ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

ZLO NEPATRÍ DO CIVILIZOVANÉHO SVETA …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZLO NEPATRÍ DO CIVILIZOVANÉHO SVETA …

Dnes v 21. storočí si nezískate rešpekt a úctu tým, že budete vraždiť, strašiť a páchať genocídu na obyvateľstve, z ktorých mnohí dokonca hovoria vašim jazykom.

My, Európania, si budeme pamätať vaše vojnové zločiny. A vaša veľkolepá história a minulosť osloboditeľov, či vaše úspechy na poli vedy, umenia a športu, nebudú ospravedlnením.

Vy nás nenávidíte, lebo sme lepší (aj vo vede, športe a umení), lebo žijeme slobodne v mieri, neklameme a nepodvádzame v takej miere ako vy. Neznášate nás, lebo sme tolerantní, solidárni, počúvame odlišné názory a rešpektujeme aj tých, ktorí nás nemajú radi alebo s nami nesúhlasia. Bojíte sa našej demokracie, lebo je zrkadlom, v ktorom by ste videli svoju pravú tvár, ľudí schvaľujúcich genocídu a vojnové zločiny.

My sa od Vás izolujeme nie preto, lebo sa vás bojíme, ale preto, lebo ostro odsudzujeme vaše videnie sveta a váš imperializmus. Lebo v našom svete ostro odsudzujeme zabíjanie nevinných, lebo my si ctíme ľudský život, medzinárodné dohody, rešpektujeme hranice suverénnych štátov, rešpektujeme právo na slobodnú vôľu a sebaurčenie, atď.

Pevne verím, že raz to možno pochopíte, odsúdite vaše vojnové zločiny a genocídu a že raz budeme môcť s vami žiť v mieri. Bude to pre vás ťažké odpustiť samým sebe za to všetko zlo, čo ste spôsobili. Ale kde je vôľa a veľké srdce (o ktorom tak radi hovoríte), tam je cesta …

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. K mrtvym na fotkach, vieme kto ich zabil? Kedy? Videli ste ich pritom? Lebo takychto fotiek je z kazdej vojny milion, ale nie kazda vojna ma taku propagandu ako tato. Na Donnbase sa spinavosti deju viac ako 8 rokov a co robil svet? Nic. Svetovi papalasi sa tvarili, ze sa nic nedeje. Kto seje vietor, zne burku.

    https://www.youtube.com/watch?v=ojh3BH6y9p4

    Reportaz od Olivera Stonea, nie Rusa 🙂 O vasej nadhernej Ukrajine.

  2. Myslim si, ze nikto z nas aktualne nevidel, resp. osobne nebol pri bombardovani Mariupolu, Charkova, Kyjeva…

    Znamena to teda, ze k nemu nedoslo? Ked sme to nevideli osobne, nemame teda verit ani Putinovi ci tym Ruskym vojakom ktori volaju materiam aby im povdeli kam a na co ich poslali?

    To akoze vazne?

  3. Miloš Majko 3. apríla 2022, 19:17
    Vec overitelna DNA testom. Ale tieto informacie? Overitelne u koho? Kym? Ako? Chyba zakladna vec. Motiv, dovod, pricina. Doteraz nemali nikde pachat nieco pod. Preco teraz? Rozmyslajme.

  4. Obyvatel ty špinavý pes, ty ideš ospravedlňovať tieto vraždy? Tí ruskí bastardi povraždili civilistov ako prašivých psov, lebo sa nepodvolili a odmietli ich poslúchať. Toto ty schvaľuješ? To, že si tu spamoval diskusiu pri covid témach odkazmi na dezinformačné weby, to ešte prehltnem, ale toto? Nehanbíš sa? Vieš sa vôbec na seba pozrieť do zrkadla? Toto je už silná káva, ty špinavý vlastizradca a ruský vražedný kolaborant. Odpáľ niekde do ruskej prdele do Moskvy, tam budeš spokojný.

  5. Anonym 3. apríla 2022, 20:02
    Blablabla. Asi tolko si povedal. A mozes byt uplne pokojny, covid temu som hlboko odignoroval. Vakcina je sloboda, kludne aj 15 ks. A teraz k teme. NYT su dezinformacny web? Oliver Stone je dezinformator? Ano, v USA nepatri k popularnym lebo poukazuje na haklive temy, ktore sa nepacia, ale aspon ich natoci objektivne. A prosim ta, ukazes mi pasaz kde obhajujem vrazdy civilistov? Ktorychkolvek? Ako pozeram tak pozeram, nikde nic. Ak narazas na odsek kde poukazujem na chybajuci motiv tak opakujem. Doteraz nikde nic pod. neurobili. Preto teraz? Vies odpovedat bez trapnych nadavok? A ano viem sa pozriet do zrkadla. Aj ty?

