ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Vážna dopravná nehoda na svetelnej križovatke v Seredi. Križovatka je neprejazdná !! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 

Pred chvíľou došlo k dopravnej nehode na svetelnej križovatke pri bývalom hoteli Hutník v Seredi. Malo prísť ku kolízii auta s chodcom. Na mieste zasahujú záchranári a križovatka v smere z centra na ulicu Trnavskú a z Trnavskej do centra je neprejazdná !!

Použite obchádzku okolo Základnej školy J. Fándlyho.

Pozor po vozovke sa pohybujú záchranári – zvýšte pozornosť aj pri prejazde križovatky smerom z centra na Železničnú stanicu a Cukrovarskú ulicu.

Bližšie informácie prinesieme po ich overení.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉtlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 20. júla 2021 o 21:27 na ulici D. Štúra bola nahlásená dopravná nehoda – zrážka chodcu na priechode pre chodcov osobným motorovým vozidlom. Po príchode hasičskej jednotky zo Serede bolo zistené, že osoby, ktoré cestovali vo vozidle sa v ňom už nenachádzajú. Zasahujúci príslušníci asistovali záchrannej zdravotnej službe pri poskytnutí prvej predlekárskej pomoci. Na vozidle boli vykonané protipožiarnej opatrenia. Počas zásahu bola križovatka uzavretá.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – stanovisko nám zaslala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová:

„Môžem potvrdiť, že sme včera večer prijali volanie na tiesňovú linku 155 so žiadosťou o pomoc pre údajne zrazeného chodca. Vyslaní záchranári ho ošetrili a s poraneniami hlavy pri vedomí previezli do nemocnice“.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

NESKÚSENÁ VODIČKA A CHVÍĽA NEPOZORNOSTI. ZRAZENÝ CHODEC JE V KRITICKOM STAVE

Dopravní policajti z Galanty boli včera privolaní k nehode osobného auta a chodca.

Krátko po 21.00 h prijali policajti oznámenie o zrazenej osobe na ulici M. R. Štefánika v Seredi. 24 ročný muž prechádzal cez osvetlený priechod pre chodcov. V čase, keď bol v strede cesty, do neho bez brzdenia narazilo auto Chevrolet Aveo. Za volantom sedela len 19 ročná miestna žena. Náraz bol taký silný, že muž preletel cez auto a skončil na zemi v bezvedomí, s vážnymi poraneniami hlavy. Privolaná RZP ho po prvotnom ošetrení urýchlene previezla do trnavskej nemocnice. Dychová skúška alkohol u mladej vodičky nepotvrdila. Prítomnosť alkoholu u chodca bude zisťovaná z jeho krvi. Policajti na mieste žene zadržali vodičský preukaz.

Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Na zistení okolností a presnej príčiny nehody policajti intenzívne pracujú.

Polícia apeluje najmä na mladých a neskúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a šoférovaniu venovali plnú pozornosť. Zvýšiť opatrnosť a spomaliť je potrebné najmä v blízkosti priechodov pre chodcov. Kamaráti, mobil, všetko počká. Stačí totiž okamih a výčitky svedomia nezmiznú do konca života.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉ – pridané video z dopravnej nehody

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prežil to chodec ?
    Išla som okolo keď ho ratovali a oživovali zachránari , strašný pohľad
    Verím že všetko bude v poriadku

  2. Nebol som tam ale ako si vsimam spravanie chodcov tak si myslia ze su nesmrtelni. Sluchatka na usoch,cumet do mobilu atd

  3. A kamery čo?? A po ďalšie z práva a z ľavá je stopka a ak išla smerom náhodou od mesta tak musela už pri prvom prechode zpozorniet a spomaliť .ak išla z vedľajšej cesty kde sú stopky tak tomu nechápem ako ich nemohla všimnúť .

  4. Mna minule pani púšťala cez priechod pre chodcov pri Gobyuse. Pustila ma, tak som išla aj s kocikom. Auto, čo bolo za ňou, ju obehlo a mna skoro zobralo aj s kocikom. Nie vždy je na vine chodec.

  5. Keď ho brala záchranka, bol ešte pri sebe. Ale bol naozaj vážne ranený, stratil veľa krvi. Hádam to nie je pravda ze neprežil. Odkiaľ to mate?

  6. Lebo v Seredi sa štandardne vypínajú semafóry…veď načo by večer išli však ?! Potom už aj tak dosť neprehľadná križovatka vyzerá takto. Ale veď kašlať na bezpečnosť no nie ? Hlavné že sa šetrí aj tam, kde netreba. Len aby na odmeny bolo ! Celé zle !!!

