ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

VEDECKÝ FAKT JE LEN JEDEN, IVERMEKTÍN TO JASNE UKÁZAL

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

VEDECKÝ FAKT JE LEN JEDEN, IVERMEKTÍN TO JASNE UKÁZAL 🐴Liek pre kone (ironicky povedané, ivermektín je aj účinné humánne antiparazitikum) preukázateľne nepomáha ľuďom zvládnuť kovid. To čo tvrdili vedci, lekári a mnohé štúdie už minulý rok, potvrdzujú aj aktuálne výsledky rozsiahlej vedeckej štúdie v prestížnom New England Medical Journal patriacom do TOP3 medicínskych časopisov na svete: https://bit.ly/3KH8abH. 🏆V rámci štúdie skončilo v nemocnici s ťažším priebehom prakticky rovnaké množstvo ľudí, ktorí brali ivermektín, ako tých, ktorí dostávali v rámci štúdie placebo. To znamená, že pitie sladkej vody pomáha na kovid rovnako ako ivermektín. 🤦‍♂️Skúsme sa aspoň poučiť z lekcie, ktorú nám ako spoločnosti diskusia o ivermektíne dala. Počúvajme vedu, odborníkov, ignorujme páčiky a smajlíky na sociálnych sieťach. Sú nebezpečné, častokrát za nimi stoja peniaze a úmysly, ktoré nevieme v tej chvíli správne odhadnúť.

Zároveň dúfam, že tí, ktorí napriek už minulý rok dostupným informáciám o jeho neexistujúcich účinkoch na kovid ivermektín stále obhajovali ako liek na toto ochorenie, sa z toho poučia. Najmä tých, ktorí sa nebáli do obhajoby zjavného hoaxu pustiť aj napriek svojim medicínskym titulom.

Veda je vedou už stáročia preto, lebo vychádza z dát a faktov. A tie už na začiatku ukazovali, že tento liek určený na liečbu koní, nebude tým zázrakom v boji s kovidom. Zostáva len dúfať, že jeho užívanie nepoškodilo aj u nás zdravie príliš veľa ľuďom, ktorí podľahli hoaxom „kvázi odborníkov“ alebo trollov. Preto aj dnes platí viac ako predtým, dávajme si pozor na to, čomu veríme na sociálnych sieťach.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kam sa podeli nasi propagatori konskej medeciny? Nebudem ich tu menovat, vsetci ich ,,mena,,poznaju. Hadam neerdzia u veterinarov?

  2. asi 8 ludi som poznal a poznam ktory mali covid silne horucky,dali si ivermekt. a do dvoch dni boli uzdraveny bez horucky,isli v pohode do prace.
    len majko pise picoviny,ze prisli o peniaze,ano prisli o 50€,ale nie o zivot. ja som nemal ani covid ani teploty,ivermektin som nepotreboval.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img