ISSN 1337-8481

pondelok, 20. mája, 2024

Je sloboda skutočne pre každého?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Určite to vidíte dnes a denne. Nech sú fakty z vojny agresorom vedenej na Ukrajine akékoľvek, vždy sa nájdu ľudia verejne obhajujúci vojnu na Ukrajine, Putinovu agresiu a schvaľujúci bombardovanie civilných cieľov, bytoviek, nákupných centier. ciest i dokonca atómových elektrární.

Putinovu vojnu ospravedlňujú poukazovaním na Irak, Sýriu, dokonca Vietnam…

Rozbehnutí zúfalci neschopní zmieriť sa s realitou, že v 21. storočí to je prve Ruská armáda ktorá je agresorom a Putin mutantom Stalina s Hitlerom, sa evidentne nezastavia pred ničím, iba zákonom. A možno ešte pred vhodnou satirou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rusko je agresor to je pravda, ale preco by sa malo prehliadat to co robi USA?
    Ved aj aktualne stale prebiehaju boje v Irane, bombarduje sa tam o stosest ale nieje to v telke tak sa to nestalo ze ano?
    Momentalne je in Ukrajina a Rusofobia tak podme sa natom vsetci prizivit…
    Ja niesom Rusofil, dokonca keby si mozem vybrat skor by som isiel zit do USA ako do Ruska ale nechapem preco sa to co robi jedna krajina prehliada a to co robi druha sa este 100krat viac prehana…
    Este aby sme sa za par rokov vsetci neospravedlnovali Rusom lebo beznich tu pokla europi vykape.

  2. Majko , ten tvoj článok je úplne hlúpy a primitívny. Myslím, že málokto schvaľuje vojnu, nech je kdekoľvek. A ľudia neospravedlňujú Putinovu vojnu Irakom Sýriou, Srbskom a pod. On len poukazujú na pokrytectvo politikov a pokrytectvo takých „novinárov “ ako si ty.

  3. Ukrajina 30. marca 2022, 12:26
    Ako mozes byt tak cynicky? Nevies, ze vzdy ked USA bombarduju alebo napadnu suverennu krajinu tak jedine demokraticky a ich bomby su plnene cukrikmi? Vsetky civilne ciele a obete su v ich pripade iba taktickym omylom. Preboha ved to kazdy musi uznat, ze invazia do Iraku zachranila svet. Viete kolko ZHN tam nasli? Aj v Hollywoode o tom film natocili tak co riesite. Nesmiete pisat svoje nazory, to je u nas zakazane. Nahodou si vas vsimnu novinari a co potom? Dohodnime sa. Jedina pravda, zarucena nevyvratitelna je z Washingtonu. Vsetko ostatne su hoaxy. Vsak kto to kedy videl aby tu ludia zacali rozmyslat, ignorovat objektivne media alebo co je uplne najhorsie, mat vlastny nazor. USA mozu robit bordel, ostatni musia len suchat s nozickami.

  4. Vám tu už jebe z tej propagandy, svet sa rúti do záhuby. Na každú akciu treba očakávať reakciu. Vojna je vojnou, neexistuje SPRAVODLIVÁ vojna. Neospravedlňujem vojenskú agresiu Ruska, no taktiež neospravedlňujem vojny v Iraku, Srbsku a pod.. Nehrajme sa tu na tých lepšejších, slušnejších. Nazývajme veci, udalosti vždy SPRÁVNYM menom.

  5. Nie všetci uprchlíci, ktorí dorazili z Ukrajiny do Nemecka, sú skutoční vojnoví utečenci, dokazuje to bitka asi 50 vytrznikov z klanov Sítov a Romov,majú celkom nové ukrajinské pasy,ktoré sú pravé, niekto na tom dobre zarába,píše denník..bild.de

  6. Anonym,14:08,vážne? A prečo.Pretoze sa Majko zase snaží selektovať a rozdelovat? NIKTO,rozumieš ty farizej,nikto neobhajuje vojnu a tobôž ešte Putina.Ale ohradzujem sa proti tomu,aby nám takí hajzli prideľovali slobodu a zakazovali nám názor a naše myslenie.Vojna bola v Iraku,vojna bola v Srbsku,vojna bola vo Vietname,vojna je v Jemne,vojna bola v Čečenský,vojna bola na sto iných miestach.Agresori boli skoro vždy len dvaja USA,a Rusko!!!!!

  7. Pre pána novinára:
    V čom je prosím Vás rozdiel? Aký je rozdiel medzi vojnou v Iraku a na Ukrajine? Obe veľmoci napadli suverénny štát. Ani jedna nemala mandát OSN na útok. V oboch prípadoch umierali civilisti a bola ničená infraštruktúra štátu. Jediný rozdiel je v mediálnej kampani. O Iraku nás médiá prakticky neinformovali alebo prinášali informácie vo veľmi obmedzenom merítku a skreslené. Pri Ukrajine sa predbiehajú v očierňovaní Ruska, Rusov, uvaľovaní sankcií a ich dopad cítime najmä my. Navyše som veľmi prekvapený, že EU Ukrajine tolerovala a toleruje existenciu ozbrojených militantných neonacistických skupín ako Pravý sektor a Azov, dokonca sú pravdepodobne teraz vyzbrojovaní zahr. zbraňami. A toto je krajina, ktorú bezhlavo tlačíme do EU? U nás médiá a liberáli nie sú ochotní tolerovať ani strany ako ĽSNS a Republika. V prípade Ukrajiny vám to neprekáža? Títo ľudia páchali na Donbase, v Luhansku a Donecku zločiny. Otvorene sa hlásia k neonacistickej symbolike. Toto neprekáža nikomu? Nečakám od vás odpoveď, lebo zrejme ani nemôžete otvorene odpovedať ale verte, že nie všetci ľudia sú vymletí aby nerozmýšlali. Vojna na Ukrajine nevypukla bezdôvodne, chápe to každý súdny človek. Verím, že aj Vy.

  8. Anonym 30. marca 2022, 20:09
    Aha a čo ďalej? Rypol aj kopol si si a môžeš ísť tam kde si bol doteraz. Za tvoju nechápavosť a blbosť nemôže nikto. Polívka mal vo filme peknú hlášku – nečteš, nevíš.

  9. Treba počúvať Američanov a budeme sa mať dobre. Už teraz to je cítiť. Neverím že len Rus je všetkému na vine. Na vine je banda hlupákov čo sa hrajú na vládcov sveta. Hlavne únia má svoj podiel na vojne.

  10. Európska únia má podiel na tom, že rus zabíja matky a ich deti, otcov, že raketami a bombami ničí sídliská, domy, školy, nemocnice,starobince??? Jaké jednoduché tvrdenie. Skús nám to vysvetliť aký má podiel európska únia na tom vraždení a ničení majetku. Neverím, že nie si členom a sympatizantom fašistickej ĽSNS.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img