  7. Tato križovatka keď vypnú no koniec ,človek sa boji prechádzať lebo auta lietajú hádam bezpečnejšie je prejsť cez cestu pri AB ,lebo jeden na prechode púšti a druhý nie… Želám skoré uzdravenie snáď nieje pravda že to bolo tragické .

  8. Na videu pekne vidno ako tam bliká oranžová….po zotmení už auta nejazdia?A ráno o 5:00 z Cukrovarskej odbočiť doľava umenie. Dopravnu nehodu zavinila osoba ktorá nariadila takéto nastavenie semaforu.

  9. Milý pozorovateľ keď už len pointa neprehľadnosti križovatky Vás na mojom príspevku „zaujala“, skúste sa lepšie zapozerať…možno pochopíte…

  10. Krizovatka smrti preco tu nieje kruhovy objazd preco? Lebo kvoli zipke preto treba tu davat pozor ludia jazdi vela rokov a furt tu davam pozor hlavne tu a smrt zobrala vela ludom tato krizovatka ci uz ludom alebo autam

  11. Vprvom rade je vzdy problem sofer. Az potom chodec tu treba zmenit pravidla a bude fajn a kto ma problem zo semaformy ze sa vipinaju je to v sade

  12. Zijem tu 33 20. júla 2021, 23:04 – zijem tu v podstate 52 rokov a JEDNODUCHSIA KRIZOVATKA ako ta nasa „krizovatka smrti“ NEEXISTUJE.

    Problem nie je v krizovatke a uz vobec kruhovy objazd je nezmysel, ako vsetky kruhove objazdy na hlavnych cestach sluziacich ako tranzitne – v nasom pripade dokonca ako obchadzkova trasa pri havarii na R1.

    Ak niekto nevie prejst cez tuto krizovatku bezpecne, nech vo vlastnom zaujme vrati vodicak.

    Problem nie je v krizovatke, ale v arogantnych a tupych vodicoch a nepozornych chodcoch. Kombinacia oboch je nestastim zpravidla pre slabsi clanok – vacsinou chodca.

  13. Osvetlenie? Úplne nevyhovuje,jazdím tade z poobednej po 22.45 .pri odboćení doľava smerom k stanici tma….ledkové svetlá by som napchel poslancom do prdele….

  14. Ľudia, mohli by ste sa spamätať.
    Neviem, ako môže už niekto vedieť o tom, že to neprežil, keď to nevie ešte ani jeho vlastná rodina. Radšej sa modlite za chalana, aby sa tak nestalo ;))
    Ste vážne bez úcty? Majte v sebe trochu ľudskosti prosím Vás.

  15. Miloš s týmto s Tebou nesúhlasím..pamätám si keď aj v Galante bola svetelná križovatka,tá hlavná…teraz je tam kruhový objazd…ķoľko havárii bolo tam koľko bolo v Seredi za tú dobu čo to Galanta prestava!a na kruháč…vypýtaj si štatistiky….a čo si ja pamätám,v Seredi min .2 mŕtvych.,

  16. Semafory nie len riadia dopravu, ale svojou funkčnosťou aj obmedzujú rýchlosť v premávke. Keď sú vypnuté, nezodpovedných vodičov to bohužiaľ láka k rýchlosti a k nedodržiavaniu predpisov. Zbytočné sa chytať slovíčok o neprehľadnosti, či vyzývať k vráteniu vodičáku ak niekto nevie prejsť cez ňu bezpečne… Ten niekto možno aj vie, ale nejazdí cez ňu sám. A lepšie takýmto situáciam predchádzať, ako potom čítať takéto príspevky. To, že o 21:00 hod. nejdú v meste samafory určite nie je normálne, bežné a už vôbec to tak nie je všade !

  17. Zijem tu 33 20. júla 2021, 23:04 – zijem tu v podstate 52 rokov a JEDNODUCHSIA KRIZOVATKA ako ta nasa “krizovatka smrti” NEEXISTUJE.
    A vieš prečo .lebo v Seredi akoby zákony neexistujú…. NEEXISTUJÚ…niekto tu písal koľko máme kamier MSP…ale keď Ti niečo ukradnú na parkovisku (a.Hlinku)…ani jedna nič nevidela…hodiny na križovatke a preteky v nočných hodinách v mesta nevidí ani jedna…

  18. Miloš ,koľko je takých dní keď treba presmerovať Tvoj nepresmerovavaju R1 vychod-zapad !!! A aj vtedy by mohli policajti zdvihnúť prdel ,postaviť sa na križovatku a riadiť dopravu aby si nemal kolónu cez celé mesto…to je môj názor….