  6. Akú dôkaznú hodnotu majú tie fotky? Vidno na nich zavraždených, ale vieme z fotiek určiť kto vraždil? Ak Rusi, treba to odsúdiť. Ale vy to vidíte na tých fotkách kto vraždil?

  7. Anonym 3. apríla 2022, 20:24 na pochyby máte pri tých obrázkov nárok. Čo je ale bez akejkoľvek pochyby je to, že keby Putin nenapadol Ukrajinu tak by sme to kto sposobil tieto obete neriešili.

  8. doteraz nič podobné neurobili?….takže nebombardujú nemocnice? nebombardovali divadlo v ktorom sa skrývali ludia a bolo jasne označené? Nebombardovali civilné budovy? Videl si ako vyzerá Mariupol?..aký asi na to mali motív…či všetko to je len výmysel médií? alebo to si všetko spravili ukrajinci? alebo sa to proste nikdy nestalo a sú to zábery z halywúdu?…tí ruskí vojaci tam už mesiac len sadia jarné kvetinky…alebo tam ani nie sú a celé denacifikácia je len výmysel západu….

  9. A kdo tu pouziva loz ako pracovnu metodu?
    „My mame vojakov iba na cviceni, nejdem utocit na ukrajinu“

    A este lepsie bolo obsadenie Krimu:
    „To nie my, to miestna domobrana, zeleni muzikovia“
    A o dva roky neskor, rozhovor s Putim:
    „Samozrejme ze to boli nasi vojaci“, povedal hrdo, s usmevom na tvari.

    Bombardovanie porodnice(klamu tak ze sa ani nevedia dohodnut):
    Lavroj: Bola tam zakladna Azovu, nemocnica sa nepouzivala
    Ruske Min. Obrany: My sme v tej oblasti nic nebombardovali.

    Dovod Utoku na ukrainu:
    Denacifikacia(A to nemaju nic podobne ako Uhrika a Kotlebu v parlamente)
    Isli nas napadnut.
    Zabijaju tam rusov.
    Maju chemicked/bio zbrane.
    Vyvijaju jadrove zbrane(Ktore uz raz mali 30 rokov do zadu a dobrovolne sa ich vzdali)

    Dajte mi dovod preco by som mal Rusom verit? Kedy oni hovoria pravdu?

    Este aj ked ustupuju tak povedia ze: „Rusko „drasticky zníži“ vojenskú aktivitu okolo Kyjiva a Černihivu,“

    A samozrejme, toto neni vojna, ale specialna operacia.

  10. Tibor 4. apríla 2022, 9:06
    Nemaju Uhrika s Kotlebom, pravda. Oni maju Azov a Pravy sektor, ozbrojenych militantov, ktori sa ani nesnazia popierat neonacisticke sympatie. A maju toho na triku az az.

  11. 9:36 to rusov neoprávňuje vraždiť civilistov v rôznych dedinkách na cudzom území. A pre tých debilkov, čo sa čudujú, že prečo až teraz fotky, tak ako asi mali tie fotky vzniknúť, keď doteraz boli tie dedinky úplne uzavreté rusmi a zvonku nikto nevidel čo sa tam deje.

