ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

„Pán Pellegrini, zodpovedajte sa občanom!“ – stanovisko Veroniky Remišovej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MIRRI |MM|   Stanovisko Veroniky Remišovej, predsedníčky strany ZA ĽUDÍ k aktuálnym medializovaným informáciám.

 
 
„Pán Pellegrini, zodpovedajte sa občanom!
Výpovede spolupracujúcich obvinených ukazujú, ako fungoval korupčný systém informatizácie za vlády Smeru a pod Petrom Pellegrinim.
Dnes médiá zverejnili ďalšiu informáciu o výpovedi viceprezidenta finančnej správy, kde poukazuje aj na zapojenie Petra Pellegriniho do tohto korupčného systému. Okrem finančnej správy aj v rezorte informatizácie naše auditné zistenia a zistenia Najvyššieho kontrolného úradu odhaľujú ďalšie a ďalšie nezrovnalosti a pochybenia.
Ak sa dnes verejnosť na Slovensku dozvedá o podozreniach z korupcie v súvislosti s pánom Pellegrinim, očakávam od bývalého premiéra a “lídra opozície”, že sa bude občanom namiesto ľúbivých fotografií zodpovedať za svoju úlohu v tomto korupčnom systéme, z čoho ho usvedčujú jeho najbližší kolegovia. Ak o korupcii hovoria špičky administratívy pána Fica a Pellegriniho, občania právom očakávajú vyvodenie zodpovednosti minimálne v politickej rovine. Toto je teraz úlohou pána Fica a Pellegriniho, nie konšpirácie, zneužívanie pandémie, spájanie sa s extrémistami a marenie opatrení, ktorými sa zdravotníci a aj zodpovední politici snažia pandémiu zvládnuť.
Peter Pellegrini sa dnes nemá čo hrať na politika bez minulosti. Roky bol súčasťou “biznis” krídla v strane Smer, keď teraz proti nemu svedčia najbližší spolupracovníci a vypovedajú o obrovských úplatkoch pre neho, okamžite by mal vyvodiť politickú zodpovednosť a nie schovávať sa pred ľuďmi.“
 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Remišová vyzýva na zodpovedanie sa občanom? Ona? Líderka strany Za ľudí? Členka koalície, ktorá slovo zodpovednosť ani nemá vo svojom slovníku, a ktorá je podľa ľudí čo odišli z jej rezortu totálne neschopná. Tak od tejto osoby to sedí.

  2. Vlado 9. augusta 2021, 16:48 – rec je o Pellegrinim, ktory mal vziat vela, vela uplatkov – jeden vo vyske 150 000 Eur.

    Ako dlho Vlado robis na taku ciastku?

    … lebo on to mal zobrat ku kralovskemu platu, na ktory sa mu skladame vsetci.

    Ja len tak na okraj…

  3. Pán Majko,tam je pes zakopaný “ mal vziať“.Nebola taká istá suma pri ministrovu,keď ho odvolávali? O Tom sa tu nepísala ani riadka.Alebo,keď ano,tak som to neregistroval.Preto ľudia a aj takto reagujú.Totizto z nedôverou

  4. Upadnutá Remišova žiada ? Ta nech vráti poslanecký plat lebo oklamala voličov. Človek ktorý neovláda ani základný excel…
    Že sa nehanbí. Odporné že tá osoba ešte má tu drzosť verejne niečo žiadať.

  5. Preco odsudzujete tepluckeho Peleho , to je velka autorita pre vsetkych obcanov velka tvrda osobnost strkajuc svoj organ nekemu hercovi donedavna aj nahlickovi ,. Volme hlas volme Peleho budeme mat tvrde organy

  6. tato brzda nevie nic ine povedat len fico a pelegrini, ty si co sudca prokurator plicajt? staraj sa tam radsej o svoj rezort, z tejto ta sprostota az srsi strasne toto …

  7. Zakladateľ ZA Ľudí bol A.KISKA 🤷‍♂️.Ked sa Veroniky opýtali na jeho kauzy, len bľabotala naučené frázy. Keby Peleho vyzval na odchod bezúhonný a svätý Igor. M. Nič nepoviem😂

  8. GAY 9. augusta 2021, 18:16 – to akoze vazne? Z brania uplatkov podozrivy bol pomahat prvostupnovym sudom odsudenemu upratovat? Ze by priprava na navrat tam, odkial prisiel? 😉

    Teda, len z druhej strany mrezi, pre menej vnimavych…

  9. neviete, ktorý minister má pod palcom informatizáciu a eurofondy ? že by Veronka ? no nieééé !?!
    peleho ide kritizovať za úplatky a korupciu a ona ide teraz rozdávať eurofondy aj mimovládnym organizáciám ( aby bolo lepšie čerpanie??) podotýkam , že pijavice ( odborníci na čerpanie) na eurofondoch zostali tie isté, čo boli za fica. tak čo mste zmenili ??
    h..o urobiaa prinesú pre spoločnosť (mimovládky),skôr naopak, škodia. majú to v názve- neziskové a ešte dostávajú aj dotácie z ministerstiev, a teraz dokonca aj od veronky!!
    na eurofondy prispievame aj my zo štátneho rozpočtu, tak sa netvárme, že sú to peniaze z bruselu zadarmo . nie , to sú naše, o ktorých rozhodujú niekto iní ; veronka, aký je teda rozdiel medzi vašou vládou a ficovou ? asi že iba viacej klamete, kradnete sofistikovanejšie a ste vo funkciách takmer amatéri…..

  10. heňo . veľmi sa mýliš. Momentálne máme na SK najčestnejšiu a najtransparentnejšiu vládu zloženú len zo samých poctivých odborníkov!! Teda Igor povedal že to tak je 🤷‍♂️😂 Hádam by neklamal. či?

  11. O období vlády dr.Fica vie každý svoje. Je pochopitelné, že ten kto podniká vo veľkom alebo pôsobí v štátnej správe vie svoje a iný z rečí pred obchodom a z karčmy zase svoje. Tí čo mali pod palcom dotácie z časti už sedia alebo sú stíhaní, nie je to novinka, každý to vedel. Čo sa dialo pri verejnom sektore a obstarávaní tiež všetci vedia, nie je to nič nové. Kormidlo sa otáča pomaly, žijeme v demokacii. Remišová je veľmi dobrá ministerka. Dvaja ministri SNS právoplatne už sedia.

    No, ale nenapísali ste mi nikto ako preventívne a kuratívne liečiť COVID19 ak nie vakcínou. Takže čakám na alternatívu, lebo dnes 101, stúpajú hospitalizácie. Ako teda?

  12. je dobrá ministerka, ale asi pre iný obor, možno kultúru. vieš dezolat, keď chcem robiť lekára, musím študovať a preukázať vedomosti, ked rušňovodiča, detto. do prdele len do ministerských kresiel asi netreba žiadnu kvalifikáciu, to stačí mať správne politické tričko chvíľu pred voľbami a post je takmer istý.
    netrúfol by som si riadiť firmu, keby som nepoznal výrobu, nemal príslušnú odbornosť, skúsenosť s vedením ľudí a tak ďalej. ale republiku si trúfnu riadiť bez problémov a rešpektu. domysli si dôvody, možno na niečo prídeš….

  13. kradnete jak straky tak sa necudujte ked chýba len opluvačky ten nakradol to a iný zas to pritom všetci mate za ušami aj za nechtami aj na rováši

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img