ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

„Som hrdá prezidentka Slovenskej republiky“ – vyhlásila Zuzana Čaputová po návšteve hraničného prechodu Ubľa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Som hrdá prezidentka Slovenskej republiky! Som hrdá na to, ako prejavujeme obrovskú solidaritu voči tým, ktorí trpia vojnou na Ukrajine. Vlna solidarity prechádza celým Slovenskom, ľudia chcú pomôcť, organizujú rôzne zbierky, posielajú materiálnu pomoc.

Ďakujem Slovenskej aliancii moderného obchodu, ktorá združuje obchodné reťazce, že sa k tomuto úsiliu tiež pripojila a dnes sme mohli do Uble priniesť až 40 ton potrebnej pomoci – potravín a hygienických potrieb hlavne pre matky s malými deťmi. Časť z tejto pomoci zostane v regióne aj pre našich občanov, ktorí ju sami tiež potrebujú.
Na našej východnej hranici som videla skvelú spoluprácu medzi samosprávou, štátnou správou, políciou, ozbrojenými silami, hasičmi, charitou, dobrovoľníkmi a mimovládnymi organizáciami – všetkým vám patrí veľké ĎAKUJEM!

Všetky Ukrajinky a Ukrajinci, s ktorými som sa na hranici rozprávala, boli veľmi vyčerpaní, ale zároveň šťastní, že sú znova v bezpečí. Ďakovali vám za prijatie na Slovensku aj za starostlivosť, ktorú dostali. Počuť rozprávať matky, ktoré za pár minút zbalili svoje deti, aby ich zachránili pred hrozbou vojny, bolo veľmi emotívne. Sama som mamou a neviem si niečo také predstaviť.

Mysľou však boli stále so svojimi najbližšími, ktorí na Ukrajine zostali a so zbraňou v ruke bránia svoju a aj našu suverenitu. Pre nich potrebujeme robiť konkrétne politické kroky, vrátane tvrdých sankcií, aby donútili prezidenta Putina zastaviť boje a obnoviť mier.

Navždy si, prosím, zapamätajme solidaritu v humanizme a v ľudskosti, ktoré teraz spolu prežívame. Robia nás lepšími.

 

 

zdroj: Zuzana Čaputová Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Som hrdý občan Slovenskej republiky! Ťaží ma len jedna otázka: Budem brániť svoju vlasť vidlami alebo príborovým nožíkom?

  2. Pre Rr, ved sa predstavil. skurvysyn a kokot. a podla vsetkeho ten Daniel je jeho klon a tiez chuj, aby tomu aj on – nacek rozumel.

  3. Obyčajní ľudia dajú aj to posledné a pomôžu A tí v parlamente 150 malo zarábajúcich mohli niečo dať do zvončeka To by bol darček pre utečencov keď niekto z vlády dôjde 3 kamiónmi pomoci Zabudol som oni v parlamente majú plný batoh slubou a stoho sa ty utečenci nenahradia už aj mi sme zo slubov unavený a neveriaci

  4. Otázka pre Miloša : Mňa by zaujímalo prečo si vycapil na úvodnej stránke ten modro – žltý pás…
    Ešte ani nevieme o čo v tej vojne ide a už sa tu poniektorí škatuľkujú. O pár rokov sa určite dozvieme čo je vo veci.
    Nejaký mamľas sa tu oháňa náckami,tak to je určite on sám keď „vie“ o všetkom viac ako ostatní.
    Má od „našich“ médií preprogramovaný rozum,teda ak nejaký má. Ľutujem takých úbožiakov !

  5. Pre Daniela samozrejme odcudzujem vojnu lebo najviac budú trpieť Ob ludia. 1 bola to zakarpacka Ukrajina a patrila rusom VI Lenin im dal akože samostatnosť ale patrili pod Ruska 2 USA ich chce mať v NATO a Rakety no boli moc blízko k Moskve a nezachytil by
    ich system 3 Vždy sa V USA Zdvihla ekonomika a peniaze keď Európa bola vo vojne Keď som sa v ničom pomýlil pardon treba si to naštudovať lepsie

  6. tankeri so skvapalneným americkym plynom LNG uz smerujú na slovensko. Remisova bojkotuje rusko, doma prestala kúriť. asi tak. Inak zavazky voci gazpromu mame do 2028, takze ci dakto kúri alebo nie, platime stale.

  7. Presne ako som písal, už sa spamätali, už títo ruskí trolovia a užitoční idioti vychádzajú ako švábi v noci. Úplne presne tí istí, čo neverili na covid, čo boli proti očkovaniu, čo bliakali pod oknami zdravotníkov, potom poslancov a teraz schvaľujú putlerovu inváziu. Tí istí ľudia majú rovnaké manuály, rovnaké pokyny, čítajú rovnaké sračky. A nácek daniel povie, že používa svoj rozum, hahaha

  8. Zaujímavé, že Daniel a ostatní náckovia resp. trolovia vedia písať.
    Veď ich šéf „Bazmek“ z parlamentu má potvrdené súdom,
    že neovláda počítač, iba reproduktory.

  9. Definuj slovo “nácek” nech som v obraze! Alebo len opakuješ ako ARA ktorej majiteľ keď si prdne tak ten zvuk bude celý deň napodobnovať ale v skutočnosti nevie o čo ide

  10. Pre : Pre zlatica.
    Nemusíš sa tých debilkov na nič pýtať,oni sami sú náckovia ! Nevedia ani čo to znamená ale spájajú s tým mňa… neviem ako na to prišli. Sa smejem koľko úbožiakov sa tu prezentuje ako najmúdrejších na svete ale vidia si asi tak 30 – 40cm. od ich prepitého uharkového nosa. 🙂
    Škoda sa takým ľudským odpadom zaoberať !

  11. Som anonym 14 58 apisem pre anonym 17 31 chcel som nech napíšeš pravdu ale s teba nič nevypadol A keď vypadlo tak jedine s mami jedno sprosté tela ktoré nepozná nič iba urážať 1 trol rozprávková bytost2 nacek je nemecký vojak alebo Nemec 3 som 3 už zaockovany a 4 máme pomáhať ľuďom čo utiekli a nie sa tu uráža chápeš to 5 čítaj pomaly a 2 x nech to vojde do tvojej hlavy 6 ďakujem za pochopenie

  12. Daniel 28. februára 2022, 18:22

    S nacistami ta spájajú asi preto, že máš na facebook veľa foto LSNS a Mariana Kotlebu a veľa zdielaš nacistického materialu, nemyslíš, že to bude aj tým?

  13. Fííííha !
    Je to tu samý jasnovidec ! Vedia o mne veci,ktoré o sebe neviem ani ja sám ! Kde na fejsbúku mám veľa nacistického materiálu ???? Ty musíš byť nejaký riadne chytený ! Veľmi pekne by som poprosil keď už všetko viete aby ste mi poslali čísla na najbližšie žrebovanie LOTA ! A ja začnem veriť že sem na SOL píšu aj normálni ľudia.
    Pekný večer prajem !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img