vojensky pomohla len priama ucast USA vo vojne. Zachytil si v poslednej dobe vyhlasenia Blinkena alebo Stoltenberga ohladom toho? Nehovoria nahodou to, ze kvoli Ukrajine do vojny s Ruskom nepojdu? Tych ludi mi je luto. Politicki lidri by mali mat vuac rozumu nez „bukolicka“ ulica.

  30. Tych ludi napadol rus. A oni sa brania. A chcu sa branit, nechcu odovzdat svoje domovy bez odporu. A kedze svet nechce rozputat peklo, tak pomaha len dodavkami a prachami. Alebo cakas zasah Nato mimo clenskeho statu?
    A kde tam vidis idilku?

  31. Kvôli Ukrajine do vojny s Ruskom nepôjdu. Dá sa to aj inak povedať. Oni vo vojne s Ruskom sú, ibaže prostredníctvom Ukrajiny. Záleží od uhla pohľadu. Ukrajina je zámienka a vôbec nikomu na nej nezáleží, ten konflikt bude na dlho a bohužiaľ „až do posledného Ukrajinca“. Tá vojna proste niekomu náramne vyhovuje.

  32. Priamy vstup USA ani NATO do toho konfliktu neocakavam. Dovodom je Kinjal. To je jednoznacny game changer. USA prevadzkuju flotilu 11 lietadlovych lodi. Kazda z nich ma na palube cca 80 bojovych lietadiel. Na sile lietadlovych lodi je zalozena vojenska sila USA. Kinjal z tychto lietadlovych lodi robi nejadrovym sposobom v podstate policajnu zbran, ktora sa da pouzit proti slabsim horsie vyzbrojenym protivnikom, ale nie proti hlavnemu rivalovi. Pri odpaleni z Mig 31 ma raketa Kinjal dolet 2 000 km, z bombardera Tu 22 to je 3 000 km. Cestovna rychlost rakety je 5 Mach, v utocnej faze 10-12 Mach. Na povrchu rakety pri tej rychlosti vznika plazma a plazma nie je kov ani ziadny iny tuhy material. To znamena, ze od plazmy sa neodrazaju radarove vlny. To je fyzika. Nie je nahodou, ze Rusko tuto raketu pouzilo cca pred mesiacom presne den po tom, ako americka flotila vplavala do Stredozemneho mora. Svojim sposobom je ta raketa zbranou mieru.

  33. Pán Majko,ide o to,že aj hoteliéri sa pripravujú na dovolenkárov,mesto Sereď je vraj v prípade potreby postaviť stany,ale tam sa predsa nedá bývať.

  34. Nie je to az tak uplne pravda s tymi Ukrajincami a Nemcami. Na strane nacistickeho Nemecka bojovalo niekolko stotisic Ukrajincov. Robili pre Nemcov aj dozorcov v koncentrakoch, kde vaznili a tyrali vlastnych spoluobcanov. Nali aj svoju diviziu SS Galicia. V radoch Cervenej armady vsak bojovalo ovela viac Ukrajincov. Uvadza sa mnozstvo 4,5 miliona. A tak nejako mi to pripada aj teraz. Nasilna nacionalisticka mensina podporovana,financovana a vyzbrojovana Zapadom (na cele EK je Nemka) tyranizuje mierumilovnu vacsinu ludi, ktori chcu zit v pokoji a mieri. To je pre nich dolezitejsie nez to, ci su sucastou Ukrajiny alebo Ruska. Nacionalizmus ludom nikdy nic dobre nepriniesol. Treba hladat mierove riesenia. Nie sa nechat masakrovat v boji bez sance na vojensky uspech. A to, ze kluc k mierovemu rieseniu ma v rukach Zelenskyj, to si nemyslim len ja, ale aj vela inych ludi na Slovensku a mysli si to aj izraelsky premier Benett napriklad. Izrael vie svoje o obcianskych vojnach a ich premier asi nebude rusky „troll“. To je len hlas triezveho rozumu.

  35. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom! Bojuju aj za nasu slobodu. Ked smradov rusov nezastavia Ukrajinci, tak ich tu mame my. Takze dufam, ze to Ukrajinci daju aj za pomoci zapadu.

  36. Jediný kto ma kľúč k mierovému riešeniu je Putin, to on musí dať príkaz aby sa jeho vojaci stiahli z cudzieho územia…alebo čakáte že Zelenskyj odovzdá svoju krajinu do ruských rúk a zabezpečí tak svojmu ľudu perspektívu ala KLDR? Všetci si tam uvedomujú čo by ich čakalo pod Putlerom, ktorí si neváži ani životy vlastných ľudí a nie to ešte životy nim nenavidenych ukrajincov…ukrajinci vedia presne prečo bojujú, a ak by chceli už dávno sa mohla armáda vzdať bez ohľadu na Zelenskeho…chcú bojovať a my by sme mali byť medzi prvými čo im budú pomáhať pretože ak tam Rusi neutrpia vážne straty tak sa kľudne môže stať že s Moldavskom, Gruzínskom a pobaltim budeme ďalší na rade v „denacifikacii“….alebo by sa mali všetky štáty doradu skloniť a všetci by sme spolu na čele s Putlerom žili ako jedna veľká šťastná rodina…zlo sa musí zastaviť a nie mu ustupovať…

  37. Ja ti poviem co je zac. Je to jeden z mala ludi, ktory tu pouziva rozum. A v tvojom pripade, staci vidiet slova- mudrosrac a geopolitika a hned vieme odkial to smrad prichadza.

