ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

Vojaci Ruskej armády začali s rozpredajom tankov vyslaných dobyť Ukrajinu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Počas posledného mesiaca kurz Ruského rubľa klesol na historické minimum. Inflácia v Ruskej federácii závratne stúpa, banky zvyšujú úroky na úveroch, obchodné centrá opustili prakticky všetky zahraničné značky, Rusi si nekúpia moderné mobilné telefóny, nové zahraničné autá, nedajú si BigMac v tak obľúbenom Mekáči, onedlho ani zahraničnú – západnú napolitánku či cukrík. Oligarchom zabavujú luxusné jachty za stovky miliónov Eur a radodajky živené Ruskými zbohatlíkmi sa namiesto večery v Paríži, Londýne, New Yorku či slnečnom Miami na Floride, budú musieť uskromniť s kávou a večerou na Arbate.

Mladé babenky zvyknuté vystavovať svetu na obdiv svoje selfíčka na amerických sociálnych sieťach, sa budú musieť vrátiť k mini labom a svoje fotečky budú ukazovať maximálne kamošom z ulice. Už dnes vyplakávajú a šalejú v predstavách, ako to prežijú bez lajkov a závistlivých komentov menej odvážnych rovesníčok…

Putinovi dobyvačnú vojnu na Ukrajine spackali najbližší generáli a onedlho ich nebude mať za koho meniť.

A to mu urobí škrt cez rozpočet ešte aj hrdý Ruský soldát, ktorý namiesto aby sa dal zastreliť, niekoľko miliónový tank „strelí“ Ukrajincom za desať ticís USD, teda ošumelú jazdenku auta strednej triedy. Výstižnejšie a pre Putina ponižujúcejšie by bolo, len keby ten tank vymenil za fľašu vodky.

To sa to teda predstavy o veľkom Rusku diktátorovi Putinovi nejako hodne a až prirýchlo rúcajú…

My sterší vieme, čo má tento propagátor Putina napísané nad jeho portrétom. Putinovi už neverí nik.

Áno, Putin má k dispozícii ešte stále slušne rozbehnutú propagandu, na Slovensku Blahu, Uhríka, Kotlebu – Hlavné správy mu už vypli, na odstavenie Infovojny a ďalších proruských webov sa čaká. Takže aj tých dezolátov na Slovensku ubudne.

No, stále je tu ešte tlačítko k jadrovým zbraniam, ktorým sa Putin vyhráža. Pravdepodobnejšie je ale použitie chemických a biologických zbraní. Snáď niekto príčetný – ak ovšem v blízkosti Putina niekto je -by mu mal pripomenúť, že to bude posledný Putinov podpis do veľkej Kroniky ľudstva.

Fakt mu o to ide?

– – –

Foto: (C) Milos Majko

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš, si si na 100% istý, že je to pravda? Bol si pri tom? Netvrdím, že verím Rusom ale Ukrajincom neverím ani nos medzi očami.

  2. Iha,čo teraz?Takže môžme byť všetci spokojný! Rusi predávajú tanky,sú to žobráci,takže niet sa čoho báť.

  3. Anonym 23. marca 2022, 7:53 – nie ti, ktori tie tanky predavaju, su nebezpecni.
    Nebezpecni su ti, ktori ich do nich posadili a poslali do ineho suverenneho statu bombardovat domy, panelaky, cesty, letiska, atomove elektrarne a strielat ludi. Dokonca neriesim ani motiv. V 2022 roku je irelevantny. To doteraz bolo v civilizovanej Europe nepredstavitelne. Putin posunul nemozne do roviny mozneho. A jeho armada z domovov vyhnala 10 MILIONOV LUDI !!

  4. Doteraz to bolo nepredstavitelné? Asi máte slabú pamäť,tak vám pripomeniem USA a SRBSKO,niečo cez 20 rokov dozadu,spomínate si?

  5. USA tiež napadli suverénny štát,bombardovali nemocnice,školy,letiská,ulice,strielali civilistov,ženy a deti.Bolo to to isté,čo sa deje teraz na ukrajine.Vidím,že pravda sa vám ťažko číta,ked tak podráždene reagujete.

  6. Majko,to všetkým veľmi pomôže.Riesenia sú treba,Triezvo ohodnotiť situáciu,a jednať.Inak sa bude vojna predlžovať a vyústiť ešte do väčších rozmerov.Mozte mať aj stokrát pravdu,inak sa to nedá.A história je plná takýchto prípadov.

