ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Policajti zasiahli v poslednej sekunde. Zachránili 4 ročné dievčatko a jej mamu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajtov z Vrbového a Trnavy čakala na streche 8 poschodovej budovy scéna ako z hororového filmu. Po okraji sa prechádzala žena s malým dieťaťom v náručí.

V nedeľu večer sa na políciu obrátila stará mama dievčatka. Malú škôlkarku, o ktorú sa stará, mala poobede dať svojej 24 ročnej dcére. Podvečer, keď jej ju mala vrátiť, ale neprišla a mobil si vypla. Podľa slov starej mamy mala mať viaceré problémy a policajtom povedala, že na sociálnej sieti zbadala kolobežku svojej vnučky pri budove bývalého odevného podniku, v meste Vrbové. Policajná hliadka sa urýchlene presunula na miesto, kde za plotom našli pohodený detský batoh.

Ppráp. Dušan a ppráp. Dominika začali prehľadávať budovu. Na 4. poschodí našli rozbitý mobil a na 8. poschodí ďalšie veci patriace mladej matke. Vtedy sa k hliadke pridali aj dvaja trnavskí kriminalisti. Ťažko dostupným terénom sa dostali k strešnému otvoru, cez ktorý zbadali mladú ženu. S dieťaťom na rukách sa prechádzala nebezpečne blízko okraju budovy. Vyliezli na strechu a snažili sa so ženou komunikovať. Popri tom ju policajti obkľúčili, a zabezpečili priestor tak, aby si nemohli obe ublížiť. Policajti ženu vyzvali, nech im dieťa podá. Vtedy sa dievčatko načiahlo za policajtkou, ktorá si ju zobrala do náručia a odniesla do bezpečia. Mladá žena začala byť na policajtov agresívna a vulgárne im nadávala. Tí boli nútení ju spacifikovať a nakoniec jej nasadiť aj putá. Po opustení budovy si obe prevzala do opatery privolaná RZP.

Pri nebezpečnom incidente sa našťastie nikto nezranil a dievčatko si zdravé odviezla domov jej babka. Zdravotníci ženu, za asistencie policajtov z trnavskej PMJ, previezli do nemocnice.

Policajti svojim rozvážnym prístupom zachránili naraz hneď dva ľudské životy. Patrí im za to veľká VĎAKA!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prave toto su tie dobre spravy, pri ktorych sa do oci tisnu slzy. Malicka si pravdepodobne moze pisat dva datumy narodenia. Ten druhy vdaka policajtom, ktori reagovali a konali presne tak, ako to od nich ocakava verejnost.

    Slovensko mozno predsa len ma vdaka normalnym ludom sancu napriek tomu, ze vrcholove vedenie policie za poslednych 13 rokov bud sedi v base, basu a zodpovednost za svoje ciny nezvladlo, alebo caka na vysledky vysetrovania v pozicii obvineneho.

    Je nacase, aby si ludia skutocne uvedomili, ze buducnost mame v nasich rukach, aj ked niektori jedinci a uzke nenazrate arogantne skupiny zbohatlikov, oligarchov a skazenych politikov na vsetkych urovniach riadenia spolocnosti by radi veci videli inak.

  2. Pane bože,toto snáď nie je ani človek.Dobre je,že policajti zachránili dva životy,zle je,a to absolútne pôsobí rušivo ,keď niekto v jednom dechu začne politickú propagandu.Hanbite sa.

  3. Anonym 2. septembra 2021, 18:33 – nemajte obavy, som clovek. Len sa na veci pozeram v suvislostiach. Vas neodsudzujem, ked suvislosti nevidite. Len nechapem, co za cloveka ste Vy, ked kritizujete nieco, co sice nechapete, len to na Vas posobi rusivo.
    Napriek tomu je to Vasa vec.

  4. Takých prípadov bude viac, pri dnešnej vláde ktorá sa neštíti likvidovať slovenský národ a ľudia si to nechajú.. chudoba a kriminalita ešte len príde a potom sa z toho všetci len poserieme 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img