ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

Dnes v noci hliadka Mestskej polície zadržala „zlodeja“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  V čase 2:04 hod. si operátor pri kamerovom systéme všimol osobu, ktorá sa na ul. D.Štúra 760/11 prehrabávala v kontajneroch a následne od vchodu odcudzila predné kolesa z uzamknutého bicykla.

Koleso si 42-ročný Zdenko T. z Paty zobral a odišiel z miesta. Hliadka po zadržaní podozrivého zistila, že za posledných 12 mesiacov už bol riešený za obdobný priestupok proti majetku a preto bol odovzdaný na OOPZ pre podozrenie z trestného činu krádeže.

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. terba ho je zavriet az zcerna, tak toto je cinnost mestskej policie, to sa sem nehanbite dat? ste na smiech a ten kto tu uverejnil!

  2. Anonym 22. marca 2022, 17:55 – rad by som sa s Vami stretol osobne a spoznal Vas.

    Zaujimaju ma totiz ludia neschopni vidiet veci v sirsich suvislostiach. Co konkretne mam na mysli?

    Podla mna, zlodej ukradol to, co v danom momente ukradnut mohol. Keby tam bola elektricka kolobezka, zabudnuty kufrik so 100 tisic Eurami, alebo niekoho nezamknuty bicykel za dva litre – ukradol by to.

    Vlastne by ukradol hocico. Nenapadlo Vas to?

    Hodnotim mimoriadne pozitivne kazdy uspesny zakrok statnych, mestskych policajtov, ale aj bezneho obcana, ktory svojou pozornostou a odvahou zachrani majetok komukolvek.

    Zlodejov, zlodejickov a vselijakych hajzlikov tu behaju desiatky az stovky. Je potrebne pochopit, ze oni neriesia, ci okradnu bohateho cloveka, alebo chudaka, ktory rano nebude mat ako ist do roboty.

    Ludia, rozmyslajte, bude horsie. Ak si nepomozeme navzajom a ak taketo individua nenahlasime policii, budeme smutni vsetci.

  3. pre Anonym 22. marca 2022, 17:55

    Ty si vyrastal v maštali? Načo by si spomenul, že sa má hanbiť zlodej, radšej napíšeš, že sa majú hanbiť policajti a ten, kto to zverejnil. Si riadny chudák.

  4. Zolo 22. marca 2022, 19:37 a Braňo Š. 22. marca 2022, 20:01 – no teda kto si? Mater Ti nepovedala, ake meno Ti dala ked Ta vyvrhla?

    Chlapce, moja vyhoda je, ze ja nemam problem komunikovat ani na urovni, ktoru primitivi ako Ty pochopia.

    A drobnost – Tvoje prispevky tu zostali vylucne preto, aby ostatni citatelia videli, co za polodebilov beha medzi nami po ulici…

  5. Pán Majko , prosím Vás , hráte sa na novinára a boh vie čo ešte , ale NAPADLO VÁS ? Čo fóbie zviera ? Nejaký napad ? Prosím Vás , dbajte na to , strácate potom aj ten chyba pomyselný titul novinára .

  6. Hibajte už niekam furt niekoho máte v papulach ale čo tak sa pozrieť už konečne sami na seba veď to že možno ten človek môže ajtrpet kleptomaniou NATO nepomyslel ani jeden však!

  7. dobra praca operatora aj policie. Palec hore, niekomu zachranili majetok. Len ma udivuje IQ komentatora Anonym 22. marca 2022, 17:55. Ale tak to dopadne ked sa skrizi brat so sestrou a porodi sa takyto anonym :D.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img