  12. Je zvláštne, že niektorí ľudia v sebe objavili rozhorčenie nad vojnovými zločinmi len posledný mesiac. Buďme veľmi opatrný pri hodnotení takých udalostí, aké sa stali v ukrajinskom meste Buča. Ukrajinská propaganda začala ihneď kričať, že je to nová Srebrenica. No, mne to tiež pripomenulo incident v jednej obci v bývalej Juhoslávii – ale tá sa volala Račak. V tejto kosovskej dedine našli 15. januára 1999 mŕtve telá 45 ľudí v civilných šatách. Albánci obvinili z masakru Srbov. Srbská strana to však rázne odmietla a tvrdila, že sú to mŕtvi bojovníci kosovskej teroristickej organizácie UCK, ktorých obliekli do civilných šiat a naviezli na jedno miesto, aby vyvolali dojem hromadnej popravy. A hoci aj dvaja francúzski novinári potvrdili, že
    s telami sa manipulovalo, incident v Račaku poslúžil Američanom ako casus belli – dôvod útoku na Juhosláviu. Nemôžem tvrdiť, že incident v Buči je to isté. Ale mám dosť skúseností na to, aby som nerobil predčasné závery. V tomto prípade môžeme volať len po dôkladnom vyšetrení tohto strašného zločinu. O tom, že je Rusko v tejto vojne agresorom, nemôže byť žiadnych pochýb. Ale vo vojnách páchajú zverstvá nielen agresori. A my stále nemáme dosť informácií na to, aby sme mohli spoľahlivo opísať, čo sa tam stalo.

  13. Komentujúci, ktorí obhajujete tie zverstvá ruských vojakov,vy nemáte právo volať sa ľuďmi!!!! A to som urazil zvieratá, lebo tie zabíjajú, aby prežili, nie len tak!!!

  14. Kojenec, ty so svojou sprostosťou môžeš uraziť len sám seba. Čítal si to dokonca? Tie posledné 2 vety si prečítaj aspoň 10X, aby si to pochoppil. Poznamenávam, že v tej prvej vete sa nachádzaš aj TY, radšej nekomentuj čomu nerozumieš.

  15. Celé dva dni pozerám v tv,inte. Atď ako lezie 4 ľudia na zemi. Nech ukážu ako ich Rusi zabili.jedna babka povedala. Ale keď áno rovno ich povesat.

  16. Deep state (US ambasáda) zatiaľ riadi naše politické bábky. Terrorizmus NWO nám siaha na holý život! Nielen chlad, hlad, nezamestnanosť, ale aj fašizmus čoskoro zobudí aj najväčších spáčov. Šibenica bude len slabý odvar odplaty tyranizovaného národa!

  17. Myslíš ako v priamom prenose alebo záznamom? Jedna babka povedala?

    Tu sú len dve možnosti.

    Prva: Platená propaganda=proruský trol.
    Druhá: Skutočný zaostalý negramotný dezolát – táto možnosť je menej pravdepodobná nakoľko vie ovládať klávesnicu aj keď…

  18. Tieto tliachaniny..dezolat,trol,fašista atď.kto nesúhlasí s nastolenou mašinériou tak je to. Len už aj ľudia v Maďarsku dali jasne najavo že už stačilo.a už aj v najbližších voľbách unas liberálne sračky dostanú čo treba.

  19. To je ono…nostalgia po Veľkom Maďarsku až po Trstenú. Trianonský syndrom ako motor, eurofondy ako palivo. Fico sa má čo ešte učiť, aj keď „chranime slovensko“ alebo „ludia si zaslúžia istoty“ alebo vlaky zadarmo sa nedajú opomenúť. Rozdávanie pasov ako know how a skupovanie nehnuteľností v susedných krajinách vládou ako cieľ. Chrániť vlastný národ pred Sorošom a migrantami ako mor ho. Zničil aj Jobbik, to sa už Ficovi podarilo, zničil LSNS ale stále zaostáva. Korupcia ako súčasť plánu, zničenie medií ako výhra.

  20. Kristepane…jeden dementný vypatlaný idiot rozhodí celú diskusiu o tom, že banda ruských zmrdov vraždí hlava-nehlava. Už s ohľadom na množstvo odkazov, ktoré tu ten úchyl putinovský priložil, sa dá vydedukovať, že je to nejaký nekrofil-začiatočník, čo zatiaľ pri sledovaní tých zvrhlostí pravdepodobne iba onanuje, ale je možné že čoskoro ho čapnú s gaťami na pol žrde niekde pri Dome Smútku na okolí. A keď ho pri tom odje..be nejaký pozostalý, tak na jeho počesť budeme tiež dumať nad podobnými záhadami ako momentálne on. Ale iba veľmi kratučkú chvíľu a potom si zhlboka vydýchneme.

  21. Už prestávam tomu všetkému rozumieť. Nemci uviedli, že „spoľahlivé dôkazy ukazujú, že ruské bojové a bezpečnostné sily boli nasadené v tejto oblasti od 7. do 30. marca.“.

    A tetuška vo videu opisuje incident z 5. marca.
    https://m.mojevideo.sk/4tve

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img