  7. Anonym 23. marca 2022, 8:28 – fakty su fakty a z mojej strany nie je zaujem spochybnovat ich.

    Pytam sa ale, co maju tie konflikty spolocne s DOBYVACNOU PUTINOVOU VOJNOU ?

    Snad sa najde niekto normalny, kto bude OSPRAVEDLNOVAT PUTINA a nim nariadene vrazdenie civilov takymito argumentami?

  8. @Anonym 23. marca 2022, 8:14
    To myslite tu obciansku vojnu do ktorej sa NATO zapojilo po 4 rokoch lebo tam Srbsky Nazi dezolatos pachali genocidu?

  9. 23. marca 2022, 7:37
    Miloš, ja sa pýtam či si bol pri tom keď podla teba všetky ukrajinské bláboly sú 100% pravda. Prestaňme sa už hrať na jednostrannú pravdu. Taká neexistuje. Veriť sa dá iba tomu, čo vidíme. Bohužiaľ, tak to dnes funguje. A čo sa Srbska a USA týka, vidno, že vy novinári ťažko prehĺtate pravdu 🙂 Dobyvačná Putinova vojna? A čo Bushova vojna kvôli rope v Iraku? Nájdi 10 rozdielov. Jeden ti poviem hneď. Všetci novinári ste držali huby a šúchali s nohami. No teraz sa doslova predbiehate kto viac osere Rusov a Rusko.

  10. Jeden z ruských vojakov, ktorý bol súčasťou inváznych síl na Ukrajine, odovzdal domácej armáde tank. Dostane za to odmenu 10.000 dolárov. Informoval o tom v utorok poradca ukrajinského ministra vnútra Viktor Andrusiv.
    Poradca ukrajinského ministra vnútra vraj chcel zverejniť video z incidentu, avšak špeciálne jednotky ho od toho odhovorili. Britská stanica Sky News uvádza, že tento príbeh nie je možné overiť, avšak určite pomôže Ukrajine v propagandistickej vojne s Ruskom.

    To, že Rus predal tank je teda do tejto chvíle ukrajinská propaganda. Od média, ktoré si hovorí, že je nezávislé by som čakal zatiaľ istý odstup pri zverejňovaní neoverených informácii.

  11. @Anonym 23. marca 2022, 8:28
    @Vlado 23. marca 2022, 8:53

    Tu mas 10 rodielov :
    1991 – 1992 Vojna v Južnom Osetsku
    1992 Vojna v Podnestersku
    1992 – 1994 Gruzínsko-abchácka vojna
    1992 – 1997 Občianska vojna v Tadžicku
    1999 Prištinský incident v Kosove
    2008 Gruzínska vojna
    2011 – Občianska vojna v Sýrii
    2014 Anexia Krymu
    2014 – Intervencia na východe Ukrajiny
    2022 – genocida Ukrajiny

  12. Ja putina neospravedlnujem,pre mna je RUSKO rovnaký agresor ako USA,v tomto si môžu podať ruky,obidva štáty už napáchali vo svete strašne veľa zla.Ja len tvrdím,že v obidvoch vojnách aj v Srbsku aj na Ukrajine boli napadnuté suverénne štáty,pričom vy v tom prvom prípade to odmietate priznať.

  13. Pre Vega 23. marca 2022, 9:00
    Kam sa hrabú na USA 😀 To by už nebol zoznam ale kronika. Hups, pardon, oni môžu, zabudol som.

  14. Anonym 23. marca 2022, 9:00 – odmietanie faktov a vydavanie svojho nazoru za „alternativnu pravdu“ je zasadny rozdiel.

    Nazor ano, aj ja prezentujem svoje nazory. Ale fakty je potrebne respektovat.

  15. @Vlado 23. marca 2022, 9:03
    No daj , ale nezabudaj kto zacal tie konflikty a ze zoznam co som dal nezahrna Sovietsky zvaz.

