ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

ŠKF Sereď: Na pôde Slovana s dvojgólovou prehrou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

16. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

ŠK Slovan Bratislava – ŠKF ORION TIP Sereď 2:0 (1:0)

Góly: 15. Dražič (pen.), 71. Green

ŽK: Kankava – Ljubičič, Hurtado

Rozhodovali: Sedlák – Hrmo, Jankovič

Hralo sa bez divákov

 

ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Medveděv, Abena, De Marco, Vojtko – Kankava, Lichý (89. Mustafič) – Adler Da Silva (61. Rabiu) – Hrnčár (61. Green), S. Mráz (61. Henty), Dražič (77. Zmrhal). Tréner: Vladimír Weiss st.

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – Kadlec (75. Popovič), Roberto Dias, Hurtado, Jureškin – Ljubičič (75. Gatarič), Dani Iglesias – Morong, Haša (75. Mićin), Potoma (46. Yann Yao) – Radič (46. Karrica). Tréner: Juraj Jarábek

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Tréner Slovana Vladimír Weiss st. urobil v porovnaní so zápasom Európskej konferenčnej ligy UEFA s PAOK Solún až deväť zmien v zostave. V základnej jedenástke nastúpili v oboch dueloch iba Medveděv a De Marco. Domáci začali dobre, prvú veľkú šancu mal Mráz, ale nepresadil sa. Na konci prvej pätnásťminútovky kopali “belasí” priamy kop, strelu Vojtka zblokoval múr, ale lopta zostala v šestnástke a Haša pri snahe odkopnúť loptu zasiahol Medveděva. Arbiter bez váhania ukázal na biely bod, z ktorého poslal Slovan do vedenia Dražič. Ďalší gól mohol pridať Hrnčár po peknej kombinácii, no tesne pred ním v poslednej chvíli odvrátil Jureškin. Hostia sa potom osmelili, začali Slovan viac napádať pri rozohrávke, ale šancu si nevypracovali.

 

Ihneď po zmene strán sa do rýchleho brejku po rohu Slovana dostal striedajúci Yann Yao, ale Šulla predviedol skvelý zákrok a domácich podržal. Potom mal snáď ešte lepšiu šancu Ljubičič, ale zo stredu šestnástky vypálil iba nad bránu. Na opačnej strane sa dostal do úniku Mráz, ale jeho strela skončila tesne vedľa žrde. Dvadsať minút pred koncom domáci futbalisti zavreli súpera na jeho polovici, po niekoľkých prihrávkach poslal Kankava center na striedajúceho Greena. Ten sa predviedol perfektným načasovaným výskokom a Chudému hlavou nedal šancu – 2:0. Pre anglického krídelníka to bol premiérový gól vo Fortuna lige, pričom v EKL ich dal paradoxne už štyri. Favorit zápasu si už potom náskok udržal, Seredi nepomohlo ani trojnásobné striedanie po druhom inkasovanom góle.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Vladimír Weiss st. – tréner ŠK Slovan Bratislava:

“Teší ma víťazstvo na nulu. Nebol to zápas, v ktorom dostali šancu hráči zo širšieho kádra, máme aj veľkú maródku a tresty. Zásahov do zostavy bolo veľa, nie je to jednoduché, lebo vymeniť toľko hráčov je na hre vidieť. Rešpektoval som silu súpera, hrá dobre v lige. Keby som cez polčas mohol, vymením šesť hráčov. Potom prišli skúsení hráči, zlepšilo sa to, ale mužstvo má na viac, ako ukázalo. Hráči musia vydať zo seba viac, majú na Slovensku nadštandardné podmienky. Niektorí z nich nemajú na to, čo my chceme. S bodmi som spokojný, s výkonom nie.”

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Hrali sme proti najlepšiemu tímu v lige. Slovan má dobrý tím, dokazuje to aj v Európe. Vedeli sme, že tréner pretočí zostavu, my sme chalanov nabádali, aby sa nebáli hrať. Ale nebol som spokojný s nasadením a agresivitou, mali sme pomalý presun do útoku. Dnes sme mohli vyťažiť viac, ale Slovan bol efektívny. V druhom polčase sme boli aktívnejší, ale dostali sme druhý gól.”

 

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No čo už, boli lepší.
    Komentátori v prenosoch o našom mužstve začinajú hovoriť s rešpektom. Treba vydržať v nastúpenej ceste.

  2. Dúfam že to už bude posledná sezóna pre ŠKF vo fortuna lige a sfz ukončí ten je ich alibizmus (amaterizmus) ohľadne štadiónu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img