ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Pred areálom bývalého MILEXu a pri ČS LPG je vrak auta, z ktorého vytekajú prevádzkové kvapaliny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Najskôr vo vnútri pôvodne ohradeného areálu, následne pred areálom sa už niekoľko dní mimo iného neporiadku a odpadkov nachádzal aj vlastne vrak osobného motorového vozidla.

Dnes nás okoloidúci občan upozornil na skutočnosť, že tento  vrak auta bol znovu posunutý a vytekajú z neho prevádzkové kvapaliny.

Na mieste sme skutočne museli zadokumentovať len množstvo prevádzkových kvapalín unikajúcich z vraku auta a rozliatych neďaleko čerpacej stanice LPG.

Ohlásili sme Mestskú políciu, ktorá už rovnako ako my bola na tento stav upozornená, bola na mieste a prípad má mať zadokumentovaný. Podľa slov policajta, má vrak z miesta zobrať jeho majiteľ, ktorý má byť polícii známy.

Znečistené parkovisko a prípadne aj kontaminovanú pôdu pravdepodobne bude musieť vyčistiť či  sanovať vlastník pozemku. Na vyriešenie nahláseného znečisťovania životného prostredia sa spýtame MP a príslušného odboru MsÚ.

A toto je momentálne prvý pohľad návštevníka idúceho do mesta smerom od Sládkovičova a z R1 od Nitry.

Vedeniu mesta Sereď  „blahoželáme k výbornej prezentácii mesta“ navonok…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja som len zvedavý do kedy sa mieni čakať kým sa niečo spraví stým autom na Jesenského 1114 opel,je tu aj članok otom.
    Či načo.necháme.ho tak nech mu uplinie stk,ek a potom možno že sa niečo spraví.
    Mám pocit že auto je odomknuté a tušim ma aj defekt chodím stade so psom

  2. Tomcanyi? To mas odkial ty polorómska rakovina. Ved si verejný výkal a samozvaný pseudonovinár a ked mas z ludí komplex ber lano a obes sa ty niktos polotmavej farby.

  3. Majko ty si naozaj chorý človek 🙈 Ale keďže podporuješ Matoviča a jemu podobných, je o Vás známe že ste blázni. A prosím Vás ľudia neurážajte novinárov, tento človek je maximálne bloger 😂✌️

  4. Nateraz budem vecny a spytam sa len – preco prosim tolko nenavisti, verejneho ponizovania a urazok ?

    Anonym 19. februára 2022, 23:09 – ja som nenapisal, ze by ten svincik mal upratat primator, ale Tomcanyi.

    Anonym 19. februára 2022, 23:38 – staci jeden prispevok, netreba spamovat diskusiu. Ale ked sa uz do jedneho nevojdes a rozoberame obsah – mozem vediet dovod ?

    Majko 20. februára 2022, 1:14 – ano Tomcanyi. Trvam na tom.
    A otazka pre Teba, Ty nevzdelany, pologramotny polodebil – Ty si zakompexovany polorom, alebo si v case ked pises svoje prispevky sfetovany alebo ozraty ? Nie, ja nemam ziaden komplex z ludi, len sa drzim faktov.
    A Ty sa drzis coho ked sa o inych vyjadrujes ako prasa?

    🙈 20. februára 2022, 6:31 – prosim, rozved, z coho vychadzas, ze ja som chory clovek. Nemyslim si to, dokonca som si isty, ze tu je fakt uplne jedno, kto aku stranu volil, kto v co veri, ci dokonca kto sa ako vola a comu sa venuje. Napisal som pod svojim menom, ze -citujem:

    „ano, moj nazor je, ze ten svincik by mal upratat Tomcanyi.“

    A na tom skutocne TRVAM. Neberiem Ti iny nazor, ale mozes ho prosim zdovodint rovnako, ako aj osobne utoky voci mne?

    Dakujem za vecnu diskusiu ku konkretnemu skutocne VAZNEMU a dlhodobo pretrvavajucemu problemu s neskutocnym odpadom na verejne dostupnych priestoroch v objekte a okoli byvaleho MILEXu.

  5. čo teda sraľovia a prďúsi?majko vám slušne odpísal a posrali s te sa?ako to vyzerá ten milex a okolo nehambí sa za to mesto tá špina všade?

  6. pre Fifi na meste primátor hovorí že dajaký cudzinci z Pakystánu či Libanonu či odkál.Primátor tak hovorí aj poslancom že s tým odpadkami sa nedá robi nič

  7. Milos ma pravdu, ked pise, ze odpratat ten bordel by mal TOMCANYI a to z dovodu, ze je MAJITEL pozemku, na ktorom sa nachadza toto auto (LV č. 702)

  8. Ked sa jedna o milex, ide o sukromny majetok, ktory nedoknutelny,
    mal by byt minimalne oploteny zo strany majitela, samozrejme nejake vyzvy o napravu sa urobit mozu zo strany mesta, mozno nejaka smiesna pokutka, neviem, ale tam sa to zacina a konci. Presne to iste co s luzencom uz 30 rokov. Bude sa okolo toho iba kvakat a nic z toho. Treba napisat Budajovi, ten vyriesil uz aj luzenec pri Niklovej huti, urcite vyriesi aj Milex… Mozete mi tak prosim niekto vysvetlit, aky ma mat mesto vplyv a zodpovednost na cudzi sukromny majetok okrem vyssie uvedenych vyziev a formalit? Preco ma za spravu Milexu zodpovedat primator Tomcanyi? Ze tam ma pozemok? Pozemky pod Milexom su nevysporiadane vo vztahu k Milexu, maju viacero majitelov, su tiez rovnako zodpovedni ako Tomcanyi?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img