ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Únia Dopravcov Slovenska bola znovu oklamaná a podvedená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

UNAS/ tlačová správa / |MM| Únia Dopravcov Slovenska niekoľko krát rokovala za účasti Asociácie Žltý Anjel s Ministrom dopravy SR s p. Doležalom a s podpredsedom predstavenstva NDS,a.s. s pánom Ivancom ohľadom nového výberového  konania na nové Mýto.

Bolo nám sľúbené, že budeme prizvaní k výberovému konaniu k 31.01.2022, kde sa budú otvárať obálky s ponukami na dodanie malého softvéru.

Dňa 31.01.2020 nám volali o 10:00 hod. z NDS , že o 13:00 hod budú otvárať obálky a aby sme poslali nášho právneho zástupcu. Vzhľadom k tomu, že to NDS vedela už dávno, tak sme neboli schopný za tak krátky čas zariadiť, aby právny zástupca UNAS sa dostavil  na NDS. je hanbou zo strany NDS k takémuto  postupu voči UNAS

Ministerstvo Dopravy SR deklaruje vo svojich vyjadreniach „ Správa o fungovaní elektronického výberu mýta “ , v článku  III. Komisia pre efektívnosť výberu mýta , že :

V záujme čo najefektívnejšieho riešenia najkritickejších problémov  a zlepšovania fungovania mýtneho systému  MDVRR SR zriadilo komisiu pre efektívnosť výberu mýta, kde mali byt prizvaný ČESMAD a UNAS.

UNAS musí konštatovať, že bol opätovne oklamaný a podvedený zo strany Ministerstva dopravy SR  a NDS,  kde zvýšili nedôveru voči dopravcom.

Naša trpezlivosť skončila .

Mysleli sme si, že pri poslednom rokovaní s  NDS sme sa jasne dohodli na pravidlách, ktoré opäť porušili.

UNAS už nebude znášať tieto ich hry a patrične sa k tomu vyjadríme .

Ministerstvo Dopravy SR od nástupu do svojej funkcie  totálne ignoruje dopravcov. Cestná doprava je preňho len záťaž . Asi si neuvedomuje, že 61 % vnútroštátnej dopravy a zásobovania zabezpečujú dopravcovia UNAS.

Čo Vám sľúbi Minister dopravy a NDS , tak to Vám nikto nedá !

Predseda UNAS

Stanislav SKALA

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Celá vláda je banda neschopných podvodníkov. Jediné čo vedia, rabovať, rozhadzovať peniaze a potom zvyšovať ceny, aby sa ako-tak doplnila pokladňa, z ktorej aj naďalej nezmyselne utrácajú. Našich likvidujú, cudzím dávajú možnosť u nás bohatnúť na naše náklady. To sú Slováci, ktorí nemajú v sebe ani trocha hrdosti a sebaúcty. Ani sa nečudujme, že ostatné národy s nami pohŕdajú.

  2. Unasáci asi stále nepochopili, že ich dobre využili keď bolo treba brojiť proti býv. vláde a nová im sľúbila hory doly. A mali by pochopiť, že majú nereálne požiadavky. Nie všetky ale niektoré sú totálne mimo. Chcú férové podmienky, ok, to chce každý. Tak teda nech páni dopravci, česť výnimkám, prestanú preťažovať autá, jazdiť po bundeskách aj keď tam nemajú nakládku, či vykládku, naháňať vodičov cez pauzy alebo na 2 karty a začať ich slušne platiť. Nie ako je tomu vo väčšine firiem zvykom. Minimálka na pásku a k tomu príplatky alebo v príp. TIRkárov 700-800 eur akože plat + diéty, ktoré s platom nemajú nič spoločné. Kým toto páni dopravci nepochopia, tak sa k nim budú ľudia aj tak správať.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img