ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

„Pustite vyhľadať zariadenie a naskočí vám kód XX.XX.XX… – Píše ďalšia intelektuálka.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nie, nenahovárame na očkovanie nikoho, len ukazujeme myslenie niektorých z tých ľudí, ktorí vo vakcínach vidia čipy, snahu „elít“ ovládať masy a manipulovať s našim vedomím. A ukazujeme to prostredníctvom ich príspevkov, ich videnia sveta a nimi vedenej verejnej komunikácie na sociálnych sieťach.

Alebo že by predsa len tie elity chceli, aby autori týchto príspevkov prežili a my ostatní zomreli ako „neludia“?  😉

Problém nasáva, keď jednoduchšie svet vidiaci človek namiesto čítaného textu vníma len obrázky a mapu s meteorologickými výstrahami okamžite vníma ako súčasť Covid automatu.

No povedzte úprimne, fakt má mať občanku a volebné právo každý?

     

A na záver snáď už bez komentára…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Musím vysvetliť kto je vlastne normálny. Každý má mať svoju vlastnú imunitu. To je norma,nie ? Preto normálni. Ale tí čo si dali napichať do seba tie experimentálne sračky z tejto normy vybočili ! Ja netvrdím že sú blbci ale už nie sú normálni…

  2. Dano, experimentalne?
    Americký regulačný úrad FDA (Správa potravín a liečiv) udelil v pondelok vakcíne proti covidu-19 od konzorcia Pfizer-BioNTech plné schválenie (z angl. full approval)
    Musis si najst ine pomenovanie

  3. Susedím s jedným bezdomovcom, hovoril že údajne žije už 10 rokov bez domova nie je očkovaný, dofajčí každý vajgel dlhší ako 1,5cm dojedá tresku zo smetného koša ktorú niekto nechcel dojesť a čuduj sa svetu je tu a je neočkovaný! Takže popŕhlený dajte argumenty a presvedčte ma aby sme sa aj my zo susedom zapojili do lotérie buď drevenný kabát alebo 400kilo

  4. V Kosiciach je 9 ludi s COVID hospitalizovanych z toho 3 na JIS vsetci su neockovany a vsetci by chceli byt doma. V Bulharsku je 15,5 % populacie ockovanych dnes maju obsadenych 2500 lozok, u nas dnes 192 pozitivnych testov. Ockovacie centra sa uz zatvaraju, na slovensku uz nie je zaujem, z nasich susedov je menej ockovana iba ukrajina.

  5. Choroba dnešnej doby sú sociálne siete, lebo vďaka nim si každý jebnutý sedlák myslí, že je niekto zvedavý na jeho názor. Diskusie na seredonline sú krásny príklad, kedy si najsprostejší najviac otvárajú hubu, aj keď nemajú čo povedať..

  6. Dezolat preco hned nenapises aj kolko ludi lezi v Kosiciach na onkologickom oddeleni s rakovinou a plus kolko ich tam dnes aj zomrelo na rokovinu nie ze len lezia na JISke.

  7. Prosim ťa napíš nám koľko matiek leží v pôrodnici a nevie že aké (ne)šťastie ich čaká keď ich deťúrence dospejú do takého srandistu ako ty 😂

  8. Nemozes porovnavat rakovinu alebo cukrovku s covid 19. Tie choroby nie su infekcne, nie si schopny nimi nakazit v kratkej dobe vsetkych naokolo, pre pacientov s cukrovkou nikdy nebolo treba reprofilovat ocne na infektologiu, nebolo nikdy treba pre pacientov pristavit chladiarensky naves, nebolo treba robit lockdown a nasledky tych chorob nevedia postihnut celu republiku v kratkom case. Netreba ich obsluhovat v skafandri. Pandemia je nieco ine.

    Je neskutocne ako si v dnesnej dobe dokazete osvojit bludy. V stredoveku ludia tolko neverili ani na carodejnikov ako vy teraz zeriete bludy z dezinformacnych webov a konspiracne teorie vodcov s uplnym prehliadnutim ich cielov.

