ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Incident v Piešťanoch už má dohru. Polícia koná aj vo veci internetových „buričov“ – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti obvinili z prečinov útoku na verejného činiteľa a výtržníctva 3 mužov, ktorí sa aktívne zapojili do štvrtkového konfliktu v piešťanskom supermarkete.

ROZHODUJE SA O VÄZBE

Polícia podala podnet na väzobné stíhanie všetkých troch obvinených. Prokuratúra sa, v dvoch prípadoch, s návrhom stotožnila. Dnes popoludní policajti eskortovali dvoch mužov na piešťanský súd, kde sa rozhoduje o ich väzbe. Tretieho z obvinených polícia stíha na slobode. V prípade dokázania viny im môže hroziť trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.

RIEŠIME AJ „SILNÉ REČI“ NA INTERNETE

Polícia sa intenzívne zaoberá aj osobami, ktoré sa na sociálnych sieťach vyhrážajú policajtom, alebo vyzývajú ostatných k rôznym násilnostiam. Vo veci vedieme vyšetrovanie pre trestné činy útoku na verejného činiteľa a podnecovanie. Za vyhrážanie sa verejnému činiteľovi hrozí páchateľovi, v zmysle zákona, strata slobody až na 3 roky. V prípade podnecovania na trestný čin si páchateľ môže odsedieť až 2 roky.

Polícia na celom prípade naďalej intenzívne pracuje.

Správu budeme aktualizovať.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 08.11.2021 – KR PZ Trnava:

SÚD POSLAL JEDNÉHO Z MUŽOV DO VÄZBY

Policajti previezli jedného z obvinených mužov do väzby. Druhý bude stíhaný na slobode.

 

 

 

O incidente v supermarkete sme priniesli informácie tu:

Policajný zásah v piešťanskom obchode. Prípad si prevzal vyšetrovateľ RÚVZ

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je akože riešenie zatvárať ľudí do basy za to že nemali handru na hube ? Toto je tá demokracia ? Keby nebolo také nezmyselné nariadenie ako je nosenie handry na hube tak nemuseli nikoho zatvárať. Zasa to začína…politický väzni,diktatúra…

  2. Dano, to vážne si taký jebnutý alebo toho kok.ta zo seba robíš naschvál? Vážne ho zobrali do väzby za to, že nemal „handru na hube“ alebo za niečo celkom iné? Nebuď už kok.t!

  3. Németh,no napíš ty,za čo ho zobrali do väzby.Lebo to video som videl najmenej 20 krát,ale že by bol niekto z nich napadol policajta,to som nevidel.Nazor môžme mať ozaj vselijaky,niekto to schvaľuje,niekto nie,ale vidieť je čo? Tak mi to popíšte.

  4. Ak niekto stále tvrdí, že ho spacifikovali a odstíhali za rúško, takému škoda aj niečo vysvetľovať. Nemá to význam.

  5. Dejstvo začína a končí tým videom čo si ty videl 20x? Ty si sudca?

    Daniel o tomto sú tvoje príspevky. Konšpirovať, prekrúcať skutočnosti, nikto ho nezavrel za nenosenie rúška, sám to vieš. Máš nervy na svoj spackaný život a takto si ich ventiluješ, zabudol si spomenúť Čaputovu.

  6. Pre toho debila čo si sem dal meno pre Daniel Némethy : ja sa za svoj názor a svoje meno nehambím,meno som si nevybral. daj sem ty to svoje dosraný hrdina schovaný za počítačom !
    Áno zavreli ho pre nenosenie handry na hube ! Lebo keby nebolo tohoto nezmyselného a chorého nariadenia,tak by nedošlo ani k takejto situácii ! Už to chápeš k..ot ?

  7. Daniel 8. novembra 2021, 10:30 – vidim to asi takto:

    – keby nebolo Covidu, nebolo by ani potreby ochrany pred nakazenim a nevyhnutnosti prijatia opatreni v zaujme ochrany verejneho zdravia.

    – keby teda nebolo Covidu, neboli by tieto opatrenia a – vacsina zmrdov prezliekajucich kabaty v politike, ci tlaciacich sa do nej, by NEMALI AGENDU, ktorou sa mozu sice primitivne, no zviditetelnit.
    Kedze nicomu nerozumeju, musia hladat to, comu nerozumie urcite percento ludi hladajucich a oblubujucich tak casto spominane jednoduche riesenia zlozitych problemov.

    Dano, veci so sebou suvisia. Na celom svete to funguje zhruba rovnako – urcite percento ludi (patris medzi nich aj Ty) vidi veci „inak“ a ono to ani nie je nebezpecne, ak to nepresiahne akceptovatelnu hranicu, akusi pomyslenu ciaru, kedy spravidla jednoduchost az hlupost vitazi nad rozumom.

    Tu doslo ku kombinacii podcenenia pociatocnych prejavov agresivity u niektrych ludi, vplyvu sirenych hoaxov a nezmyslov z niektorych tzv. „alternativnych webov“ a – ZIAL tuposti a populizmu niektorych uz spomenutych politikov.

    Dnes uz propaganda neriesi vieru v jedno alebo v druhe, ale NEDOVERU VO VSETKO.

    A ani sa necudujem, ze ludia odchovani a zavisli na telenovelach a roznych reality show, sa nevedia v case a priestore orientovat. A nasledne vidime to, co vidime.

    Dufam ze som to nenapisal moc zlozito. Jednoduchsie to ale asi neviem…

  8. Daniel, ty asi budeš veľký intelektuál a mysliteľ, ale skús vybehnúť do prírody na čerstvý vzduch, kde nemusíš mať tú „handru na hube“, ktorá ti tak strašne vadí, možno sa ukľudníš a ak boh dá, trošku aj rozmýšľať začneš, ale pamätaj, že všetkého veľa škodí..

  9. Ja Dana poznám a čo teda viem, do prírody chodí dosť…možno aj viac ako ty…a že mu vadí náhubok, tak v tom nie je sám…zasypali svet covidom a teraz z vás robia otrokov a vy si to necháte…je mi vás ľúto

  10. Nikomu z nas ten „nahubok“ nerobi dobre.. ale tie reci ze si z nas robia otrokov a podobne vynechaj..mne je luto vas resp nechapem to vase zmyslanie top odbornikov na vsetko

  11. Pre Pre Lexa 8. novembra 2021, 18:02

    Ak je svet zasypaný covidom čo treba podľa teba robiť? Tváriť sa, že tu nie je? Poraď.

  12. Traba zit normalny zivot. Nestresovat sa covidom a opatreniam proti nemu lebo vam zacne z toho jebat v hlave. A ako to tu citam tak vidim ze vela ludom uz z toho aj riadne jebe. Co sa ma stat sa stane a ci s vakcinou alebo bez nej, ci s rúškom alebo bez neho. Ale nechat si do seba pichnut nieco o com nic nevieme je chore.

  13. Ja som očkovaný,zatiaľ nemám chvalabohu nejaké zdravotné komplikácie,ale začínam sa báť,pretože vidím,že niektorým zaočkovaným na tejto stránke začína yebať..

  14. A uz je to tu. Obvinený je z rodu samson slavien, živá ľudská bytosť, ktorá nepodlieha nielen slovenskému právnemu poriadku, ale ani medzinárodnému obchodnému a trestnému právu. Amen tma. 😂🤣 A toto žije medzi nami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img