ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

„Rusko dosiahne všetky svoje vznešené ciele a podľa plánu pokračuje v špeciálnej operácii na Ukrajine.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sergej Lavrov 11. apríla 2022 pre Rossija 24: „Naša špeciálna vojenská operácia je navrhnutá tak, aby skoncovala s bezohľadnou expanziou a smerovaním k úplnej dominancii Spojených štátov na medzinárodnej scéne, a pod nimi aj zvyšku západných krajín.“
Vladimír Putin 12. apríla 2022 počas návštevy kozmodrómu Vostočnyj: „Rusko dosiahne všetky svoje vznešené ciele a podľa plánu pokračuje v špeciálnej operácii na Ukrajine.“
Takže po takmer siedmich týždňoch ničenia a vraždenia vyšlo najavo, že nejde o žiadnu denacifikáciu a demilitarizáciu, ale len o „obyčajnú“ geopolitiku. Geopolitiku, ktorá mala zabrániť expanzii západných krajín a posunutiu hraníc NATO k Rusku. Geniálnu geopolitiku, ktorá dosiaľ nevídaným spôsobom zjednotila takmer celý svet proti Rusku. Ktorej následkom bude s vysokou pravdepodobnosťou vytvorenie novej 1300 kilometrovej hranice s tými nenávidenými západnými krajinami už v júli tohto roku, pretože Fínsko a Švédsko sú od prijatia do NATO už len krôčik. A to napriek tomu, že sa vstupu do aliancie celé desaťročia zdráhali. Tomu sa hovorí plnenie Putinových snov. Chcel ukázať svetu seba ako vzrastom malého, ale duchom veľkého prezidenta – hrdinu. Nuž, podarilo sa. Celý svet pozná prezidenta, o ktorom väčšina laickej verejnosti donedávna vedela len to, že sa dostal do prezidentského kresla kurióznym spôsobom. Ako herec, ktorý sa na prezidenta len hral. Celý svet pozná hrdinu Zelenského. A tento vzrastom malý, ale ľudskosťou veľký prezident odkazuje 13. apríla 2022 tomu nadutému imperialistickému krpcovi, ktorý sa tvári, že „špeciálna operácia“ prebieha podľa plánu:
„Ako mohol vzniknúť plán, ktorý počíta so smrťou desiatok tisíc vašich vlastných vojakov za niečo viac než mesiac trvania vojny? Kto by mohol schváliť takýto plán?“

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. no, naše médiá nás klamú a klamú a klamú. Pravda o Ukrajine je niekde inde ako sa nám snaží nahovoriť naša hlúpa „elita“ …..

  2. Tak sledujte CNN, Fox News, BBC a ja neviem čo ešte či aj to je všetko na jedno kopyto zhnité prozápadné?

  3. Nikomu nevadia oslavy SS jednotiek v Litve, Estesku, Ukrajine a pod.? Oslavujú sa SS vrahovia a Ukrajinskému super vrahovi Banderovi postavíme asi v Bratislave pomník za všetky vraždy nevinných a necháme odstrániť sochy naozajstných našich osloboditeľov .

  4. všetci mi klamú a neverim ničomu 14. apríla 2022, 10:41 – presne toto bol ciel. Aby nikto neveril nikomu a nicomu.

    Rozvrat spolocnosti.

    Ludia najradsej tvrdia, ze „maju svoj rozum“ a nepotrebuju ziadnych odbornikov, ziadne stanoviska, komentare a nazory ludi znalych problematiky, lebo oni urite „niekomu sluzia, plati ich Soros, Zidojastery a pod.“.

    A tak sa dostavame do stavu, ze najuspesnejsie su serialy typu jednoduchej Marie, kde jedinec nepotrebuje vela rozmyslat, hlavne ze sa bavka a nekvaka…

  5. Slovač mám vás rád, len nech vám z tej ruskej, americkej, bruselskej propagandy ne*ebe. V dnešnom svete totiž ťažko niekomu veriť. Neverte POLITIKOM /K. Kryl/, NOVINÁROM / r. 1968 – čítať medzi riadkami/, FARÁROM
    / vodu kážu, víno pijú/.

  6. Anonym 14. apríla 2022, 11:16 – aj relativne nedavna historia pozna vela masakrov a dokonca aj genocidy.

    Neznamena to ale, ze novy masaker moze byt ospravedlnovany inym, historickym.

    Mam zato, ze spolocnost je vo vyvoji a aj spalovanie ludi na hranici a verejne popravy statim hlavy sme nastastie v civilizovanom svete uz opustili…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img