ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Pri odvádzaní zadržaných osôb na Námestí Slobody bola skupina ľudí okolo nich arogantná, vulgárna a vyhrážali sa prítomným novinárom – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Včerajšia ranná policajná akcia NAKA, pri ktorej bolo zadržaných niekoľko obyvateľov mesta Sereď opätovne spôsobila záujem médií o naše mesto. Pravdepodobne bolo len otázkou času, kedy polícia zakročí aj proti stále viac sa v meste „rozťahujúcim“ skupinám, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou prebrali drogový biznis po tých, ktorí postupne skončili vo väzbe a následne vo výkone trestu.

Boli sme prítomní pri vyvádzaní zadržaných osôb ako na Legionárskej ulici, tak na Námestí Republiky.

Za prakticky 15 ročnej novinárskej praxe priamo v Seredi a dokumentovaní citlivých káuz ako v samosprávach, tak práve o zásahoch polície voči jednotlivcom, ktorí sú mnohokrát súčasťou organizovaných zločineckých skupín a po reportážach robených priamo v sociálnych bytoch mesta Sereď, či na Cukrovarskej ulici, teda v objekte obývanom rómskymi spoluobčanmi som si síce nezvykol na vyhrážanie, vulgárne nahrávky, ukazovanie holých zadkov a podobne, ale počítam s tým.

Včera ale došlo k verbálnym atakom voči všetkým novinárom a televíznym štábom, ktoré sa na mieste nachádzali TV JOJ, TV Markíza a Seredonline si do tejto morálnej spodiny vypočuli to, čo by sme si nikdy nedovolili voči nim my, napriek tomu, že tri zákroky špeciálnych jednotiek polície boli vykonané voči ich rodinám a nie voči nám. Títo slaboduchí arogantní a svojim vystupovaním primitívni jedinci neboli ochotní, možno schopní akceptovať fakt, že je úlohou médií dokumentovať dianie a aktuálne udalosti prinášať verejnosti.

Práve včera a to nie po prvý raz bolo najväčšími aktualitami v meste, ale aj na Slovensku, pokračovanie zákrokov polície za účelom eliminácie predaja drog a páchania s tým spojenej trestnej činnosti práve v našom meste, ktoré aj pre konanie týchto ľudí je touto trestnou činnosťou „preslávené“.

Arogantné a hulvátske správanie sa jedincov obskakujúcich okolo zadržaných osôb voči prítomným novinárom samozrejme eskalovalo až po odídení polície z miesta činu. Dovtedy nám na kameru prítomné osoby chceli ukazovať len holé zadky.

Dnes prinášame videozáznam zo zadržania osôb z políciou prehľadaného bytu na Námestí Slobody a vo vyššie uvedenom texte oboznamujeme občanov, ale aj príslušné inštitúcie s faktami, ktoré jasne a zrozumiteľne napovedajú, že agresivita a arogancia voči majorite zo strany týchto indivíduí stúpa a je najvyšší čas zakročiť. To je však práca kompetentných orgánov, ktoré sú k tomuto zmocnené zákonom. Zakročiť treba skôr ako verbálna agresivita sa zmení na fyzické útoky tak, ako sme svedkami v iných mestách, či štátoch.

Vysoko si vážime každého slušného občana nerozlišujúc či ide o občana majoritnej alebo minoritnej spoločnosti a ako jedni z prvých od založenia média presadzujeme rovnosť pred zákonom, právami, povinnosťami a voláme po nulovej diskriminácii všetkých občanov, bez rozdielu.

Sociálna situácia mnohých občanov sa výrazne zhoršuje a ešte nenarazila na dno. Určitým ospravedlnením „nervozity“ prítomných osôb by bol krátiaci sa čas pred nástupom na poobednú zmenu do niektorých z firiem, ktorých je v okolí mesta dostatok. Či je tomu tak vedia skôr pracovníci sociálnej poisťovne ako bežný občan.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vedia, že sú chránená sorta. Ak by im odpovedali, že prečo sa vyhrážajú tak by vás obvinili z rasizmu. Ale aj tak im bude štát dávať naše peniaze za ničnerobenie.

  2. To čo sme si vychovali to mame. Drzé čierne papule. Všade chodia na taxíku. Celé dni sú herni pod progresom. Ale čoskoro to skončí a tie opice dostanú to co im patrí.

  3. Cigánske OBLUDY ,je neuveriteľné ako nás ešte aj okrádajú aj na sociálnych dávkach a ešte neuveritelnejšie je ako dokážu rafinované podplatiť pána HUDÁKA toho nenažratého parazita ktorí týmto superparazitom dokáže vybavovať INVALIDNE DÔCHODKY , za obrovské úplatky z ktorých tento starý potkan žije a živý celú rodinu ,,ZDOCHNI HUDÁK TY CHUDÁK A CIGÁNSKY PARAZIT !!!!!!

  4. Tí prašivý cigáni sa majú v tomto skurvenom kapitalizme ako prasce v žite,tu pomože len zrepasovat plynové komory a spustit ich na plné obrátky.

  5. ak 2/3 spravodajstva TV JOJ, TV Markiza je o prihodach vychodniarov tak aj Seredania im musia niekedy ukazat ze nie su o nic horsi idioti ako oni

  6. ĎAKUJEME
    konečne sa začala polícia a média pozerať správnym smerom. Verím že je to prvý krok na ceste, kedy prestane byť slušná pracujúca menšina útlačána a vykorisťovaná týmto štátom a krátená o slušné dôchodky a prídavky pracujúcim rodičom na deti, o ktoré všetci prichádzame na úkor hentej stoky hnilej.
    Je jedno že vonku prší, urobili ste mi pekný deň. Len tak ďalej – pokračujte v raziách a čistený mesta a aj Slovenska od špiny a HLAVNE ich nepúšťajte skôr ako o 25 rokov 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img