ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Stanovisko ministra vnútra k včerajším aktivitám Policajného zboru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Ak má polícia podozrenie, že došlo k porušeniu zákonov, koná, je to jej zákonná povinnosť. A to bez ohľadu na to z akého spoločenského a sociálneho spektra je preverovaná osoba. O priebehu a výsledku trestných konaní, ktoré sa v tejto veci vedú, bude informovať kompetentný policajt tak, aby nedošlo k zmareniu účelu vyšetrovania.

Pandemická situácia na Slovensku je naďalej vážna, čelíme novému variantu koronavírusu a tak, žiaľ, aj v predvianočnom období platia opatrenia, ktoré ako celok majú plniť jediný cieľ – chrániť životy a zdravie občanov. Na druhej strane sa usilujeme o to, aby sme všetkým občanom poskytli primeraný životný priestor v súkromnom aj pracovnom živote. Mrzí ma, že niektorí túto situáciu využívajú na spochybňovanie opatrení a vyzývajú ľudí na ich nedodržiavanie. Niet pochýb o tom, že Policajný zbor si kontrolou týchto opatrení nezískava priazeň občanov, o to viac si cením, že koná nestranne, profesionálne a primerane, a preto má moju osobnú podporu“.

 

Zdroj: MV SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vláda na jednej strane dá Bieloruskej opozícii peniaze,na podporu, z našich daní na druhej strane dáva sledovať a šikanuje a dokonca aj zatyka našu opozíciu.

  2. my máme jednu smolu a to že momentáne máme opozíciu schopnú íst cez mrtvoly, len aby sa hrabali politické body…neviem či toto má niekde v EU obdobu…napríklad v ČR aj keď všetci nadavali na Babiša a jeho opatrenia, tak nikto z opozície (dnes už vlády) neorganizoval masové protesty a dokonca verejne podporovali očkovanie…proste pochopili že toto je niečo čo presahuje mantinely politického súboja a nie je to otázka lavice/pravice/liberálov/konzervaticov atd….vírus si nevyberá…u nás RF je s coronou hospitalizovaný na Kréte, stále nie je v poriadku (jak hovoril kámošom na chate) a ked sa vráti tak ide robiť protesty kde nazváža dochodcov z celého Slovenska…rozumné, velmi rozumné…

  3. Buď sú taký sprostý ,alebo mu tú kampaň robia naschvál 👮‍♂️👏.Viete koľko ľudí čo nenávideli a stále nenávidia Fica by ho volili? len aby sa zbavili tohoto !

  4. máte pravdu ani vláda nič moc…nerobia sa opatrenia načas, vymýšlajú kraviny, nejdu príkladom atd….a bohužial ani bežný človek nechápe že pandémia nie je záležitosť iba vlády či opozície a treba sa chovať rozumne bez toho aby mi niekto niečo musel diktovať…proste sme v prde..

  5. Ratafak, my mame smolu, ze mame vladu, kt. sa dostala ku kormidlu na zaklade klamstiev, nesplnitelnych slubov a tancovania na hrobe kuciaka. Treba ist dalej? Nastavili politicku nekulturu. Cize sucasna opozicia ma ucitela v Matelkovi ale stale to robia na urovni a nemusia robit zo seba sasa ako on. Najlepsie z jeho ucenia si iba zobrali. To je cele.

  6. no myslím že prvý kto sa dostal klamstvami a nesplnanými slubmi k moci bol práve Fico…ak by si bol starší tak by si si pamatal jeho sluby (napríklad dialnica na východ do roku 2010), alebo kritika vstupu do EU aby následne ked už vládol poslal naše peniaze zadlženým Grékom…..to boli ešte s Fedorom časy kedy ešte Matovič v politike ťahal za sebou káčera a oni to tu rozbiehali vo velkom..tažko bude robiť mladší učitela staršiemu….no ak je podľa teba na úrovni dať si v jeho veku na nohy lyže a vybrať sa do člapkanice ísť natáčať video tak myslím že je zbytočné sa baviť o tom kto zo seba robí šaša…

  7. Anonym 17. decembra 2021, 16:02.lahko sa môžeš priučiť od mladšieho! máme dobu FB.Ficovi pomaha mladý Kalinak. Čo fungovalo kedysi nefunguje dnes. Generácia „babky demokratky „vymiera.

