ISSN 1337-8481

piatok, 17. mája, 2024

Neznámy páchateľ poškodil národnú kultúrnu pamiatku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Polícia v Novom Meste nad Váhom pátra po páchateľovi, ktorý poškodil Národnú kultúrnu pamiatku.

Doposiaľ neznámy páchateľ poškodil v obci Nová Bošáca, miestna časť Grúň, Národnú kultúrnu pamiatku evidovanú ako Spoločný hrob sovietskej armády, zapísanú v Ústrednom zozname pamiatkového fondu SR. Páchateľ sochu vojaka so samopalom stojaceho na podstavci pomníka pomaľoval od pol pása smerom hore žltou a modrou farbou. Na spodnej časti pamiatky napísal nápis modrou farbou azbukou v ukrajinskom jazyku.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Nové Mesto nad Váhom začal trestné stíhanie vo veci zločinu Poškodzovanie cudzej veci.

Polícia v súvislosti s vyšetrovaním tohto skutku žiada prípadných svedkov o pomoc. Ak ste videli v čase od 8:30 hod. dňa 22.03.2022 do 18.00 hod. dňa 23.03.2022 pohybovať sa podozrivú osobu alebo osoby v okolí tejto pamiatky, prípadne by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie, ktoré by prispeli k objasneniu tohto skutku, oznámte to osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj.

 

zdroj: Polícia Trenčiansky kraj

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zjavne ste nepochopili príspevok. Nikde nepíše, že to boli Ukrajinci. Naráža na udalosti, ktoré sa na Ukrajine dejú.

  2. Ďakujem Vám,presne tak to bolo myslené,ako píšete v komentároch.Pán Majko, kľudne im môj príspevok posuňte,ste asi jediný,ktorý to nepochopil.

  3. Áno,s tým súhlasím pán Majko.No môj názor je,že ukrajinskí ľudia sú tak unavení, vystrašení a majú iné starosti,ako páchať takéto blbosti.

  4. Anonym,na to musí byť človek vyštudovaný lekár,aby videl, akí sú tí ľudia zničení? Určite nikto z nás nechce byť v ich koži.

  5. je to dôsledok mediálneho tlaku ktorý u slabších jedincov môže vyústiť do takého jednania ( hold lidi jsou blbí a blbější )

  6. Ľudia, nebudte až tak moc napichaní z tých Ukrajincov, ono tí Ukrajinci nie sú až taký dobráci ako sa nám médiá snažia podsúvať ….. Pomôžme ženám, deťom, starcom, ale na ostatných treba dať POZOR !!!

  7. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ludia spametajte sa.Pamiatky zato nemozu a znicime si vsetko takto.To co bolo bolo a ako to bolo .Teraz je to ine.A bude ine.Nenavist?Super vec a potom zle dopadneme vsetci.

  8. Áno oslobodili nás.Ale zároveň okupovali asistovali co a ako.Podla svojej stany.To iste chce Putin na Ukrajine…Mal by sa stiahnuť.Uz Teraz začína nebude mať kontakty s EU,USA,Kanadou,Austráliu a Čína je otázna.Ukrajina je svoj Národ co nechce byť v Rusku…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img