ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

Medzinárodný súdny dvor v Haagu nariadil Rusku okamžite zastaviť inváziu na Ukrajine.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalší komentár tu potrebný nie je…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je ozaj zaujímavé, nie že by som teraz vpád Ruska obhajoval,naopak,mali by zodpovedný a byť súdený,ale že podnet dalo USA,to má zaráža.Ved USA,tento súd neuznáva,a už dávnejšie vydalo zákon,ktorý ich zodpovedných za ich vojnové ciny,nikdy pre tento súd nevydaju.

  2. Anonym 17. marca 2022, 8:39 Aký podnet dalo USA? Si trol?

    Ukrajina sa obracia na Medzinárodný súdny dvor, podala žalobu na Rusko
    27.2.2022 12:26

  3. Všetci,čo majú len trosku odlišný,alebo iný názor,sú trolovia,alebo Ruský agent.3000000 len na Slovensku?, alebo tak nejak.Viete táto hysteria tiež prejde.Co mňa trápi,že či budú za dva roky voľby.!!!

  4. Vo všeobecnosti to je to u nás takto – čím nižšie IQ, vzdelanie, životná úroveň, nespokojnosť s vlastným životom = väčší podporovateľ Ruska a „overených“ dezinfowebou a podobných sračiek.

  5. hlavné je že nateraz slovensko rieši ruskych agentov a system S300 , ale nikoho netrapi , že na ukrainu na živenie vojny idú miliardy zo slovenska, že ceny potravin, pohonnych hmot a vôbec všetkeho idu hore, že ten kto ubytoval v dobrej viere ukrajincov nikdy neuvidi naslubené matovicove príspevky, ale hlavné je že, nikto nerieši vládne žebranie o humanitarnu pomoc a hlavné je že nikto nerieši že bratislavská firma s 8 ludmi vyhrala sútaž za 1,8miliona na dodavanie obedov do kosic.

  6. The Swiss Bankers Association (SBA) estimated that the banks hold between 150 billion and 200 billion Swiss francs ($213 billion) of Russian client money in offshore accounts. (REUTERS)

    Uf, koľko len dokázal ruská oligarchia naťažiť na zbedačenom ruskom národe. Aspoň bude z čoho obnoviť ukrajinu.

    Anonym 17. marca 2022, 22:17 Miliardy čoho? Inflácia je celosvetová, ľudia ubytovávajú ukrajincov nie pre peniaze, Bratislavská firma? Volá sa to paranoja, dá sa to čiastočne držať liekmi, vyhladaj odbornú pomoc.

  7. Kto je agresor? Rusko. Zhodla sa na tom vacsina planety. Preto je potrebne pomoct slabsiemu. Lepsie poslat na Ukrajinu peniaze a strpiet vyssie ceny ako dostat povolavaci rozkaz. A tu S300 by som im dal lebo s rusmi je dohoda ze ak chceme z toho vystrelit musi dat Moskva suhlas tak naco nam to je.

  8. O tom, kto je AGRESOR, niet pochyb. Je to Ruska armada na prikaz Putina. Bombarduju iny suverenny stat, likviduju infrastrukturu Ukrajiny, vojenske ciele, mesta, bytovky a civilne ciele.

    Putin dava nerealne podmienky dnes Ukrajincom, nedavno ich daval aj ostatnej Europe, ktora sa ledva vymanila zpod vplyvu bolsevickeho ZSSR.

    Ci to Putin robi preto, lebo sa „len“ chce zapisat do svetovej historie, alebo je smrtelne chory ci mu preskocilo – neviem a ak to niekto vie, mal by to povedat tym, ktori su este pricetni. A ti by ho mali bud zavriet do klietky v ustave, alebo pozdravit ho gulkou do cela. Minimalne najst rano vysmiateho v posteli s „infarktom“ alebo obdobnou prihodou.