  8. nehádajte sa, poďme v Blave na preplnenú MHD, tam kovid nie je, no v
    poloprázdných diaľkových autobusoch či v rýchlikoch už je. To už je logika, či

  9. Fico si priznal ze urobili aj chyby… A neboji sa ist medzi ludi na namestie medzi ludi… Nech si to skusi teraz niekto z koalicie a Matovic? Ved by ho roztrhali zaziva.

  10. Ratafak.. Zasa zavádzas…

    Fico bol na Krete v karanténe, a nie hospitalizovaný. Že v čase natáčania nezakonneho videa na chate nebol ešte v poriadku? Je predsa v rizikovej skupine, je kardiak. A spominanim tohto videa si zasa len poukázal na zneužívanie polície súčasnou koalíciou na politický boj.

    A nešiel teraz robiť masovy protest ale jazdu v autách.. Bezpecnu, kde su ludia od seba ovela viac ako na 2 metre.

    Dalsi tvoj hoax… Fico nikdy nebol proti ockovaniu, len proti POVINNEMU ockovaniu…cítiš tam ten rozdiel?

    A ejhla, kde je najviac covidu… Predsa v zodpovednej a zaockovanej Bratislave.

    Tak netrep ty dezinformator.

  11. Emmm…opravím ťa lebo si dost nepresný, takže po rade:
    Fico odpadol na pri ranajkách, následne ho hospitalizovali a v NEMOCNICI podpísal reverz aby sa odtial dostal a karanténu strávil na hoteli…do NEMOCNICE ho ale previezli po tom čo ho šlahlo pri stole…takže hospitalizovaný naozaj bol, inak by nepodpisoval reverz aby sa z nemocnice dostal…takže žiadne zavádzanie

    Smer v oktobri organzoval protest v Rimavskej sobote, tam naozaj neboli ľudia od seba 2 metre..tam nazvážal tých dochodcov …takže žiaden hoax…dobre vedel že čo ten covid dokáže spraviť s ĺudmi z ohrozenej skupiny a aj tak ich ide zoskupiť na jedno miesto…

    ty asi nevieš čítať ale ja som písal o tom že česká opozícia (dnešná vláda) verejne podporovala očkovanie a nevytĺkala z covidu politický kapitál tak ako to robí Smer…neorganizovala protesty a naopak niektoré kroky vlády verejne podporila….Fico robí úplný opak, v krajine sa plnia nemocnice, lekári neviedia koho napoja na plucnu ventiláciu a koho nie a on ide protestovať? …cítiš ten rozdiel v prístupe?..

    Kde vidíš že najviac covidu je v bratislave? Dúfam že nepozeráš absolútne čísla a neporovnávaš polmilionovú Bratislavu so Stropkovom či Breznom…že nie….či?

    Dam ti ešte jednu radu do života. Ak chceš diskutovať tak skúš slušne a vecne…a hlavne si zisti fakty a to najma v tom prípade ak máš potrebu niekoho nazývať dezinformátorom..pretože myslím že vobec netušíš čo to slovo znamená…mýliť sa može každý, kludne aj ja a ak máš ten pocit tak ma kludne oprav ale nemyslím si to….

  12. Ratafak,si majster v zavádzaní,moja úcta,len nechápem nejak tvoj cieľ.A ,nie len mňa,ale aj tisíce ľudí,tento cirkus okolo Fica už vôbec nezaujíma.Nas zaujíma realita,nás zaujímajú riešenia,nás zaujíma,ako prejdeme cez túto tému dobu.Timto vyhrali voľby,nemyslíš si,že je už konečne na čase,ukázať ľuďom,že ich volili právom.Proste na to nemajú.Je to jednoduché.!!!! A tu môžte každý deň písať takéto alibistické články,proste na to nemajú.