  16. Pan majko vy otej matematike radsej pomlčte,ved ani na druhý krát sa vam nepodarilo vypočítat,kolko žila europa v mieri,najprv 100 potom 85,do tretice už to bude dobre?😁😁😁

  17. Pre Vega 23. marca 2022, 9:09
    Už som ich dal niekoľkokrát. Vo wikipédii sú veľmi dobre zmapované. Nie v slovenskej samozrejme. Ale ani v ruskej. Kedysi platilo, že vo vojne vyhrával ten čo mal lepšiu armádu. Dnes rozhoduje ten, čo má pod palcom médiá a politikov.

  18. Vega 23. marca 2022, 9:00
    2022 – genocida Ukrajiny

    Genocída bola, keď vraždili Turci Arménov, Nemecké besnenie v 2 sv. vojne, besnenie Červených kmérov v Kambodži. Na Ukrajine prebieha ruská vojenská invázia, ale genocída to nie je.

  19. @Anonym 23. marca 2022, 9:02
    To vas naucili v Hlavnych srakach taketo bludy? Vojna v juhoslavii vznikla z bezpecnostneho vakua ktore vzniklo padom komunistov. 4 roky sa tam tie narody vrazdili medzi sebou az nakoniec NATO donutilo Srbsko kapitulovat v 95 a ukoncit tu genocidu co tam prebiehala.
    Len totalny dezolat moze porovnavat tento konflit s ruskou agresiou v Ukrajine.
    Nie je divu ze Rusko diplomaticky stalo za Srbskom vo vojne v Juhoslavii… Pachanie genocidy maju v krvi.

  20. 9.27
    Ty si myslis, ze ked sem nalepis za hrst smejkov, ze sa stanes vtipnym? Nie, len budes smiesny. A blby si bol uz pred tym.

  21. Miloš uz si klesol az na dno tvojej blogerskej zumpy minimalne aj vdaka tomuto tvojmu clanku. Neoverenu info sracku tu prezentujes ako fakt. 😂 Zablokuj si uz konecne aj ty tu tuto tvoju žumpu lebo tu šíriš same sračky a propagandu😂

  22. Kto tlačí do vojny ASUvtedy sa 0 všetky dlhy A kdo je najviac zadlžený ASU Rusko má najmenšiu zadlženosť pred vpádom na Ukrajinu Všetko je to o peniazoch a špinavej politiky Len je to zle že všetko si to odnesú ob ľudia

  23. O tom, že ruský vojak predal tank na základe výzvy ukrajinskej armády písal:
    Dailisabah – turecký vládny dennik
    Ukrinform – štátna spravodajská a informačná agentúra Ukrajiny
    Vinnews – izraelský spravodajský server

    Generálny riaditeľ ukrajinskej ústrednej štátnej vojenskej spoločnosti dávno predtým deklaroval na facebooku, že dá ruským vojakom 10 000 dolárov za tank, 500 000 USD za vrtulník, 1 000 000 USD za stíhačku + štátne občianstvo. Teraz sa im prihlásil prvý vojak s tankom.

    Ďaľšie fakty: Rusko nie je schopné ťažiť plyn bez amerických spoločností, ktoré aktuálne v rusku ťažia, ich odchod by bol fatálny. Šojgu nikto nevidel od 11.3., bieloruskí železničiari zničili železnične traťe na ukrajinu, bieloruská armáda odmieta plnil úlohy, v bielorusku hrozí puč.

  24. Čo chcete overovať? 23. marca 2022, 14:48…pravda to bude až keď o tom bude informovať aeronet či sputnik + to musí dosvedčiť Blaha v statuse…:-D

  25. Vlado predviedol si učebnicový príklad ruského trola – jeden z bodov definície trola je presmerovanie diskusie od témy na niečo iné, napr. … ale USA vtedy a vtedy mohlo. A na tvoje odporúčanie, že aby sme verili iba tomu čo vidíme? No vidíme na vlastné oči stotisíce utečencov z Ukrajiny a spýtaj sa ich osobne pred kým utekajú. Si sa na staré kolená úplne sfanatizoval a zbláznil, spamätaj sa.

  26. Sledujem to.A paci sa mi ako Ukrajinci likvidujú Rusku techniku.Ci už pomocou dronov,pancerovkami,alebo iným spôsobom….

  27. Podla celeho sveta okrem 5 krajin a 10 seredanov je za vojnu zodpovedne Rusko a Putin. Ako sorry ale ak jedna krajina zautoci na druhu toto sa neda nicim ospravedlnit. Nicim.