    Nasledne ti pricetni by sa mali Ukrajine a civilizovanemu svetu verejne ospravedlnit, zaplatit im VSETKY SKODY, ktore na Ukrajine sposobili, odskodnit pozostalych po zavrazdenych civiloch aj vojakoch a najblizsich 100 rokov by mali byt Rusi pripraveni na to byt v ustrani a odprosovat civilizovany svet za to, ze v 2022 sa rozhodli takto chrapunsky a primitivne narusit takmer 100 rocny mier trvajuci medzi cudzimi statmi v Europe.

    Rus nema co na Ukrajine bojovat.

    A okrem toho mi Rus zasvinuje diskusie stovkami spamov denne, mrda do diskusie okrem posahanej proputinovskej propagandy este aj reklamy na porno.
    Su to jednoducho dezolati a uchylaci…

  9. Vážený,teraz už prestáva všetka sranda.Ak ozaj dodáme raketový protivzdušny system na Ukrajinu,budeme jediný,ktorý dodali zbrane ťažkého dosahu na priebeh vojny.Jednym slovom,budeme zatiahnutý do konfliktu a to priamo.To sa doteraz neodvážili ani USA,ani ostatné veľmoci.Na to nemajú naši politici mandát .

  10. Majko ty o akom 100 ročnom miere hovoríš,američani ked napadli suverénny štát Srbsko to bolo v poriadku?Tí americký zmrdi nemusia byť v ústraní,verejne sa ospravedlniť, zaplatit srbsku všetky škody,odškodnit pozostalých po zavraždených civiloch a odprosovat civilizovaný svet? Agresori sú rusi aj američani,len pri tých američanoch sa ti to zle počúva že? Ty“odjektívny novinár“.

  11. Roman 18. marca 2022, 10:39 – keby som chcel byt priamy, napisal by som – ty polodebil, precitaj si mnou napisany text pozorne. Ak to nedokazes, tak poziadaj nejakeho kamosa, snad to spolu date.

    Ale chcem byt slusny a tak citujem sameho seba: “ v 2022 sa rozhodli takto chrapunsky a primitivne narusit takmer 100 rocny mier trvajuci medzi cudzimi statmi v Europe.“

    Chapem, ze nechapes, no moje texty nie su urcene kazdemu.

  12. Systém protivzdušnej obrany S-300, aj migy zostávajú zatiaľ doma. Minister obrany Naď pripustil, že ich Slovensko pošle Ukrajine, ale „až keď budeme mať náhradu“.

  13. “ v 2022 sa rozhodli takto chrapunsky a primitivne narusit takmer 100 rocny mier trvajuci medzi cudzimi statmi v Europe.“

  14. Majko,nerobte z ľudí debilov,lebo Vaša veta citujem “ lebo sa rozhodli narušiť takmer sto rokov trvajúci mier medzi cudzími štátmi v Európe,nedáva žiadny zmysel.

  15. Pán Majko,ja som sa neoznačil za debila,ale Vy nazývate ľudí debilmi pýtam sa akým právom.Ale zrejme Vaša osobnosť nie je uspôsobené na dialóg.

  16. Do psej matere, načo sa to tu všetci hráte? Nazývajme veci správne! U mňa je
    na Ukrajine agresorom Rusko. V Srbsku, Iraku a pod. agresorom USA. Vojna je vojna, neexistuje spravodlivá vojna.

  17. miloš,zdá sa mi a nielen mne že to psychicky nezvládaš,napíšeš sem nezmysel a odmietaš si priznat chybu,nedopadneš dobre,ver mi,vyhladaj odbornu pomoc,chcem ti dobre.

  18. Anonym 18. marca 2022, 10:39 za prvé čo sú to zbrane tažkého dosahu??? Dobrý nezmysel. S300 je obranný systém proti lietadlám a raketám. Ak tu bude Patriot tak nech ho dajú Ukrajincom čo bránia svoju zem proti ruskému imperializmu.

  19. Roman 18. marca 2022, 10:39 Roman budíček!!! tu ide o Ukrajinu a nie o Sýriu, ktorú mimochodom rusi bombardovali hlava nehlava aby zachránili Asada.

  20. Anonym 18. marca 2022, 18:11 Srbsko či Sýria všade bomby ruské či americké. Vojna je teraz na Ukrajine a stále omieľať čo robí amerika len ukazuje že nám je to jedno.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img