ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Premiér: Schválenie prítomnosti spojeneckých vojakov v SR je najlepším krokom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad vlády SR |MM| Schválenie prítomnosti spojeneckých vojakov na území Slovenska je najlepším krokom, aký mohli všetci verejní zástupcovia pre bezpečnosť občanov Slovenska spraviť. Na sociálnej sieti to uviedol predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO).

„Populizmus a zastrašovanie nesmú vyhrať v zápase o demokraciu, hodnoty a slobodu,“ povedal premiér.

Na Slovensku bude pôsobiť do 2100 vojakov Severoatlantickej aliancie. Tzv. posilnenú predsunutú prítomnosť NATO na území SR v utorok odsúhlasila Národná rada SR. Ide o reakciu Slovenska a spojencov na nevyprovokovanú masívnu vojenskú inváziu Ruska na Ukrajinu. Zo 134 prítomných poslancov návrh podporilo 96, 15 bolo proti, zdržalo sa 22 poslancov a jeden nehlasoval.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Také odvážne, nebojácne a hrdinské vykrikovať zo zaprdenej stoličky Úradu vlády o podpore a pomoci Ukrajine až do chvíle preukázania osobných skutkov štátnika. Odmietnutie prijatia pozvánky návštevy Kyjeva a samotného ukrajinského vedenia krajiny je prejavom osobnej slabosti. Viem, dnešný Kyjev nie je Vatikán kde sa dá v bezpečí modliť za mier.
    Absolútne neospravedlniteľné zlyhanie, zbabelosť, hanba. Ja viem pán predseda, Vám slovo hanba nič nehovorí. Vy neviete čo to znamená mať tie správne “ gule „. Vy ich nemáte a nikdy mať nebudete. Z môjho pohľadu dlžíte tomuto národu obrovské ospravedlnenie. História si Vás bude pamätať ako zbabelca, lokálneho provinčného politika. Európsky štátnik nie ste. Viem, fotiť sa pri dobrovoľníkoch vo Vyšnom Nemeckom na štátnej hranici s Ukrajinou je ľahšie ako preukázať osobnú statočnosť konkrétnym odvážnym skutkom politika európskeho formátu. Hanbím sa za Vás.

  2. Vatikán & Kyjev 16. marca 2022, 17:51 máme takých politikov akých si zaslúžime. Mal šancu ukázať, že má aj odvahu. Nevyužil ju. NIe sme všetci hrdinovia.

  3. Keby tam bol išiel, tak kričíte opačne, že ohrozil Slovensko, zapredal nás a podobné drísty. Kto chce psa biť, palicu si nájde. Keby ten vlak trafila nejaká zablúdená raketka, to by bol cirkus, vtedy by začala aj pre nato vojna.

  4. Nech rozmýšľam a analyzujem túto prapodivnú cestu ako vládzem – nerozumiem. Slovinský premiér Janša, ktorý poriadne kritizuje EÚ, dvaja Poliaci, ktorí chcú vyviezť Poľsko z EÚ a už pár rokov rozkladajú demokratické inštitúcie v štáte a nový český premiér? To čo je za skupina?“

  5. Anonym 16. marca 2022, 20:23 – ide o ludi, ktori dali JASNY, ZROZUMITELNY a POCHOPITELNY SIGNAL Putinovi, ale hlavne Ukrajincom, ze sme s Ukrajinou.

    Je skoda, ze tam chybal Slovensky premier – zial, tymto sa do historie pozitivne nezapisal.

    A co sa tyka tych troch? Mozno budu nominovani na Nobelovu cenu za mier.

    Prirodzene, ze nedufam vo vseobecne pochopenie mnou napisaneho textu a nevadi mi to. Nemozeme predsa vsetci „vysielat na rovnakej frekvencii“, nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img