ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

AKTUÁLNE: NAKA obvinila osoby R.F., R.K. a M.P. – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Národná kriminálna agentúra dnes vykonáva na území SR viaceré akcie, v rámci ktorých boli obvinené viaceré osoby, okrem iných aj osoby M.P., R.K. a R.F.

Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 20.4.2022  17.43 hod.

STANOVISKO NAKA K OKOLNOSTIAM ZADRŽANIA OSOBY R. K.

Vzhľadom k medializovaným informáciám týkajúcich sa zadržania osoby JUDr. R. K. vydáva NAKA P PZ nasledovné stanovisko :

„K zadržaniu obvineného došlo dňa 20.04.2022 pred vstupom na pozemok jeho chaty, v ktorej sa predtým nachádzal, po tom čo ho vyšetrovateľ telefonicky kontaktoval. Následne vyšetrovateľ obvinenému na uvedenom mieste doručil uznesenie o vznesení obvinenia a oznámil mu, že je zadržaný. Po poučení si obvinený zvolil obhajcov, ktorí boli o zadržaní obvineného obratom telefonicky vyrozumení. Počas celého úkonu neboli voči obvinenému použité žiadne donucovacie prostriedky a nedošlo k žiadnemu poškodeniu na majetku. Po zadržaní bolo obvinenému umožnené, na jeho žiadosť, rozlúčiť sa s rodinnými príslušníkmi. Následne bola vykonaná jeho eskorta na NAKA PPZ k vykonaniu ďalších procesných úkonov“. 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Fakt? Neverím. A konečne nastane blahobyt? Chleba zlacnie? Energie a palivá sa znížia? Mzdy sa zdvihnú? Budeme mať zdravotníctvo a školstvo krajiny hodnej 21. storočia? Hmm, škoda. Tak nič. Ale hlavne, že je senzácia. Keď už sa nedá pre národ nič spraviť tak aspoň ovce nakŕmime. Pekný deň prajem.

  2. A co ma stat s Vasim blahobytom? Kazdy je strojcom svojho stastia. Pochopte konecne, ze ulohou statu nie je starat sa o Vas chlieb, na ten si musite zarobit sam. A ceny energii a paliv? Tie sa obchoduju na svetovych trhoch, ked bol diesel za 1 eur/liter, vtedy stat bol v pohode? A teraz co? Ma Vam stat doplacat na paliva? Stat sme my vsetci (dph, dan z prijmov PO, poplatky, cla). Ulohou statu je zabezpecit verejne sluzby a jednou z toho je aj pravo a spravodlivost. Takze je to dobra sprava, raz pride na kazdeho.

  3. pre anonym 16:15, každý je strojcom svojho šťastia OK, no v prípade mobilizácie to však neplatí. Asi nie je niečo v kostolnom poriadku, či.

  4. pre anonym 16:15, každý je strojcom svojho šťastia OK, no v prípade mobilizácie to už neplatí. Asi nie je niečo v kostolnom poriadku, či.

  5. Akože mali sme premiéra ktorý si užíva majetok na ktorý si v živote nemohol z platu zarobiť a cast populácie si myslí že je to tak v poriadku a asi by to ani nemal vysvetľovať, lebo šak chleba lacnejší nebude….asi by sme sa teda mali vy.rat na nejaké zákony a právny štát či riešenie korupcie a až keď sa tu budeme mať tak fajn ako v KLDR či Rusku tak zistíme že tie peniaze za ktoré si niektorí jednotlivci užívajú ten luxus by sa predsa len viac hodili v zdravotníctve či školstve…ale niekto predsa len za kyticku na MDZ a vlaky zdarma odpusti aj plesnivé nemocnice do ktorých si treba brať aj toaletak…

  6. hm, vidno že sa začína zvolebnievať, Kotleba už je v „rezervácii“ a zbytok konkurencie sa časom odstráni, aby sa nám ľahšie vládlo, kradlo a zapredávalo Slovensko …..

  7. Režim je tesne pred zrútením, ak sa uchyľuje k takémuto zatýkaniu. Čo predtým trvalo desaťročia eštébákov, udávania a procesov sa teraz skrátilo na roky, priam mesiace. Do parlamentu bol predložený návrh na zmenu volebného zákona, v podstate pokračovanie Covid šikany a obmedzovanie občianskych práv.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img