ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

V Rumunsku zatkli dvoch medzinárodne hľadaných členov zločineckej skupiny zo Serede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Spoločné medzinárodné úsilie prináša opäť významný úspech, ktorý by sme bez pomoci rumunských kolegov z cieľového pátrania neboli schopní dosiahnuť. Vďaka poznatkom policajtov slovenského cieľového pátrania prezídia Policajného zboru v meste Satu Mare v Rumunsku zatkli hľadaných Romana K. (47) a Romana Č. (36).

HROZÍ IM VYSOKÝ TREST

Hľadaní mali dlhodobo páchať drogovú a násilnú trestnú činnosť. Prevažne v Trnavskom a Bratislavskom kraji, ako členovia zločineckej skupiny zo Serede. Za tieto trestné činy by im v prípade dokázania viny hrozil trest odňatia slobody až na 25 rokov alebo doživotie. Od roku 2019 boli na úteku.

Špecializovaný trestný súd v Pezinku na nich preto vydal Európsky zatýkací rozkaz pre zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Hľadané osoby sa po svojom úteku zo Slovenska dlhodobo zdržiavali na Ukrajine. Pohybovali sa pod falošnou identitou, preto ich bolo veľmi náročné monitorovať. Navyše boli veľmi opatrní a podozrievaví.

KĽÚČOVÉ POZNATKY SLOVENSKEJ POLÍCIE

Cieľoví pátrači z prezídia Policajného zboru zistili, že sa kvôli vojnovému konfliktu na Ukrajine budú presúvať do niektorej z krajín Európskej únie. Pre rýchlu výmenu operatívnych poznatkov preto policajti slovenského cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru bezodkladne nadviazali spoluprácu s partnerským útvarom cieľového pátrania v Rumunsku. Vzájomná spolupráca na prípade vyvrcholila 13. apríla o 23.30 hod. v rumunskom meste Satu Mare kde oboch zatkli. Pri sebe mali viaceré falošné doklady totožnosti.

Rumunský súd vzal hľadaných 15. apríla do väzby a v súčasnosti prebieha rozhodovanie o ďalšom postupe v súvislosti s ich vydaním na Slovensko.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Klasika Majkova pseudonovinarska praca. Skopírovat clanok a dat si ho na svoju stranku. Si top samozvaný novinar ktory clanok z vlastnej sprostej hlavy napisat nedokaze.

  2. Miestnemu sa niečo asi nepáči na policajnej správe, možno by tam najradšej niečo zmenil. Žiaľ musíme sa hanbiť my ostatní Seredania za takýchto hajzlov co nám hanbu spravili už aj vo svete

  3. Miestny klud, aj na dalsich pride, nielen tvojich kamosov. Vytaca ta to, my to vieme. V base nakoniec skonci aj par ludi z miest, kde to teraz necakas, alebo uz cakas?

  4. Moji kamarati su to neni premna zamna nech zatvoria aj ich matere ja som sa vyjadril k novinarskej praci násho Majka kedze sa prezentuje ako novinar a skopirovat clanok po inom novinarovi je 4cenova kategoria.

  5. Miestny 16. apríla 2022, 11:38 a Miestny 16. apríla 2022, 12:12 – za beznych okolnosti to nerobim, ale tu musim…

    Ty DEBIL, v zaujme ochrany vlastneho zdravia a zdravia blizkych osob, sa nechaj vysetrit u odbornikov. Ak bude stanovisko ze splnas podmienky svojpravnosti, popros niekoho pricetneho v Tvojom okoli, aby Ti precital, kto je AUTOROM tejto TLACOVEJ SPRAVY.

    A co je TLACOVA SPRAVA, ci najdi v Google.

    Poznamka na zaver – este jedno slovo z Tvojej primitivnej hlavy a bude Ti trollovanie na SOL zakazane.

    Aspon toto posledne si pochopil?

