ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Na cestách je polícia od rána do večera. Za týždeň zistili 1195 priestupkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajti Trnavského kraja vykonávali aj uplynulý týždeň zvýšené kontroly v premávke. V priemere riešili viac ako 170 priestupcov denne.

Policajné hliadky zaznamenali minulý týždeň, počas zvýšeného dohľadu, 1195 priestupkov v doprave.

 1072 osôb riešili blokovou pokutou

 72 osôb napomenuli

51 osôb bude riešených v správnom konaní

7 osôb sa dopustilo trestného činu

 

Policajti rozdali vodičom celkovo 1028 blokových pokút, 17 pokút dostali cyklisti a 27 chodci. Najčastejšie policajti riešili prekročenie povolenej rýchlosti, celkovo 347 priestupkov. 122 osobám uložili pokutu, pretože neboli riadne pripútaní a 92 vodičov sa venovalo počas šoférovania mobilnému telefónu. Za zlý technický stav vozidla policajti uložili 54 pokút.

Kolegovia z Dunajskej Stredy riešili aj nezodpovedného motorkára, ktorý jazdil bez ochrannej prilby.

Policajné hliadky zadržali celkovo 14 vodičských preukazov, z toho polovicu za alkohol za volantom, 3 osvedčenia o evidencii vozidla a v 2 prípadoch aj tabuľky s evidenčným číslom.

Alkohol policajti zistili v 30 prípadoch, z toho 16 boli nemotoroví účastníci premávky a až 9 vodiči sa dopustili trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Apelujeme na všetkých účastníkov premávky, aby sa správali zodpovedne a nepodceňovali význam dopravných pravidiel. Ich dodržiavaním totiž chránia nielen svoje životy, ale aj životy a zdravie ostatných. Najdôležitejšie je prísť šťastne do cieľa svojej cesty, či už idete autom, na bicykli alebo po svojich.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Myslím, že skutočne je zbytočne o tom písať a to komentovať, keď kompetentní s tým nič nerobia. Takí hajzli sa len smejú do hrsti a robia si sradu. Keď to vláde takto vyhovuje, nech, ale na to doplácajú nevinní ľudia. Oni sú chránení, ich sa to netýka.

  2. Som rad ze sú tam kde sú.Nech dajú tým co si to zaslúžia.Isiel som z prace a nejaký blbec ma obehol 80kou v meste. Stop takým hrdinom na cestách.

  3. Ako sa použijú peniažky z vybratých pokút? Pokiaľ je to na rozvoj alebo budovanie infraštruktúry je to ok ale pokiaľ sú “prežraté” týmto prehnitým systémom tak je to prasprostá buzer… tu platí heslo “ukradni rožok si zlodej a ukradni milión si….”

  4. Kto je minister financii? To je ten ktorý sa v politickej diskusii už pár rokov dozadu stretol s p. Slotom a ten ho v tedy zhodnotil že by sa podľa jeho slov “mal dať liečiť” = you tube “ matovič slota”

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img