  9. Som cigán rom puják ako chcete mám rodinu mislím tým len po bratrancoch a sestranice okolo 600 nás je.Sme bohatý máme šetko ale nemáme zdraví.Z týchto šesto mali koronu asi desati a boli aj starí a nezemrel nikto ale na rakovinu rozneho typu zemrelo z tohoto počtu presne 64 ludí.Najmlačí 5 rokov a nastarší 78 rokov.Pandémia je rakovina neklamte nás mi víme .nigdi sa nedáme zaštepit.podeme za všeckých čo majú pravdu aj z bílíma aj z modríma aj ze červeníma to nezáleží,musí tu bit pravda.

  10. už len tvoj nick,hovorí,že si obmedzený izolát.Aj na chrípku pred rokom 2020 sa nakazili ludia vo velkom počte a smrtnost a úmrtnost bola okolo 1 až menej ako percento ako teraz,akože na túto covid plandémiu.Rakovina je ozajstná pandémia,aj ked sa nou priamo nanakazíš,ale je to civilizačná choroba,ktorá v každej rodine zabila minimálne jedného člena rodiny a jej liečba je momentálne potláčaná na úkor nejakej respiračnej choroby,ktorá nemá na spoločnost také devastačné účinky ako rakovina.

  11. Nemá devastačné účinky? Si ty normálny? A tých 12000 mŕtvych za pár mesiacov to si už zabudol? Povedz to tým pozostalým, napríklad aj mne, ale dávaj pozor, aby si nedostal od nich po papuli.

  12. no, keďže je momentálne kľud, nemocnice zvládajú a od poslednej vlny už ubehol nejaký ten mesiac tak sme zabudli čo sa dialo na jar a zase začíname spochybňovať závažnosť Covid19 a prirovnávať pandémiu k rakovine či chrípke…nepoučiteľní……a pri tom presne o to pri očkovaní ide, aby sa nám nezaplnili nemocnice a naše zúfalé zdravotníctvo malo kapacity liečiť aj iné choroby ako sa starať o zástupy ľudí ktorí sú na pokraji s dychom…

  13. Len na rakovinu denne zomiera na slovensku cca 30 ludi a tisice ich je v poslednom stadiu leziacich v nemocniciach a kedejakych hospicoch, čakajucich na smrt a uz ich vykupenie od utrpenia ktore prezivaju. Ja nespochybnujem covid ale je chore ako tu niektore hoveda spochybnuju a bagatelizuju ine, podstatne a denne umrtnejsie zavazne ochorenia.

  14. Oby, v priemere je to na Sk 38 mrtvych na raka(priemer z 19). V pripade rozsirenia covidovych leziacich to bude nasobne viac.
    Nase zdravotnictvo nezvlada v klude skoro nic, nieto este pod zatazou.

  15. Oby presne…máme tu aj iné ochorenia, ktoré ešte nedokážeme efektívne liečiť a tí ľudia potrebujú tú starostlivosť…preto považujem za úplne zbytočné to, že asi polovica Slovenska bude riskovať vážny priebeh Covid19 a tak ešte odobere z naších zdravotníckych kapacít sily na liečenie choroby, na ktorú už máme vakcínu, ktorá ťažkému priebehu a hospitalizácií dokáže celkom efektívne zabrániť…..je to každého voľba, potom sa však nečudujme že naše zdravotníctvo nebude stíhať ked mi sami mu nie sme ochotní pomoct – odlahčiť mu…ale ako som písal, každý má právo sa rozhodnuť..

  16. Jozef a Ratafak,Vy sa ozaj cítite kompetentní podávať takéto prognózy?To je neuveriteľne,prečo vlastne neprispievate do odborných a vedeckých časopisov.Je to len Vás názor a pohľad na tému,a buďte takí láskavý a nerobte z toho neodvratitelne fakta.Ini ľudia majú iní názor,ale to Vám nebráni v Tom neustále ten svoj pretláčať,a iných vo svojej arogantnosti zosmiešňovať.A už vie presne,čo mi odpoviete.

