ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Počet oranžových okresov stúpne. Od pondelka ich bude 14

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR  |MM| Epidemiologická situácia na Slovensku pokračuje miernym rastom počtu prípadov. Aktuálne je to 115 nových PCR potvrdených prípadov denne (priemer za posledný týždeň).

V súčasnosti máme 47 hospitalizovaných pacientov s ochorením Covid-19.

Aktuálne platné opatrenia pre váš okres si môžete pozrieť v aplikácii:

https://automat.gov.sk/

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Bude zaujímavé sledovať okresy, v ktorých sa ukáže pápež. Možno sa dočkáme manipulácie s číslami/farbami. Napríklad také Košice už sú drapnuté. Ako budú vyzerať v čase návštevy pápeža?

  2. Všetko je to chyba nezaočkovaných (Daniel a spol.) … keby neprotestovali mohli sme teraz piť havana rum na pláži, miesto toho pijeme bororo v kolkárni

  3. Vakcína je sloboda ✌️ 26. augusta 2021, 16:19 kto Ti v tom bráni, keď si zaočkovaný? šak Vakcína je sloboda ✌️ cestuj, užívaj si! Ja ani moja rodina nie sme očkovaný a cestovali a užívali sme si.“Tak vo co go“

  4. Bohuš cestoval si tak akurát po okolitých dedinách a po zahraničí prstom na mape. V zahraničí si bez green pasu ani neprdneš, nepustia ťa ani na záchod do interiéru. Tam sa s takými ako ty neserú. A keď si aj niekde náhodou nos vystrčil a mal si možno čerstvý pcr test, tak tam si opatrenia ako rúško v interiéri a predkladanie covid pasu poctivo dodržiaval. To iba tu u nás vykrikuješ, hrdina

  5. zaujímavé, ako dnešní odborníci už týždeň dopredu vedia v ktorom okrese sa vyskytne covid, že by boli spriaznené duše s tým covidom a on im povie do ktorého okresu príde vyčíňať a kde nechá ľudí na pokoji, alebo že by mali svojho veštca ktorý im predpovedá, kde a kedy bude aká situácia? 🙁

  6. Anonym 29. augusta 2021, 14:34 – to akoze fakt myslite vazne co pisete, alebo len testujete ostatnych diskutujucich?

    Odbornici vychadzaju zo statistiky a kedze spatne sa ani nevykadite, riesia nove pravidla od zaciatku tyzdna.

    Realne ked zacnu platit nove pravidla je dost mozne, ze v niektorych okresoch v danom momente budu statistiky hovorit, ze uz samotny okres splna kriteria na este prisnejsi rezim, ktory vsak znovu bude zavedeny az od dallsieho tyzdna.

    Tak to chodi, aj statistiky dopravnych nehod su za vtedy k dispozicii, ked k nim dojde. A preventivne opatrenia mozu byt robene az vtedy, ked je ich robit potrebne.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img