ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

So Sovietskym zväzom na večné časy – ALE JEDINE V RUSKU !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
To sú tie paradoxy doby…
🔹 Pamätám si časy, keď všetci dookola nadávali na komunistov. Boli to zlodeji, gangstri, ktorí ľudí okradli o pozemky, dedom znárodnili pôdu, dedovizeň.
🔹 Pamätám si časy, keď ľudia nadávali na Rusov. „Svine ruské“, ktoré sa tu priživovali, ktoré sme museli kŕmiť. Ktoré nás obsadili. Ktoré nám zobrali našu mierovú slobodu.
🔹 Dnes tí istí ľudia volia komunistov a zlodejov zo Smeru.
🔹 Dnes tí istí ľudia obhajujú nehanebnú vojnu Rusáka na Ukrajine. Lebo na 1968 už rýchlo radšej zabudli.
To sú tie paradoxy života – štokholmský syndróm je silný. Špeciálne v tomto národe, ktorý sa vyžíva v tom, že sa vždy štylizuje do role obete.
Ako sa hovorí, my nikdy nič, my muzikanti.
A potom sa čudujeme, že sa nevieme posunúť dopredu. S komunistami a ruskými podržtaškami ťažko.
Tak vám všetkým, čo ste kedysi nadávali na komunistov a Rusov, a dnes im leziete do .. „otvoru“, odkazujem:
So Sovietskym zväzom na večné časy – ALE JEDINE V RUSKU !
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ešte že je na Facebooku toľko statusov o Rusku. Však by sa tu o ničom nepisalo. Bárs jaký nikhaj nech píše lebo toto nám treba 🤔

  2. Ukrajinci naleteli chujom USA. Dnes trpia ale aj celá únia. Dolár posilňuje vďaka vojne na Ukrajine na ktorej majú USA zásluhu.

  3. Anton Pitak bez plynu a ropy skapeme tvoje politické postoje si môžeš napchat do riti. Vojnu niekto vyvolal nieje to len Rus.

  4. anonym 5:15 ak je viac takých menej mysliacich ako si ty,tak sa ani nečudujem že táto republika je tam kde je.
    Túto vojnu vyvolali predovšetkým nosatí za veľkou mlákou,alebo si myslíš že sa jedného rána Putin zobudil a povedal si tak a dnes zaútočím na Ukrajinu ?

  5. Ano som to ja. Všetci sú tu anonymovia,tak prečo nie ja ? Nepodpisujem sa iba preto lebo nejaký vyšinutý psychopat tu pod mojím menom vypisuje špinavosti a potom si všetci myslia že to je moja obota…

  6. výborne, to sme teda vyjasnili…ešte nám vysvetli akým sposobom nosatí poslali ruských 200 000 vojakov na Ukrajinu…to bez Putinovho súhlasu asi nejde, nie?

  7. Netreba sledovať „naše“ zapredané médiá a používať vlastný rozum. Ja už som tu písal že nič vysvetľovať nebudem.

  8. Špecialne pre Daniela:

    Podľa ministerstva zdravotníctva „používanie liekov s obsahom ivermektínu na prevenciu či liečbu ochorenia covid-19 nemá žiadne odborné opodstatnenie“.

    Istý čas (do septembra 2021) sa používal aj na Slovensku na prevenciu a liečbu pacientov s covidom.

    No podľa novej štúdie, ktorá vyšla pred pár dňami v top časopise NEJM, ivermektín na covid nefunguje. 11. apríla 2022

  9. washingtonpost.com
    Zadné vrátka,ktoré držia prúdenie ruskej ropy do Európy.
    Kedy nie je náklad ruskej nafty,nákladom ruskej nafty?
    Keď Shell Plc,najväčšia európska spoločnosť, ju premení na tzv. lotyšskú zmes.
    To znamená, že 49,99% pochádza z Ruska a 50,01% pochádza z iných zdrojov,čiže ropný náklad nie technický ruského pôvodu. Prebieha to napr. v meste Ventspils,prístav v Lotyšsku, ktorý má ropný terminál a tankovanie kapacitu Existuje ešte veľa takých miest a tiež sa to robí aj na mori,je transfer z lode na loď.