  13. Ratafak..citam a rozumiem co pises, ale vidim ze ti ostatni vobec..stale idu svoje a aj ked das fakty, oni to povazuju za hoax a prave naopak ten svoj hoax obracaju na pravdu…to nevymyslis, obdivujem ale ze dokazes stale snimi stracat cas vo viere ze nadtym aspon trocha porozmyslaju

  14. Takže ratafak… Aka to mohla byt hospitalizácia? Pre mna je hospitalizácia, keď si niekoľko dní v nemocnici, nie keď si ošetrený a chcú si ta nechať na pozorovanie a ty odmietnes…. aka to bola hospitalizacia, keď nasledne strávil karanténu na izbe v hoteli. Píšeš ako niektorí naši elitní novinári… Vyberas len co ti vyhovuje…

    Druhá vec. V oktobri nebol lockdown a clanok je o proteste jednotlivcov zatvorených v autách, tak zasa nehysterci, nie je to to iste.

    Tretia vec…kde je to ficove proti ockovanie čo sa tu snažíš na neho navliecť?

    A ano, ceska opozícia podporila kroky vlády, ale naša nie. Prečo by mali podporiť chybne kroky?

    Mali podporiť ockovanie mladých a zdravých ľudí, ktorí nie sú ohrození?! Prečo sa vláda od začiatku nesustredi na ľudí nad 60+, ktorí sú rizikovi? Vieš prečo?

    Lebo najviac ludi je vo veku 15-60 a toľko nakupenej vakcíny treba niekde minut.

    A nie, porovnavam BA ako kraj s ostatnými krajmi… No čo, ako v tých cislach dopadol BA kraj v porovnaní s inými krajmi?

    Ja na rozdiel od teba diskutujem slusne, nikomu som tu nikdy vulgárne nenadaval, ani nikoho neurazal…

    Účelovo ohybas pravdu, nepíšeš ju celú, len si vyberas časti ktoré ti vyhovujú. Zvyčajne napíšeš A a nenapíšeš B. Alebo sa len snažíš navodiť dojem niečoho čo tak skutočne nie je a svoje domnienky vydávas za fakty.

    Ratafak, nie si ty náhodou nejaký bývalý poslanec z niektorej vládnej strany, keď pripsievas tu na SOL? Lebo tieto tvoje pokrutene komentáre mi tak prídu.

  15. emmm…a kde som ja koho urazil alebo mu vulgárne nadával, predtým než si s tým začal ty? kde? toto si si čisto vymyslel…naopak ty si ma nazval dezinformátorom a že trepem…ty si začal urážat a potom sa čuduješ ked sa prisposobím tvojmu slovníku…
    Napíš mi odkial čerpáš dáta o tých číslach – BA vs. ostatné kraje. Už sa ta to pýtam po druhé…napísal si že to je v BA najhoršie, tak sa pýtam odkial to máš.
    Stále so točíš okolo slovíčka hospitalizácia na ktoré si si vymyslel vlastnú definíciu…čo teda myslíš? prečo ten Fico skončil na nejakú dobu v nemocnici (keď ti vadí to slovo hospitalizácia)?….lebo stúpil na morského ježka?…asi nie, že…sám hovorí že ho to šlahlo na ranajkách a musel ho tam kriesiť nejaký nemecký kardiochirurg,.. stále nie je v poriadku a hovorí o tom ako o strašnej chorobe…tak asi nie je úplne dobrý nápad pozbierat dochodcov z celého slovenska a ist protestovať..alebo áno? ..takto sa v čase pandémie chová zodpovedný politik, ktorého pred pár týždnami museli kriesiť?…rozumieš čo ti chcem napísať ak píšem o tom že robí presný opak toho čo opozícia….nemusí podporovať očkovanie, ale zvolávať protesty v čase nastupujúcej či prebiehajúcej vlny ti príde zodpovedné….toto je tá pravá politika ktorá ti chutí?…premorovať dochodcov?
    ….sám som napísal že vláda nič moc že robí chybné krotky atd…a z toho si si ty odvodil že som bývalý poslanec? to je teda logika, si génius….hlavne že ty tu obhajuješ Fica ako keby si bol člen smeru…nie si náhodou?