  6. ja som si s radosťou článok prečítal a hovorím len tak ďalej. A vďaka tomuto novinárovi 4 kategórie ako píšete sa mi hneď zlepšila nálada. Takže ďakujem vám pán novinár 4 kategórie za informáciu ktorá poteší každého slušného človeka

  7. Majko a to ako sa spravas? Toto je ako ze reakcia “normalneho” cloveka? No nie je a zase si ma presvedcil o tom ze ty normalny nie si. Ako ze ak sa ti nieco nepaci takto reagujes bezne a este aj s vyhrazkami na zakaz na SOL? No doteraz som ti kaslal na tvoje trapne SOL a odteraz duplom budem. Ako toto je fakt ubohe. Co ine od teba cakat?

  8. Napádate tu Majka novinára vy jeblinari úbohý . PAN MAJKO DOBRE STE TOMU NAOZAJ DEBYLOVY S VEĽKÝM ,,D ,, NALOŽIL A DOBRE STE UROBYL ! TY ÚBOHÝ DEBYL ,,AKO TA POKRSTIL MAJKO SKURVENY TAK TI TREBA ČO SI LIZAL COCOT TOMU POTKANOVY KUČEROVY ?! TY RIŤ NEVYTRETÁ ZBABELÁ DOBRE TI MAJKO NALOZIL .A MÁ PRAVDU . KOLKO ZLA TEN R . KUČERA NAROBIL ? TY SVIŇA PRAŠIVÁ AJ VO VRAŽDACH MAL RUKY ABY SI VEDEL ! TY ODPAD . POJEBANÝ .! MAJKO SI JEDNOTKA .👍👍👍👍👍

  9. Henty dvaja chodili po Seredi tak maximalne po kanaloch. Keby sa objavili na ulici tak by skoncili z polamanymi kostami a vybitymi zubami ,sraci zasrany.

  10. Červík 🙂 stále si hodný hriechu :-* veď ja si tá počkám mojenko a zas to budeme na tajnasa ťahať spolu 😉 🙂

  11. Pre CD ROM , aký ste vy rómovia čo si po na rkóze ? Ty zpikovaná tučná sviňa z Indie veď vy ste vyúdené tulene Cigánske ! CIGÁNY ste a tučný a spotený neverím tomu že si vieš po vysratí sám vytret tú smradľavúa chlupatú riť kôli obezite .

  12. Matička zem, vyzerá to tak, že diskutujúci sú skoro všetci drogovo závislí s nedokončeným základným vzdelaním. „Utešená smotánka“

  13. Andy 19. apríla 2022, 8:57 – no a nasledne je opravnena otazka – kupi a dobrovolne do tela vpichne si nejaky prudko inteligentny a vzdelany clovek nejake svinstvo od cigana z Trnavskej alebo Cukrovarskej?

  14. Pavúka nikdy nezoberú? Je verejne “tajomstvo” že fetuje a vodicak stále má ako to je možné ? Minulý týždeň mi skoro zrazil sestru s kočíkom !!! Je verejne “tajomstvo “ že predáva drogy ako to že je stále na slobode ? Vysvetli mi to niekto? To ozaj jeho stará mama fajčí všetkých príslušníkov ? Prosím odpovedzte mi na toto niekto ďakujem

  15. Vsetko to robia ty SMRADLAVE POJEBANE OLASKE CIERNE HOVNA…..DOKEDY SI BUDU BEHAT A DILOVAT???? KOLKO IM ESTE DOVOLITE???? TYM PRAOPICAM POJEBANYM…..
    HANBA…..
    HLAVNE ZE KONCENTRAK JE SEREDI…..
    VED HISTORICKE PAMIATKY TREBA RENOVOVAT UDRZIAVAT V POHYBE….. ALE UZ SA BLYZI SEZONA COSKORO BUDE OCISTA….. PO BURKE PRIDE PREMENA NA KAZDU JEDNU CERNU HUBU PRIDE VOLAKY ROZSUDOK…..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img