  10. Anonym 11:07 to čo tu vypisuješ za debiloviny ? Ked si chorý chod sa liečiť !
    Už dlhšiu dobu som o tom vašom milovanom covide nikde nič nepísal,tak čo ťa žerie ?
    Asi potrebuješ dalšiu „vakcínu“…

  11. Daniel 12. apríla 2022, 12:23

    A ešte dodatok, len aby sme nezabudli…denne zomiera cez 20 ľudí na Slovensku na covid-19. Úplne všetci neočkovaní!

    Cez covid si tu písal bludy o covide, pred ruskou vojnou si tu písal bludy a teraz píšeš bludy. Na ukrajine pred ruskou okupáciou boli tiež proruskí dezoláti. Dnes už ani dezoláti tam nie sú proruskí.

  12. Rusi sú iba obyčajná zgeba.Znasilnuju,kradnú,strieľajú.. Neverím Rusom.Su to zmrdi.Cela ich história je len o klamstvach.Od Stalina až po Putina.Je to skurvene Rusko…

  13. Q 12. apríla 2022, 18:44
    Ale ked to robili neonacisti z Azova a Praveho sektora na vychode Ukrajiny, si bol ticho. Vtedy si si co neotvaral picu? Geroj. Dokym robili spinavosti po svete len amici, alebo ich lokaji, nikto ani necekol. Teraz ste vsetci auf. Denne zomieraju v Jemene desiatky deti od hladu, alebo v dosledku vojny. Preco nenariekas aj nad nimi? Nemas to v popise picungov?

  14. ty čo máš furt s tým Jemenom? Vieš vôbec kde to je, koľko majú obyvateľov, aké zriadenie, prezidenta? Asi ťažko. Ale v pokynoch máš Jemen, tak píšeš Jemen, že áno.

  15. Anonym 13. apríla 2022, 12:22
    A ty vies kolko je 2+2? Lebo inak by si takuto picovinu nenapisal. Maju menej obyvatelov nez vasa milovana modro zlta Ukrajina a takisto prezidenta. Bohuzial, nie herca. A preco Jemen? Ok, tak Irak, rozjebana krajina, vyse 2 mil. mrtvych civilov, kvoli rope. Napadnuty na zaklade klamstva, bez rezolucie OSN. To iste sa deje aj vedla. Ale ako som spomenul, ked dvaja robia to iste, nie je to to iste. Next question? A nemyl sa, pokyny potrebuju iba telce ako ty.

  16. Saddam Husajn použival chemické zbrane proti vlastnému obyvateľstvu, proti zvyšku sveta našťastie nestihol, briti to tam sypali. Briti s USA Budapeštianskym memorandom garantovali bezpečnostné záruky Ukrajine a územnú celistvosť. Neskôr aj keď slabšie ale predsa sa pridalo aj Francúzsko a Čína. Následne ukrajinskú armádu odzbrojili. V zmysle tohto memoranda, tam mali byť aktívne dnes prítomní. Namiesto toho zaostalí rusi z drevených dedín zabíjajú matky, deti, starcov, ničia raketami sídliská, školy, nemocnice, pôrodnice, starobince. Zo svojou pravekou vojenskou technikou ničia celú ukrajinu a páchajú vojnové zločiny. A mocnosti sa na to iba pozerajú, ani vzdušný priestor nie sú ochotný chrániť. Potopenie ruských vojnových hrdzavých ľodí a zničenie predpotopných ponoriek, ktoré častejšie havarujú ako sa vynoria by trvalo možno jeden deň. A svet sa stále iba díva, dokedy ešte?