  16. Ako nie som smerak ale to co urobili na fica v aute je policajny teror. Diktaturny policajny teror ktory sa bude zavádzať na kazdeho kto sa postaví na odpor tejto vlade. Uz aby boli volby a tuto vladu vyhnať do prdele. Vypocul som si Blahu a Kolikova sa nezmohla ani na len na normalne slovo ale len hlupost.

    Ratafak tu mas nieco na tvoju nevedomost na Bratislavský kraj.
    https://www.teraz.sk/koronavirus/pritomnost-koronavirusu-potvrdili-v-3/595161-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253BsKoronav%25C3%25ADrus

  17. Ďakujem, konečne niečo poriadne nad čím sa dá baviť…ale leze to z vás jak z chlpatej deky….priznám sa že odpadne vody som nesledoval, môže to byť skreslené tým že do Bratislavy chodia pracovať a prespavat ľudia zo všetkých krajov a samozrejme tam vykonávajú aj svoju potrebu, samozrejme ale nejaký obraz to dávať môže no z tej vody nezistis ktorá „vzorka“ je od človeka z Prešova, Serede atď.. nižšie prikladam odkaz kde uvidíš rozpad na jednotlivé okresy podľa zachytu testov…tam vidíš že konkrétne tie bratislavské mestské okresy vôbec nie sú najhoršie a sú omnoho lepšie než boli východoslovenské pred pár týždňami keď mali svoj vrchol..https://databezpatosu.sk/vyskyt-covid-19-po-okresoch-na-slovensku-podla-pcr-a-ag-testov/
    Každopádne oceňujem že konečne niekto pridal link a nie len kedy čo so prečítal v štatúte od Blahu

  18. Anonyms touto poznámkou si dal Ratafačikovi knockaut, neviem či sa z toho preberie? Alebo sa bude naďalej onanovať „lebo Fico“.

  19. Anonyms…asi sa premorovali v nejakej miere aj v septembri, ako neveriaci tú akciu v nastupujúcej vlne neschvalujem ale dokážem pochopiť že pre veriacich je návšteva pápeža raz za 20 rokov asi udalosť doležitá a plánuje sa mesiace….osobne by som to nepovolil ale asi mám preto vačšie pochopenie ako pre demonštráciu v oktobri pri denných prírastkoch cez 2000 ludí….ale netuším prečo do tejto diskusie ťahat pápeža…článok a diskusia je o úplne inom politikovi, ktorý ide aj cez mrtvoly, myslím že papež nejaké politické ambície u nás nemá…

  20. Bohuš…vážne budeme porovnávať tieto rodinné udalosti s politickou demonštráciou, ktorá sa v klude mohla odohrať v 1-2 mesiace predtým keď bola dobrá situácia?….ako nezhodneme sa, máte iný názor, ok a nezostáva nič iné ako ho rešpektovať….moj názor je že zvolávať takúto akciu v čase kedy sa plnia nemocnice nie je vizitkou zodpovedného politika, hlavne ak ten politik sám pocítil o čom covid može byť a skolil ho natolko že musel do nemocnice a teda sám vie čo to može spraviť s jeho voličmi ktorý sú z velkej časti v dochodovom veku…za mna proste ide cez mrtvoly,…ak máte iný názor ok, proste sa nezhodneme ale nadávať si za to asi nebudeme…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img