ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na Cukrovarskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / K dopravnej nehode došlo pred malou chvíľou na Cukrovarskej ulici, v blízkosti Kauflandu. Na mieste sa nachádza polícia, ktorá tu riadi dopravu.

Vodiči, jazdite týmto úsekom opatrne, nakoľko jazdný pruh v smere od Dolnej Stredy do centra Serede je blokovaný havarovaným vozidlom.

Viac informácií prinesieme po obdržaní tlačovej správy.

Za poskytnuté informácie ďakujeme čitateľovi SOL.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia zrážku medzi 2 osobnými autami na Cukrovarskej ulici v meste Sereď, eviduje ako škodovú udalosť. Pri náraze nedošlo k zraneniu osôb. Polícia vykonala s vodičmi dychové skúšky, obe s negatívnymi výsledkami.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Šiel som okolo a jedine čo som si všimol tak sa zrazila Audi a Felicia. Na Audi asi nejaký mladý machrík SA špz. Nuž to sú ti nočný pretekári 🙂

  2. Anonym zase drogy.ved ľudia už,konečne otvorte oči a spamatajte sa,alebo si dajte každý jeden po 2-3 fackyčo tu neustale niečo komentujete a pisete trápne či hororove veci.taketo niečo jak je internet či net za moju dobu nebolo,ten kto mal internet bol prachač alebo pan kráľ to si malo kto mohol dovoliť.dnešnej dobe ho ma každý jeden človek alebo cigán.v jednej domacnosti bol jeden televizor a to čiernobiely.teraz maju ludia 10 televízorov a to dokonca aj na záchode.kam to vlasne spejeme?bohatstvo chudoba blahobyt a teraz dokonca korona covid2020.prva druha vlna uz bola teraz 3 a uz aj 4 vlna miery na Slovenko či Europu alebo na cely svet.ja som pocul od jedneho starého pána ,že nas všetkých vyhubi.a ja si myslim,že to možno sa aj stane.nescem nikoho strašiť.dakujem ze som si mohol napisat aj ja jeden komentár hadam to nie je trestné a nezavru starca alebo stareho pána,ktorý si užíva taký maly dôchodok tak pekny večer vam prajem všetkým.a ako vravim starajte sa konečne o svoje a o svoj život.mame tu novú vladu tak uz snáď bude lepšie na SR.verim v OĽANO a Matovič nas všetkých zachráni,ved niektorym aj pekne doprial ja som to stastie nemal škoda kazda korunka je v tejto dobe dobra.hadam ked sa pojdeme 3 a 4 krat očkovať tak Pán Matovič dopraje ďalšiu loteriu akože fakt by aj mohol,aby uz bolo konečne lepsie a odišla tato hnusna choroba či čo to sem vlastne prišlo a ludia nebojte sa a kazdy sa dajte aj 3 krat zaočkovať nech nas vážne nezahuby tato choroba.A už prestante kazdy jeden článok komentovat a vypisovat tu nezmyselne veci každý sa starajte o svoje problemy co mate lebo tie ma kazdy.z Bohom ľudia.

  3. Sli sme okolo. Trn na tej audi ho poznam chodieval za mojou susedou. Vola sa Gabo a sedel za drogy dlhe roky s D. Mikulasom obchodoval s drogami znama to firma. Keby mu prehladali na mieste auto urcite by nieco nasli

  4. Pravidelne od 22:00 do 1:00 tu bývajú drag race . Chalani sa snažia predbehnúť svoj tieň a tý čo by ich mali spomaliť čekujú TV na váľande v práci a čakajú na výsluhový… pome dupni na to z0 na 100 za 3 sekundy

  5. otázka je, prečo v noci nevidieť štátnych policajtov (zelených), aby urobili s pretekármi a inými narušovateľmi poriadok. Keď sem chodili Trnaváci, malo to inú úroveň. Bohužiaľ

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img