  38. ratafak,to si vazne myslis,ze ukrajina vyhra nad ruskom,ani ked im tam ktokolvek a akekolvek zbrane doda tak nemaju minimalnu sancu,len to predlzuju a zbytocne si nicia krajinu.
    to v 68 sme mali zacat bojovat proti rusom ked sem vpadli?co myslis ako by to dopadlo? uz by si pisal azbukou chytrak,niekedy je vitazstvo ak sa vzdas,bohuzial,nie si sice za hrdinu,ale narod a krajinu mozes zachranit.
    je uplne jedno ci tam bude vladnut nafetovany narkoman,co rabuje celu krajinu aj s oligarchami,alebo bojachtivy putin.

  39. 13:47 – darmo to budeš vysvetľovať deckám čo ani v 1968 neboli na svete. Skončilo to tak, ako skončilo. V prípade iného variantu, by dnes tu asi neboli.

  40. Anonym 23. apríla 2022, 14:09 – mozno by bolo fajn uvedomit si, ze medzi ´68 a sucasnostou preslo nieco viac ako pol storocie. Velmi dlhy a pre vyvoj ludstva vyznamny cas. Teda, ako ktoreho…

  41. Anonym 23. apríla 2022, 13:47…najpr sa musíš naučiť sa chápať písaný text, pretože medzi vyhrať vojnu a utrpieť strašne straty je obrovský rozdiel…a potom sa skús zamerať na históriu, napríklad keď v minulosti maličké Fínsko dostalo dať napi.u rusku tak to nie je úplne nereálne ani pri Ukrajine…netvrdím že to tak bude ale vždy je lepšie da o to pokúsiť,než sa vzdať a zabezpečiť si život ako v KLDR…

  42. Teraz skúsim trochu teoretizovať, keďže ide o jednu z verzií konca tohto konfliktu. Ukrajina nevyhrá a Rusi si aj tak zoberú čo budú chcieť. Keby sa vojna nepredlžovala a neboli by zbytočné straty na oboch stranách, Rusi si mohli už skôr zobrať Donbas a výsledok by bol ten istý. Takto to bude aj so stratami na životoch.

  43. Putler musi prehrat. Sankcie funguju, dalsie zacnu naplno ucinkovat neskor, dalsie sa chystaju. Treba zastavit ropu, tu vieme v Europe v pohode nahradit. Rusi ekonomicky vykrvacaju v dlhodobom horizonte. Zapadne fabriky ukoncili vyrobu v Rusku, ziadne nove investicie nepridu, Rusko bude izolovane od zapadneho sveta, pride k hromadnemu prepustaniu, k soc.nepokojom, ceny vsetkeho v Rusku vyskocili brutalne, oficialna Ruska inflacia je 17,5%, takze aka je realna? Rusko je oficialne pred bankrotom, nevedia splacat dlhy v usd. Zo zapadu im uz nikto nepozicia. Jednoducho padnu na hubu. Rusi sami uz teraz odhaduju pokles hdp tento rok o 20%. Ekonomika Ruska vs. ekonomika EU resp. USA, neporovnatelne. Ano, budeme to citit aj na nasich penazenkach, drahsie energie, potraviny, phm, ale stoji to za to. Rusko prehra! Na vsetkych frontoch.

  44. Scenár dobrý, ale dosť nereálny. Niektoré krajiny sa chovajú a aj budú chovať farizejsky, plynu a ropy z Ruska sa nevzdajú. Nehovoriac aj o iných nerastných surovinách. Ver tomu. To len naši tajtrlíci sa budú chcieť zapáčiť Bruselu (pretože všetko robia práve kvôli tejto motivácii) a budú medzi prvými, kto sa od surovín odstrihne. Potom zistia, že boli moc aktívni.

  45. Clenske krajiny EU sa dohodli, ze do roku 2027 sa musime zbavit zavislosti na Ruskom plyne a rope. Takze mame 5 rokov na to, aby sme to zvladli. A potom Rus – idi na chuj. 🙂

  46. Miloško zobuď sa, nezavádzaj nás a prosím ťa začni písať pravdu: Mariupol je už 3 dni oslobodený od fašistov, ľudia vychádzajú z pivníc, neveria tomu tichu, ktoré tam je …. Začínajú fungovať školy, benzinky, obchody, pekárne ….. Akurát pod firmou Azovstal v bunkroch sú zalezený fašisti so zahraničnými zločincami ako rukojemníkov majú ženy s detmi, ktoré nechcú pustiť na slobodu. Putin dal rozkaz neútočiť a čakať, veď potkany povyliezajú od hladu a vší, alebo sa smi vystrieľajú. Uvidíme čo urobia s detmi a ženami ….

  47. Rusko je uz teraz medzinarodne izolovane. Politicky, ekonomicky, v sporte, atd. Nikto s nimi nechce uz nic mat. Zmrazili im devizove rezervy, majetky, lode po celom svete. Rusi rozputali agresivnu bezdovodnu vojnu a za to ponesu nasledky. Cely svet sa spojil s Ukrajinou. Treba jej pomahat aby Rusi dostali poriadne na hubu. Takto zabranime tomu, aby napadli dalsie krajiny. A to si budme isti, ze by to urobili. Ukrajinci bojuju za nas, aj za nasu slobodu. Slava Ukrajine!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img