ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

ŠKF Sereď: S Liptovským Mikulášom sme získali bod

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  18. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – ŠKF ORION TIP Sereď 1:1 (1:1)

Góly: 25. Laura – 15. A. Krčík (vlastný gól)

ŽK: R. Bartoš, Gerát, Pintér – A. Kadlec, Ljubičič, Haša

Rozhodovali: Ruc – Weiss, Jánošík

Hralo sa bez divákov

 

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – A. Krčík, Hranáč, Pintér, Kotora – Gerát, Václavík – Laura, R. Bartoš, Flak – Voško. Tréner: Marek Petruš

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – A. Kadlec (63. Radič), Ljubičič, Roberto Dias, Jureškin – Dani Iglesias (90. Kříž), Potoma (90. Machuča) – Morong, Mićin (55. Gatarič), Yann Yao (46. Popovič) – Haša. Tréner: Juraj Jarábek

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Predposlední Liptáci nevyhrali od konca októbra a v sobotu sa na domácom ihrisku v Poprade proti nim postavila rozbehnutá Sereď. Hru od začiatku poznačilo chladné a sychravé počasie pod Tatrami. Do vedenia šli ako prví hostia. V 15. minúte si centrovanú loptu Yanna Yaoa nešťastne zrazil do vlastnej siete A. Krčík, Luksch už na zmenu smeru lopty nedokázal zareagovať. Domácich smolný gól nezložil. V 19. minúte nebezpečne hlavičkoval Voško, brankár hostí Chudý vytiahol prvý zo svojich pohotových zákrokov. O dve minúty neskôr mohol na opačnej strane pridať gól Yann Yao, jeho strela zblízka skončila iba na bočnej sieti Lukschovej bránky. V 25. minúte sa Liptáci dočkali vyrovnania. V behu si prihrávku z hĺbky vlastnej polovice prebral Laura, ktorý využil pošmyknutie Chudého a poslal loptu do siete. Vzápätí nebezpečne z vyše 20-metrovej vzdialenosti pohrozil Voško, tentokrát bol brankár hostí pozorný.

 

Na atraktívny útočný futbal mužstvá po návrate z prestávky nenadviazali. V úvode druhého polčasu za domácich pohrozil kapitán R. Bartoš tvrdou strelou, ktorú ale Chudý vyrazil. Následnú dorážku zmaril jeho spoluhráč Ljubičič, ktorý si pri odkope takmer strelil vlastný gól. Na ďalšiu súvislejšiu akciu sa čakalo do 75. minúty, hosťujúci Popovič vyslal z diaľky tvrdý projektil, s ktorým si Luksch s vypätím všetkých síl poradil. Z následného rohového kopu sa hlavou presadil naskakujúci Haša. Proti jeho zakončeniu predviedol brankár domácich zákrok zápasu. Záver zápasu sa niesol v nervóznom duchu. Domáci sa napriek snahe do vážnejšej šance už nedostali.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Marek Petruš – tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš:

“Na dané počasie, ktoré bolo v Poprade, sa hral výborný futbal. Moje mužstvo odviedlo maximum, bolo to na hranici možností mojich zverencov. Súper má svoju kvalitu, za získaný bod hráčom ďakujem a veľmi si to vážim. Remíza je asi spravodlivá.”

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Videli sme veľmi atraktívny zápas z obidvoch strán. Nechýbalo mu nasadenie, bojovnosť a pekné akcie, aj keď terén bol napokon ťažký. Mali sme dobrý vstup do zápasu po šťastnej tečovanej strele. Potom sme spravili chybičku a darovali sme domácim gól, potom mali výbornú fázu. V druhom polčase ich podržal brankár, rovnako aj nás. Myslím, že remíza 1:1 je zaslúžená.”

 

Foto: FB – Liptovský Mikuláš

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img