ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Vyhlásenie MZVEZ SR v súvislosti s uznaním separatistických entít zo strany Ruska

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZVEZ SR |MM| Slovenská republika odmieta dnešné rozhodnutie Ruskej federácie uznať nezávislosť separatistických entít – tzv. Doneckej ľudovej republiky a Luhanskej ľudovej republiky.

Toto rozhodnutie je neprijateľným krokom v priamom rozpore s deklarovaným záujmom hľadať konštruktívne riešenie v diplomatickom dialógu v príslušných medzinárodných formátoch, ako aj princípom nedeliteľnosti bezpečnosti, ktorý Ruská federácia sama zdôrazňuje a žiada o jeho rešpektovanie ako NATO, tak aj EÚ.

Slovenská republika rezolútne neuznáva samozvanú nezávislosť uvedených separatistických entít. Naša principiálna zahraničnopolitická pozícia podporuje politickú suverenitu, nezávislosť a územnú celistvosť nášho suseda – Ukrajiny a univerzálnu platnosť a rešpektovanie princípov medzinárodného práva.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pre Anonym 12:53 neni to od Bidena. Bolo to z Rádia Jerevan ktoré predpokladalo, že z mesta Sereď sa stane KUBAČOVO. Žiaľ ty si ešte nebol na svete.

  2. Dúfam že ďalší koho Putin anektuje budú naši dezoláti ktorý tento krok ospravedlňujú, aby konečne založili prvú slovenskú komunitu v ospevovanom Rusku a mali sa tam konečne dobre.

  3. Tí proruskí uznávajúci choromyselného Putina tam môžu ísť pokojne hneď. Rusi po nás dupali a boli sme im poddaní 21 rokov!!!! Američania nám ak bolo treba len pomohli- či už počas veľkej hospodárskej krízy alebo aj v 2. sv vojne. Fakty sú fakty a tie sa nikdy nezmenia.

  4. Anonym 17:23,nielen Rusi,ale aj Ukrajinci.Nebol to náhodou Sovietsky zväz? A tam Ukrajinci veselo účinkovali v Ruskej Armáde,takže nielen Rusi.

  5. Anonym 22. februára 2022, 17:46 máš pravdu, boli tam aj ukrajinci a iní z varšavskej zmluvy ale nariadil a viedol to kremel. To je fakt.

  6. 22.február 2022
    Prečo by som mal byť hneď proamericky ty trulo ? To že odsudzujem tento krok (ako všetky krajiny sveta) tak som hned proamerický ? Ale samozrejme keby si musím vybrať stranu tak volím to menšie zlo a Putinove Rusko to teda nebude…

  7. Presne tak, Americani nam pomohli, hned pocas 2 svetovej, ked uz Slovensko bolo oslobodene , tak nam sem usaci nahadzali bomby, aby nam bolo slobodnejsie. Tak im treba dakovat.
    Aj v sucastnosti Rumuni im uz dakuju, kedze Rumuni podpisali rovnaku zmluvu s USA a dnes tam maju raketove zakladne , kde nema domaca Armada uz opravnennie vstupu.

    (16. júna 1944, americké bombardéry zaútočili na Rafinériu Apollo, Zimný prístav a dunajský most v Bratislave. Bolo zhodenych 370 ton výbušnín. Toto si vyziadalo 100 ay 300 obeti a 700 zranených )
    A kedze nam bolo slobody málo 16. Juna, tak Americania urobili aj dalsie nalety na nas a to : v septembri, októbri i v decembri 1944 a v marci 1945.

    Takze dakujem Amikom , že uz v tedy nam zacali rozsievat slobodu.

  8. Americania nas bombardovali lebo sme im vyhlasili vojnu. Rusi zase znicili okolie divadla v Nitre.

    Vdaka americanom vzniklo Ceskoslovensko prezident Wilson vygoogli si ty chytrak. Americania nam nic nezobrali to len Rusi nam ukradli zakarpatsku rus. A s Hitlerom kto zacal druhu svetovu? Zas len rusi.

  9. Rozum , ty si ale kus trotla. Vsimas ten datum , kedy Amicke prasata bombardivali Slovensko.
    Keby viem kto si, tak ti pridem nakopat rit, pod zamienkou ze ta idem oslobodit od toho co mas v hlave – vzduch a kabel co ti drzi tie tvoje lopuchy.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img