ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Hoaxera Martina navštívila polícia doma osobne: pustil do gatí a všetko poprel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Upozornili ste nás na komentár, ktorý sa šíril v tejto skupine: https://www.facebook.com/groups/stara.sk

Podľa komentáru užívateľ s účtom pod názvom „Martin Fiodor Fidermák“ vie „minimálne o 4 prípadoch len z môjho okruhu, ktorým napísali Covid, aj keď boli dlhodobo chorý“.
Čo chcel majster básnik týmto povedať? Že NIEKTO zfalšoval úmrtný list, teda úradnú listinu. Prečo by to niekto robil? Pretože chcel umelo navýšiť počet obetí na koronavírus a vďaka tomu by stále platili rôzne obmedzenia… Jednoducho povedané, osoba XY zomrela napríklad na rakovinu, avšak NIEKTO to zmenil na Covid-19.

Našťastie podľa autora sa „do toho“ obuli príbuzní týchto ľudí a napokon bola na úmrtných listoch uvedená skutočná príčina úmrtia osôb…
Keďže podľa § 352 sa NIEKTO mohol dopustiť trestného činu Falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky, nechceli sme v žiadnom prípade dopustiť, aby sa Martin dopustil Neoznámenia trestného činu podľa § 340 a sám by tak možno mohol skončiť za mrežami…

Preto operatívci z kriminálky Polícia SR – Prešovský kraj Martina osobne navštívili. Okrem veľkého prekvapenia z neho vypadlo toho:

„Autor príspevku uviedol, že o tom len počul, žiadnymi relevantnými informáciami či dokumentmi, ktoré by toto tvrdenie potvrdzovali nedisponuje a nevie uviesť.“

Zdroj: https://www.facebook.com/martin.fidermak

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. takto treba na nich. Takéto veci musí polícia riešiť absolútne prednostne. Akoby to vyzeralo keby si každý hovoril čo chce🤦‍♀️🤷‍♂️

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img