ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Oceňovanie najúspešnejších športovcov, športových kolektívov a trénerov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dňa 6. apríla 2022 sa na Mestskom úrade v Seredi uskutočnilo slávnostné oceňovanie najúspešnejších športovcov, športových kolektívov a trénerov, ktorí za súťažné ročníky 2019/2020 a 2020/2021 dosiahli vynikajúce výsledky a tak reprezentovali mesto Sereď. Akt oceňovania s osobným stretnutím a so všetkými poctami, ktoré oceneným prináležia sa konalo za prítomnosti primátora mesta Martina Tomčányiho, zástupcu primátora Ľubomíra Veselického, vedúcej oddelenia ŠKRaŠ Silvii Kováčovej, poslankyne MsZ a predsedkyne ŠŠaB komisie Slávky Kramárovej, poslankyne a členky ŠŠaB komisie Márii Fačkovcovej, poslancov Edity Červeňovej a Antona Dúbravca, členky ŠSaB komisie Boženy Vydarenej , ako aj zástupcov športových klubov pôsobiacich na území mesta.

Takmer celé obdobie oboch súťažných ročníkov ovplyvnila pandémia Covid- 19. V dobe šírenia vírusu nebolo pre športovcov ľahké trénovať či súťažiť. Napriek zložitej situácii však dosiahli na významných podujatiach doma aj v zahraničí výsledok hodný ocenenia. To im bolo udelené aj za húževnatosť a disciplínu pri plnení povinností športovca, vďaka čomu získali mimoriadne úspechy. Poslankyňa a členka Školskej, športovej a bytovej komisie Mária Fačkovcová v príhovore zablahoželala všetkým oceneným športovcom i trénerom a povedala: „Ďakujem Vám za úžasné výsledky, ktoré ste dosiahli vo svojej športovej oblasti a za krásnu reprezentáciu mesta. Dnes má Sereď vďaka Vašim výsledkom veľký športový sviatok. Moje poďakovanie by som chcela nasmerovať aj všetkým športovým klubom, ktoré fungujú v našom meste, všetkým športovcom a obetavým trénerom, ktorí sa venujú našej mládeži. Najdôležitejšie je, že naše deti chcú športovať a že sa nájdu ľudia, ktorí sa im venujú.“

Slova sa ujal aj primátor Martin Tomčányi, ktorý povedal, že dnešný deň je výnimočný a plný pozitívnej energie, ktorú sem športovci vniesli. Ďakovné slová adresoval bývalej poslankyni a členke ŠŠa B komisie Božene Vydarenej, ktorá pred viac ako 15-timi rokmi iniciovala každoročne organizovať ocenenia najúspešnejších športovcov. „Jej nápad pretrval do dnešných dní a poďakovanie za skvelé športové výsledky spojené s reprezentáciou mesta považujeme dnes za úplne samozrejmé. Ubezpečujem všetkých športových fanúšikov, že šport v Seredi bude aj naďalej v rámci možností podporovaný. Vďaka poslancom MsZ, ktorí odsúhlasili dotácie pre jednotlivé kluby, či už to je futbal basketbal, hádzaná, cyklistika, florbal alebo stolný tenis, sa môže šport v meste ďalej rozvíjať a napredovať.“

V kategórii jednotlivec boli ocenení:

Liana Užovičová
Ema Nagyová
Hana Jakubčeková
Nina Dudonová
Michal Vranovič

V kategórii tréner boli ocenení:

Jozef Ištok
Martin Bosý

V kategórii kolektív boli ocenení:

Družstvo ŽIAKOV Asociácie športových klubov Sereď pod vedením trénera Jozefa Ištoka v zložení:

Andrej Majerník
Michal Vranovič
Tomáš Kiss
Ján Mizerík
Adam Vranka
Jakub Vlkovič
Matej Jozef Harčár
Adrián Écsi
Jakub Urbánek
Tomáš Hatnančík
Lukáš Javor
Sebastián Bombera
Ján Hrubý

Družstvo KADETOV Asociácie športových klubov Sereď – tréner Jozef Ištok v zložení:

Jozef Zlocha
Ladislav Novák
Maroš Šimko
Patrik Mesároš
Matúš Malý
Martin Bundzel
Tibor Kiss
Ondrej Kapustík
Norbert Takács
Marek Rumpík
Matúš Broškovič
Andrej Majerník

Družstvo STARŠÍCH ŽIAKOV – U 15 Asociácie športových klubov Sereď – tréner Patrik Sarna v zložení:

Richard Sárkány
Ivan Mizera
Andrej Majerník
Michal Vranovič
Tomáš Kiss
Gergély Balogh
Hai Duc Truong
Quang Duc Truong
Oliver Gavora
Martin Godály
Adam Vranka
Samuel Moncoľ
Sebastián Štefánek

Družstvo KADETIEK Asociácie športových klubov Sereď – tréner Martin Bosý v zložení:

Nina Dudonová
Liana Užovičová
Hana Jakubčeková
Ema Nagyová
Alžbeta Žemlová
Lillian Vaňovčeková
Sarah Yasmin Zrayer
Tamara Takács
Monika Svrbická
Daniela Kovalovská
Linda Lopašovská
Zuzana Vaculčiaková
Kristína Liptáková
Hana Rychtáriková

Družstvo MLADÝCH ŽIEN Asociácie športových klubov Sereď – tréner Martin Bosý v zložení:

Nina Dudonová
Liana Užovičová
Hana Jakubčeková
Ema Nagyová
Alžbeta Žemlová
Lillian Vaňoučeková
Sarah Yasmin Zrayer
Tamara Takács
Tereza Zaťková
Stela Mrnková
Simona Scherhauferová
Natália Paulíková
Tamara Pjonteková

Družstvo MLADŠÍCH ŽIAČOK, PRÍPRAVKY Hádzanárskeho klubu Slávia Sereď – tréneri Mgr. Milan Novák, Viktória Meszárosová, Jozef Vavrinec v zložení :

Saša Polášová
Martina Gálová
Nela Chynoradská
Emilie Fogelová
Barbora Sokolová
Ema Sojková
Lea Fogelová
Zara Sojková
Petra Hubináková
Laura Ončová
Bianka Nagyová
Natália Sopúchová
Ivana Rebrová
Ema Chynoradská
Alexandra Sojková
Tatiana Sojková

V prílohe nájdete podrobný rozpis úspechov jednotlivých ocenených športovcov: Oceňovanie_šport

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img