ISSN 1337-8481

streda, 1. mája, 2024

Zo soboty na nedeľu po polnoci havaroval a zničil zábradlie pri ceste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď- Šintava / Zo soboty na nedeľu krátko po polnoci nás kontaktovala čitateľka SOL s informáciou, že pri výjazde na most ponad rieku Váh v smere zo Serede do Šintavy došlo k dopravnej nehode.

Podľa informácií malo auto skončiť na chodníku malo havarované auto skončiť na chodníku, s tým, že prerazilo zábradlie v dĺžke asi 10 m.

O informácie k dopravnej nehode sme požiadali KR PZ:

„Polícia riešila nehodu vodiča ako škodovú udalosť. Vodič sa pri riadení vozidla dostatočne nevenoval riadeniu. Fotodokumentácia ku škodovej udalosti nebola vyhotovená“ – uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava.

Po dopravnej nehode zničené zábradlie sa na mieste nachádzalo ešte v pondelok. Zostáva len dúfať, že správca komunikácie resp. vlastník zábradlia si bude náhradu škody spôsobenú dopravnou nehodou vymáhať od jej vinníka a teda, že náklady spojené s opravou, resp. inštaláciou nového zábradlia nebudú znášať občania.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Strasna sedlac v tej seredi. to si fakt kazdy magor mysli ze ked ide rychlo tak je boh alebo co.? nechapem..vedel by mi to niekto vysvetlit.?

  2. Samozrejme, že sa to dá..
    Cestári v lete neposýpajú.., stromy sa ti hádžu do cesty.., kamióny ucpávajú všetky cesty v noci a mikrospánok dostaneš aj o pol druhej na obed.
    Čo čakáš v krajine, kde medzi „rizikové úseky“ patrí viac pruhová rýchlostná komunikácia a negramotný nespoluobčania iného etnického názoru môžu mať legitímne vodičák, hoc nevedia čítať a písať. 😉

  3. Bolo by fajn keby niekto odpratal sklo z chodníka pretože ja ako mamička, ktorá skoro každý den (podľa počasia) chodím smer Šintava – Sereď a späť s kočíkom si nemôžem dovoliť zchádzať s chodníka alebo prechádzať na druhú stranu… A myslím si, že hovorím nielen za všetky mamičky ale aj za cikylstov a chodcov, ktorý každodenne využívajú tento chodník… Ďakujem

  4. Určite, že nemajú ísť po chodníkoch, ale dať sa zraziť na moste, kde chodia autá ako na závodnej dráhe tiež nie je v poriadku. Tak ako to riešiť?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img