ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Zmena ÚP v Malom háji odsúhlasená ….

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zo zverejnenej správy p. Slahučkovej vidíme, že poslanci schválili  „Zmeny a doplnky v rozsahu Zmena funkčného a priestorového využívania na ploche SBO-01 skládka biologického odpadu v lokalite „Malý háj“ „.

Prikladám k uvedenému výsledky hlasovania jednotlivých poslancov.

Čo ma však najviac zarazilo , je hlasovanie p. Dúbravca a p. Červeňovej. Pýtate sa prečo práve týchto dvoch poslancov ?

Obidvaja totižto boli členmi výberovej komisie, ktorá vybrala firmu GreenCon recycling ako víťaza VOS. Títo dvaja poslanci vôbec neprejavili záujem o účasť pri preberaní mestského pozemku, teda vôbec ich nezaujímalo akú „spúšť „ po sebe zanechala spoločnosť, napriek tomu, že už dlhší čas sa hovorilo o problémoch s uvedenou spoločnosťou.

  1. Červeňová sa dokonca na MZ prihovárala, aby poslanci tejto spoločnosti dali ešte šancu…

Títo dvaja poslanci, samozrejme okrem iných, ako napr. p. Stareček či p. Veselický / ktorým sa samozrejme nečudujem, že zdvihli ruky za uvedený bod programu / veselo zahlasovali za zmenu územného plánu v „Malom háji„ . P. Kráľ dokonca švitoril o nejakom odosobnení sa.

Napriek tonám nezlikvidovanému odpadu, nelegálnej prístavbe, osočovaniu zo strany p. Krošláka je otvorená cesta pre ďalšie znehodnotenie mestského pozemku vďaka takým, ktorým záujem o veci verejné nič nehovorí. Samozrejme lojálnosť k p. primátorovi je prednejšia.

 

 

– – –

Poznámka redakcie: Autor článku je redakcii známy, nakoľko článok bol podpísaný a jeho uverejnenie bolo konzultované aj telefonicky. Autor však požiadal o zachovanie anonymity, z dôvodu obavy pomsty, cielených perzekúcií alebo obavy o bezpečnosť seba a svojej rodiny, čo redakcia rešpektuje.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V kontexte predoslych udalosti tak rozmyslam, KTO A PRECO tak velmi SURI SO ZMENOU UP a teda znovu – KTO MA TAKY ZAUJEM O PODNIKANIE na tomto mestskom pozemku prakticky za kazdu cenu?

    Snad vysetrovanie prinesie viac. 😉

  2. P. Krošlák ich mal vopred prečítaných, vedel, že má do činenia s blbcami, zapredancami, že dosiahne čo chce a že mu budú z dlane zobkať. Teraz sa môže už len smiať, nad ich hlúposťou a že nič proti nemu nezmôžu. A tí dvaja? Čo už len tí dokázali?

  3. Viac sa rozhodne onedlho verejnost dozvie z materialu, v ktorom predstavime uroven preberacieho protokolu, samotne prebranie mestskeho majetku a dalsie „drobnosti“ suvisiace s pristupom volenych funkcionarov, ale aj uradnikov v kauze Maly haj.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img