ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Predseda vlády navštívil prevádzku Amazonu v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Predseda vlády Ing. Eduard Heger v rámci úsilia v boji proti COVID-19 a spolupráce štátnych inštitúcií s veľkými zamestnávateľmi na Slovensku, dňa 13. augusta navštívil prevádzku logistického centra Amazonu v Seredi. Premiér sa stretol s manažérom prevádzky, Milošom Jasenčákom, ako aj ďalšími predstaviteľmi a zamestnancami Amazonu. Premiér ocenil aj verejne na svojich sociálnych sieťach technologické vybavenie závodu, ako aj starostlivosť spoločnosti o zamestnancov počas pandémie, efektívne bezpečnostné opatrenia a podporu zaočkovanosti zamestnancov.

 

,,Počas regionálnych výjazdov po Slovensku navštevujem aj firmy a podnikateľov. V Amazone pri Seredi som sa zaujímal aj o opatrenia, ktoré firma zaviedla na ochranu zdravia zamestnancov počas pandémie. Predstavitelia spoločnosti ma informovali aj o pripravenosti na ďalšiu vlnu.” zhodnotil Eduard Heger, predseda vlády SR.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ten Roman Horský nič nevie, len pod každým článkom nenávistné comenty písať! Plné vulgarizmov!policajt mestský, skorumpovaný, vyhodený od polície, však pán Horský? Už sa spametaj, ak vôbec máš pamäť…

  2. je to trulko ten Heger. Kazdy sa z neho len smeje. Taky bezvyznamny panacik, ktoreho nikto za nic nema. A podobnych je v tejto vlade viacej, napr. taky Budajko domovnik. Tiez zbytocna existencia co sa len pretrca pred fotoaparatom a skutek utek.

  3. Jednoznačne mal pán predajca vodky úspech, a zabudol povedať že vakcína je výhra a teraz už aj zdravie, nikto nezomriem a bude žiť naveky, amen. Tak prečo hlásajú že treba znížiť ľudstvo na Zemi? Veď keď nebudú očkovaní zomierať tak sa ešte viac ľudstvo premnoží, ČI? ako to myslia? Nerozumiem, vie niekto odpoveď? Kompetentný, vševedúci by to mohol vysvetliť, minister financií by o tom možno vedel, veď je zasvätený do problematiky, má okolo seba len odborníkov, niektorý má aj pol mozgu, ten vie najviac, ach kam sme sa to dostali. Voliči olajna chceli zmenu, že bude v parlamente sranda, a teraz je tá sranda najlepšia, že voliči olajna a spol!

  4. Na prvej foto, na,, nástenke,, je vidieť iba manažeri , manažeri, manažeri, a kde sú mená a foto otrokov čo na nich pracujú?pekná firma 👍

  5. Ľudia, DOBRÉ RÁNKO, strašne smutný život musíš mať však ? Keď píšeš také somariny. A radšej budem voliť „olajno“ ako by som mal voliť fašistov či smerácku mafiu. (a nie nevolil som olano ak by si chcel náhodou vedieť)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img