  17. ja nerobím žiadne neodvrátiteľné fakta…poznáme aká bola situácia na jeseň minulého roku v ČR/SK a následne aj na jar, z toho sa dá poučiť alebo aj nie a možeme si myslieť že teraz to bude iné….pravda, nevieme ako zaposobí to že sme celkom dosť premorení a zároveň polovica obyvateľstva zaočkovaná, snáď to bude dobre ale myslím že je dosť zbytočné testovať či to naše zdravotníctvo zvládne, pretože to može stáť tisíce životov….to že máš iný názor mi nevadí, kludne ho napíš, nikto ti to tu nezakazuje, ale nezakazuj mi napísať ani ty ten moj, nemusíš to vobec čítat nič ti nepretláčam, len píšem čo si myslím od toho je diskusia…nikoho nezosmiešňujem a ako som už písal, každý má právo sa rozhodnúť…

  18. Halo, anonym, jediny zosmiesneny si tu ty. A ked vies presne vsetko, tak nemusim pisat dalej nic. Sme v diskusii, tak diskutujeme. Ked sa ti to nepaci… vies co mozes.

  19. Ako prišiel covid tak údajne (zdroj žiaľ nemám) ustúpil aids lebo s “modrej ustrici” obmedzili údajne láskanie 🥰

  20. Anonym 27. augusta 2021, 12:10 – nemate pocit (aspon trosku), ze ten kto sustavne utoci, osocuje, z manipulacie oznacuje zaockovanych a neoverene nezmysly vydava za fakty, je ta druha skupina?

  21. Miloš ty tu píšeš lebo si presvedčený o svojej pravde,ale čo keď máme pravdu my neopichaní ? Ty to vôbec nechceš pripustiť.
    Aj tento štát sústavne útočí osočuje vyhráža sa
    ,manipuluje a robí úplatky ohľadom očkovania…
    vraj vydáva neoverené nezmysly za fakty… ani „vakcína nie je overená. Kde berieš tú istotu o svojej pravde ?

  22. Pre obyvateľ: Učebnicová ukážka šírenia HOAXU a totálneho bludu.

    A okrem toho v Japonsku úplne naopak: The Health Ministry warned that even if people are taking ivermectin at their own risks, its side effects may not be covered by government relief.

    In other words, the same Metropolitan government that Dr. H. O. advises did NOT accept his suggestion to allow the off-label use of ivermectin.

    Každý jeden konšpiračný a dezinformačný web má svoj cieľ, väčšinou získať moc, destabilizovať EU, finančných prospech od podporovateľa, často východné spravodajské služby a podobne. Svojim pravekým intelektom a zaostalosťou dláždite tejto krajine cestu do záhuby.

  23. Dezolát ty si čaputovec ako vyšitý ! Už aby táto liberálna diktatúra skončila ! Ani ty nevieš čo je to Slovensko ale iba „táto krajina“
    Do záhuby ju vedie táto zapredaná vláda na čele so smetiarkou. A ty a tvoji šialení stúpenci to podporujete,fuj ! Viac k tomu nemám čo dodať

  24. Dezolat netrep hluposti. Na forach a diskusiach mas neskutočne mnozstvo ludi co mali covid aj vaznejsie stavy a az po uziti ivermektinu sa im podstatne polepsilo a prekonali covid.

  25. Obyvatel 29. augusta 2021, 0:06 – tak teda na diskusnych forach…

    Obyvatel, to je presne to, co sa snazim vysvetlovat. Diskusne forum, kde napisem, ze ma hlava prestala boliet ked som si hrkol 6 piv a 3 borovicky, nie je miestom, kde by som hladal relevantne informacie, ci alkohol funguje ako liek proti boleniu hlavy.

    Nik z nas nedokaze urcit, co sposobilo polepsenie stavu, ide o subjektivne pocity. Az seriozny vedecky vyskum na vela pripadoch moze urcit ci to tak skutocne je, alebo nie.
    Cim vycsia skumana vzorka, tym presnejsi vysledok vyskumu. A nasledne vedci vysledky porovnavaju. Vyskum musi byt robeny standardizovanymi a overenymi metodami. CI chces alebo nie, ci uznas – je to tak. A ziaden jeden jedinec Ti relevantne info neda.