  28. pre Anonym 23. marca 2022, 19:10
    Ruský troll? Hmmm, tak to je silné obvinenie. Min. 5 minút nezaspím. A teraz, keď sme si tak pekne pokecali, mi prezraď, v čom je akože rozdiel. Nie je špinavosť ako špinavosť? Som náramne zvedavý kde sa zastaví to nekonečné sankcionovanie. Keď bude stáť liter nafty a chleba 5 eur? Alebo viac? Potom budete spokojní?

  29. Vážení,
    brúsil som po int. a keď že mám dosť tých drbov o ukrajine tak som natrafil na stránku hudobnú , kde aj tam hudobníci sem tam píšu o ukrajine a rusku ale velmi striedmo, je to dobré rozptýlenie mysle.
    V diskusii na uvedenej stránke je uvedený príspevok ktorý podal PAĽO 21 marca odporúčam si ho prečítať a dozviete sa to čo doposiaľ málokto vedel, alebo skôr nikto.
    na túto hudobnú stránku sa dostanete nasledovne. Do vyhladávača google dajte nasledovný údaj “ HELIGÓNKA DISKÚSIA “ hneď na začiatku nájdete tento odkaz, treba kliknúť a ste tam. V diskúsii najdete hneď na začiatku článok ktorý podal PAĽO 21 marca
    Veselé čítanie.

  30. Vazeny cestovatel.
    Radsej si najdi nejaku hoci aj od ruskeho autora hodnotnu knihu. Tieto kydy radoby kulturblogne ee.

  31. Takú kokotinu môže vyplodiť len jeden kokot. Anoným. cit. jeden z vojakov odovzdal ukrajine tank “
    Keby ternto kokot tohto príspevku bol inteligent a k tomu aj rozumný, tak by vedel, že v tanku nesedí jeden vojak ale je tam celá osádka ktorá tvorí : veliteľ tanku, strelec, zameriavač a nabíjač.
    Keby tento príspevkový kokot vedel a pozeral te. filmy tak by zistil že bežal aj poľský seriál štyria tankisti a pes.
    Tak, že tomu tankistovi chýbal pes tak by ho mohol nahradiť anoným ktorý tento chujovský článok napísal.

  32. tankista 24. marca 2022, 9:51 – vychadzajuc z obsahu Vasho prispevku, ste jedno humusacke, arogantne, primitivne a hlupe hovado.

    Urcite sa pokusime cestou Ukrajinskej ambasady na Slovensku dat Ukrajinskej tajnej sluzbe instrukcie, aby si pozreli film Styria tankisti a pes.

  33. pre tankista 24. marca 2022, 9:51

    Ako si môžeš dovoliť polemizovať o tom, že ruský vojak predal tank? Ako môžeš pochybovať o tom, že v tanku bol sám? Ak sa to raz v médiách napíše, tak to platí. Drž sa biblického „Blažení tí, ktorí nevideli, ale uverili“ a vyhneš sa osočovaniu.

  34. Ked sme uz pri tych neslusnych vyrazoch, i stal sa pripad takyto: Pisal sa rok 1912. Vo vlaku, v rychliku na trati Bukurest – Budapest jecha rychlik. V rychliku sedi v kupe rimskokatolicky knaz, madarsky husar rotmajster, dve sestricky radu jezuitov a jeden…(text automaticky skrácen)

  35. tankista 24. marca 2022, 9:51

    Ukrinform – štátna spravodajská a informačná agentúra Ukrajiny informovala, že ostatní vojaci z tanku ušli domov, že predtým ako bezpečnostné zložky akciu vyhodnotili ako bezpečnú, tank monitorovali, z tanku všetci ušli a ostal tam iba jeden vojak. Ty si to nečítal?

  36. nie bloger 24. marca 2022, 12:32 – tento Tvoj prispevok osobne stahujem a to z jedineho dovodu – citujem: “ ktorý neznesie iný názor ako tvoj“ – NIKDY som to nerobil, pretoze diskusia je zalozena na rozdielnosti nazorov.

    Ty sam tu mas desiatky svojich primitivnych vylevov. No prave teraz som sa rozhodol ukazat Ti, ze viem pouzit tlacitko a priame osobne utoky od Teba anonyma eliminovat.

    Nateraz si na SOL v tomto formate nenapises uplne nic. Ak budes pisat slusne pouvazujem, ci dostanes „milost“.

    Dobre, ne? 😉

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img