ISSN 1337-8481

piatok, 17. mája, 2024

Yann Michael Yao: Chcem pomôcť tímu do TOP 6

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  V nedeľňajšom súboji 5. kola Fortuna ligy medzi ŠKF Sereď a ŠK Slovan Bratislava (0:1) sa v drese Serede predstavila aj nová posila z trnavského Spartaka – Yann Michael Yao. Krídelník z Pobrežia Slonoviny nastúpil v základnej zostave a na ihrisku pobudol do 66. minúty, keď ho vystriedal Ondřej Machuča.

“Zápas so Slovanom bol pre mňa premiérový v drese Serede. Na ihrisku som sa cítil dobre. Chcem poďakovať mojim novým spoluhráčom, ako ma prijali. Rovnako realizačnému tímu, že mi dali dôveru od začiatku zápasu,” povedal na úvod 24-ročný futbalista ŠKF Sereď a zároveň dodal: “Klobúk dolu pred celým tímom, na ihrisku sme odovzdali maximum. V ďalších zápasoch budeme tvrdo pracovať. Verím, že prídu aj dobré výsledky a budeme získavať dôležité body.”

“Moje prvé dojmy sú výborné. Sereď je teraz ako moja druhá rodina. Chcem sa čo najrýchlejšie adaptovať na nové prostredie, pretože niektoré veci sú pre mňa na začiatku trochu nové,” priblížil svoje prvé dojmy po príchode Serede.

“Do Serede som prišiel s cieľom pravidelne nastupovať v základnej zostave. Chcem pomôcť tímu prebojovať sa do TOP 6 Fortuna ligy. Verím, že spolu to dokážeme,” povedal na záver rozhovoru Yann Michael Yao, ktorý v Seredi podpísal ročný kontrakt s možnosťou opcie.

 

Autor: Peter Cuninka

Foto: Marián Bazala

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. k čomu je to dobré čo robia na škf. aku hodnotu pre sered má toto zmýšlanie, ked hráva samý cudzinec. za 6 rokov nedokázali do mužstva dať ani jedného dorastenca!!!!!! keby tam nehral adam Morong, tak nikto z hráčov nemá väzby na Sereď. to tak potom vypadá že na futbal príde 320 divákov z toho je 200 detí zadarmo. terajší štadion rozbili a ktovie či ho aj zrekonštrujú.

  2. A deti v Hornom Čepeni si do lopty na ihrisku už nekopnú… Pamätám si ,že keď som tam v 1985 začal hrávať,min.polovica ,ak nie viac, bola z H.Čepeňa…Za 2 párky a jedno pivo….😁😁😁

  3. Šport je šport. Futbal sa dá hrať kdekoľvek. Veď si zober len to že najväčšie talenty začínali na ulici niekde v ugande

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img