  26. Miloš ty si si dal vakcinu presto vsetko ze prebieha este len jej testovacia faza ci v tej dobe ked ti ju šlahli si nemal ziadne seriozne informacie z 10rocneho vyskumu. Mal si a mas len odporucania farma vyrobcov bez zodpovednosti za nasledky. Ty si sa rozhodol to risknut a dal si si experimentalnu vakcinu a ja to respektujem. Nechaj prosim moje rozhodnutie na mna a respektuj moje rozhodnutie a ja si ten ivermektin v odporucanej davke a mnozstve od doktorov dam.

  27. Daniel, takže vy v LSNS to chápete tak, že neočkovať sa, nenosiť rúška, žiadne opatrenia a keď dostanete covid, dáte si veterinárne antiparazitikum a vybavené. Vláda je zapredaná lebo o tom nehovorí a lekári sú sprostí lebo tým neliečia. Blahoželám. Obyvateľ, dnes ti žiadny lekár veterinárne antiparazitikum nepredpíše, budeš si ho musieť kúpiť sám u veterinárov. Daj si pozor môžeš si ním nezvratne poškodiť pečeň a nemá a nemal žiadny účinok na covid.

    Daniel, v LSNS ťažko nesiete, že prezidenka je žena. Politike nerozumiete a keď sa v karčme opíjate dobre sa vám na to nadáva. Vám to tak pasuje. Vodcovi to tiež pasuje pri dosiahnutí svojích cieľov. Aktuálne rieši 4+4 a stará sa sám o seba. Je to úplny stredovek v priamom prenose.

  28. Dezolát ty si tak zúfalý zháňaním informácií o mne ako všetci tu píšúci úbožiaci ! Téma konkrétneho článku nikoho nezaujíma ale iba moja osoba,ale ja vás mám všetkých u prdele !
    Tak si predstav že ja vôbec nie som v ĽSNS a aj keby som bol,teba je do toho vieš čo…
    nevadí mi že prezidenta robí žena ale vadí mi to že robí všetko proti Slovensku !
    Teraz napíš niečo o sebe ty ak nie si zbabelý

  29. Dezolat ja si podam ivermektin podla odporucani lekarov co ho takto aplikujú a podavaju svojim pacientom. A dezolat daj prosim ta aspon jeden priklad kto zomrel alebo ma trvale nasledky po pouziti ivermektinu. A ked chces tak si pozri štatistiky len na sk kolko ludi zomrelo alebo ma trvale nasledky po vakcine na covid.

  30. prosím vás nehádajte sa tu očkovaní – neočkovaní. Táto jeseň ukáže, kto bude náchylnejší na covid pardon teraz zasa Delta a kto odolnejší. Teda ak média budú aspoň raz písať pravdu. Zatiaľ v krajinách z veľkým percentom zaočkovaných, to nevypadá príliš ružovo, no nechajme sa prekvapiť.

  31. Oby neviem či si ten článok pochopil, pod prirodzenou imunitou myslia tých, ktorí covid prekonali a aj to nezisťovali po akej dobe po prekonaní. Ty si ho prekonal?

  32. Ano prekonal a hned od sameho zaciatku ako som mal teplotu som si nasadil mms a po troch dnoch nastal utlm teploty a normalny stav.

  33. Taketo informacie ze to bude takto smerovat boli donedavna cenzurovane ako hoax a uz to je realita. Očkovanie az pokial ta nezabije tvoj vlastný imunitný systém.

  34. Oby, aj si to cital?
    toto je zaver tvojho clanku:
    Nebojte sa preto, že by vášmu imunitnému systému druhá alebo tretia dávka spôsobila nejaké ťažkosti. Zvládne to,“ uzavreli.

  35. Dano aj na chripku ich je vela, kazdy rok ina. A je dost mozne, ze na nove mutacie vakcina ani nebude? Zatial. Posledny juhoafricky variant ma az 16 mutacii, ktore dokazu „obist vakcinu“, zatial.
    A cital si tu studiu co vyhodili britsky vedci ohladne zrazenin po ockovani?
    v The British Medical Journal?
    pozri si to.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img