    Tuto anonym hore by mal dobre naštudovať rezolúcie bezpečnostnej rady OSN vo vzťahu k Iraku a nie tu šíriť prokremelské depeše.

  17. Anonym 13. apríla 2022, 14:09
    Invazia do Iraku bola vykonana na zaklade Bushovej doktriny, nie rezolucie OSN. Nemyl si dojmy a pojmy. ZHM sa nikdy nenasli, pretoze ziadne neboli. To nie je moj vymysel ale zaver vysetrovania zbranovych inspektorov, zverejneny 3 mesiace pred invaziou. Napriek tomu briti s usakmi ojebali cely svet a ten im to zhltol aj s navijakom. Ved potom uz bolo jedno ci sa daco naslo alebo nie. Ropa tiekla spravnym smerom, dolare tiez, zbranova lobby spokojna, hold vojna je super biznis. Ako aj teraz. Nesud vsetkych podla seba. Su ludia co rozmyslaju a su ludia, ktorym stacia tlacovky nasich uzasnych papalasov ako krpateho Nada a Vodkomila Hegera. Ale vy liberalny odpad jednoducho nechcete a nemozete akceptovat iny nazor. Nemate to v popise tolerancii. Ta plati len kym je clovek rovnako sprosty ako vy.

  18. Aký je iný názor na zabíjanie detí, bombardovanie nemocníc, sídlisk, systematické vraždenie civilov???? Keď niekto vtrhol do cudzej krajiny a vraždí obyvateľov???

  19. pre Anonym 13. apríla 2022, 15:57
    Sa rozčuľujete ako keby to bola prvá vojna v tomto storočí. Je len ďalšia v poradí. Lenže tentokrát ju nevedú „mierotvorci“ s vierohodnou historkou a poslušnými pritakávačmi na správnych postoch.

  20. Vlado…za to slovo „vojna“ by si od svojho milovaného mohol dostať 15 rokov…sám vieš že je to „špeciálna vojenská operácia“….mimochodom v ktorej minulej „špeciálnej vojenskej operácií“, tí „mierotvorci“ zatvárali desaťtisíce vlastných ľudí ak sa len pokúsili pomenovat veci pravým menom?

  21. Toto je zaujímavé.       Najprv sa rozsypala pevná hrádza mieru a socializmu, po ňom aj sám hrádzny, Sovietsky zväz. Táborníci mieru a socializmu zrazu nemali s kým na večné časy a nikdy inak, tak šli každý inak, najmä potom úplne opačne, tj. z východu na Západ. Pretože tak je to správne, revolúcia je otáčaním, tak sme sa otočili. Niekto menej, niekto viac, každý podľa toho, u čoho pri revolúcii sedel. Tak sa stalo, že zo zapálených budovateľov socializmu sa stali draví budovatelia kapitalizmu. Doterajší západní kapitalisti zostali kapitalistami a bratsky a nezištne pomáhali národom vyvlečeným zo socialistického jarma vydrancovať továrne, banky, elektrárne, vodovody, polia a lesy. Pretože tak je to správne, každému, čo si ukradne!
         Už sa zdalo, že keď sa skončila studená vojna, nastane všeobecný blahobyt. Že, ako po Ghándím reprodukoval Václav Havel, pravda a láska zvíťazí nad klamstvom a nenávisťou. Pokiaľ ide o lásku, tá u nás zvíťazila hneď po Novembri. Otvorili sa nevestince, šľapky vyrazili do ulíc, láska kvitla aj na parkoviskách kamiónov. Pravda sa menila podľa výsledkov volieb a dospela až tak ďaleko, že je normálne klamať.

  22. a ako sa na to divate z odstupim casu teda 4 mesiacov ? este stale zly Putin ???? alebo uz ste to pochopili ze zltomodra rakovina europi naletela ? krvave oci ?😂😂😂 dobre , dobre libtardi , lebo bude este horsie. nech ziju sankcie😂😂😂😂😂😂 a slobodna ukraina 😂😂😂😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img