ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Polícia hľadá tohto slušného dôchodcu. Omylom stlačil v predajni iné tlačidlo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí policajti ho potrebujú iba k udalosti v predajni stotožniť a vypočuť.

Pracovníci nákupného centra v Trnave, na Ul. Trstínskej nahlásili na políciu udalosť, pri ktorej im mala byť spôsobená škoda 1000 eur. Starší muž na záberoch si mal údajne pomýliť tlačidlo na vrátenie fliaš s alarmom. V podvečerných hodinách zatlačil tlačidlo požiarneho alarmu. Vzápätí došlo v celej prevádzke k výpadku elektrického prúdu.
Poverený policajt preveruje nahlásený prípad ako prečin poškodzovania cudzej veci. K celej udalosti je potrebné realizovať aj výsluch pána, ktorý v predajni nakupoval. Jeho výpoveď je rozhodujúca, či bolo jeho konanie úmyselné alebo došlo naozaj k omylu.

Ak ste muža na záberoch spoznali, akúkoľvek informáciu nám oznámte na najbližšom útvare polície, alebo na bezplatné číslo 158.

Ďakujeme za pomoc.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Poškodzovanie cudzej veci so škodou 1000 € je trestné aj z nedbanlivosti, teda neúmyselne. Chudáka dôchodcu chcú nalákať na výsluch, aby ho mohli zavrieť.

  2. Nech si ho hľadá obchod , kde Pan dochodca omylom rozbil sklo aby potom nasledne mohol stlacit tlacidlo a odovzdal flase a isiel nakupovat pri vypadnutom el. Prude

  3. Inak autor textu je asi Superman, výsluchom sa má preukázať či stlačil to tlačidlo omylom alebo nie, ale už v nadpise je jednoznačne skonštatované, že to bolo omylom.

  4. hlavne ked si v clanoku dedko precita “ Jeho výpoveď je rozhodujúca, či bolo jeho konanie úmyselné alebo došlo naozaj k omylu.” tak ako asi bude vypovedat?!

  5. Presne ako bolo napísané v prvom komente..
    Ktorý inžinier dal tieto dve tlačidlá vedľa seba? A kto môže za to, že tlačidlo alarmu nebolo za sklom, či inak zabezpečené?
    To je vinník.. Takže predvolať si treba projektanta a zamestnancov obchodu.

  6. 😁 Dedko im aj ked neumyselne dokazal ake maju chore systemove zapojenie. Kde sme aby obycajne poziarne tlacitko sposobovalo taketo skody, ze to vypne el. prud celej predajne. Niekomu kto to takto navrhol, spravil a schvalil asi dobre jebe.

  7. Keď to trochu odľahčím, tým že vypol prúd, tak im ušetril náklady a nie spôsobil škodu. Každopádne inžinierko čo umiestnil tlačidlá vedľa seba sa môže hanbiť.

  8. Podľa mňa to asi spravil úmyselne? Načo
    By sa potom maskoval rúškom, na foto vyzerá že mal asi naponáhlo…
    Inak by ma zaujímalo ako môže byť požiarny spínač na zálohovaní fliaš???
    Kto to schvalil

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img