ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Obchodník vo Svite: „Ukrajinci nemôžu u mňa nakupovať, lebo od nich dostanem HIV“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR  |MM|  „V záujme zdravia obyvateľov časti Svit-Podskalka je vstup do tohto obchodu zakázaný VŠETKÝM utečencom idúcim z Ukrajiny, pretože tu existuje riziko prenosu nebezpečných ochorení ako HIV, tuberkulóza atď.“

Dňa 1.4.2022 prevzal prípad vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry, ako podozrenie zo spáchania zločinu apartheidu a diskriminácie skupiny osôb. Vo veci vedie trestné stíhanie, boli vykonané prvotné úkony a zatiaľ nikoho neobvinil. V uvedenej trestnej veci aktuálne prebieha vyšetrovanie, no viac informácií v tomto štádiu vyšetrovania nie je možné poskytnúť.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale ale ale a ako dopadli kaviarne, s nápismi Rusov a Bielorusov neobsluhujeme? Tie asi problém s Nakou nemali, že? Ešte, že tu zákony platia pre všetkých rovnako 😀

  2. Od začiatku ofenzívy ruského prezidenta Vladimira Putina sa v krajine objavilo niekoľko správ o rabovaní. Primárnymi cieľmi týchto zlodejov boli supermarkety, čerpacie stanice a banky. Ukrajinci sa s nimi však porátali svojsky. Previnilcov začali priväzovať potravinárskou fóliou k stromom a stĺpom priamo na ulici. Mnohým z nich dokonca na znak poníženia stiahli nohavice a naložili takpovediac päť a dvadsať na holú

  3. Anonym, príď do BA a už na cestách zistíš, že zákony a dopravné sú pre nich pi*a.
    Absolútne nerešpektujú súkromné parkoviská a robia si čo chcú.
    Lenže to z okna kancelárie nezistíš.

  4. Nie, Mimorealita si to nevymyslel, prišla mu predsa SMSka od kamaráta, ktorý mu preposlal SMSku od jeho kamaráta, že manželka jeho spolužiaka to na sto percent videla.

  5. Je to jeho obchod keď to tam napíše tak vie asi prečo a keď nie on dôjde o peniaze Nemusíme ani ďaleko chodiť keď vláda zakazoval a nezaockovanym navštevovať obchody a to čo ties to bude riešiť naka

  6. Cestujeme vlakom do BA,my musíme mať respirátory, Ukrajinci v pohode bez respirátorov..kolegovia z východu mali miestenky,ich miesta obsadene Ukrajincami,mali smolu..aj taka je realita..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img