  19. Keby šofér,soferka sa venuje jazde tak ako má toto sa nestane…jedine ak by mladík sam pod auto chcel úmyselne skočiť..Co samozrejme v tomto pripade nie je. Co sa tyka križovatky…ludia neblaznite je jedna z tych najjednoduchšich.potom odovzdať vodicak…Ked toto nedas bez semaforov.

  20. Hlavná križovatka v Seredi…a je v tme,totalnej tme.Sem sa chodia učit policajný a vojenský kadeti riadit dopravu,pretože sme tak zaostalí a máme poslednu klasicku križovatku v okrese.A aj tá nieje osvetlená.Toto je fakt hnusné mesto…

  21. Miloš Majko 21. júla 2021, 0:13
    pozri sa na Sereď objektívne. Popr. daj štatistiku ako často bola presmerovaná R1, občas sa stane, viem, no nie je to lepšie riešenie stále? Svetlá, blikačky na prechodoch, všetko tam je potrebné minimálne v letných mesiacoch

  22. Nestíham sa čudovať aký sú niektorý ľudia hlúpy. Zase sem pletú kamery. Vy, čo ich tu spomínate povedzte mi ako kamera zabráni zrážke chodca? Ste už naozaj taký hlúpy? Križovatka je tmavá, to je pravda. Hlavne keď večer prší nič na nej nevidno. Večerné preteky po meste sú tiež pravda. Prečo to tak je treba sa pýtať riaditeľa OOPZ. Vypnutý semafor o deviatej je tiež pravda. Mohol kľudne svietiť aspoň do desiatej. Ale na druhej strane, táto križovatka je jedna z najjednoduchších, kto má s ňou problémy nemal by mať vodičák. Držím palce zranenému, nech to dobre dopadne.

  23. Majko má pravdu.Bol som s ním na troch cestách po zahraničí a má skúsenosti čo mu môžeme závidieť.Čo si spomínam tak on šoféroval v Amerike,Afrike,a všade v Európe.On vie čo napíše.Križovatka je naozaj jednoduchá len malá nepozornosť môže zabíjať

  24. krizovatka je jednoducha, z mojho pohladu sa chodci spravaju velmi nezodpovedne, cest vynimkam, jedno nepochopim, vidim ze ide auto, viem ze je tam riziko stretu a ajtak vstupim na prechod alebo cestu? o sluchatkach a podobnych veciach radsrj ani pisat nebudem, ja radsej vzdy minutku pockam akoby som mal stratit zivot kvoli niekomu kto si ma nevsimol a podobne
    pri nehode tohto typu su vzdy na vine dvaja ale chodci by sa jednoznacne nemali spravat podla formulky som na prechode a bozajte ma vsetci
    auto je vzdy silnejsie a chodec bez ochrany

  25. za to že bývame v takom malebnom mestečku a stane sa takýto incident hneď zohrávajú rolu drogy, čo?

  26. Ludia akoze neblaznite. Seredska krizovatka je jedna z najlahsich ci uz semafory idu alebo nejdu. Jasne vyznacene hlavne aj vedlajsie cesty, jasna tabula stop. Komu robi problem takato krizovatka, tak treba odovzdat papiere. Ale zase, vypinat semafory by sa mohli neskor a zapinat skorej. V noci som si nevsimol ziadnu hliadku ze by tam striehla na stopku ale v sintave pri chliviku a pri danovom urade su takmer nonstop. Chodci by takisto mali byt zodpovednejsi a uvedomit si ze aj oni su sucastou cestnej premavky.

  27. Je pravda, že po zotmení treba na tej križovatke zbystriť zrak, umelé osvetlenie nikdy nenahradí denné svetlo. To je nevýhoda pre vodiča, chodec však prichádzajúce auto vidí dobre. Ja sa vždy čudujem a budem sa čudovať ako sa môže dať chodec zraziť na priechode pre chodcov. Veď ak vidím, že letí s tým autom do križovatky, tak nejdem na priechod. Vstupom na priechod nezískam nesmrteľnosť a byť v práve mi je na nič, keď ma má auto zramovať. Nie je lepšie radšej počkať pár sekúnd a prejsť potom, keď viem, že sa nemusím spoliehať na to či ma vodič vidí?

  28. Ja viem len toľko,pochodil som veľa európskych rušných miest,všade sa cítim na ulici bezpečné,ale keď som v Seredi( ale aj v iných mestách na Slovensku),je to hrozne.Ludia sú agresívny,a radšej zrazia človeka,len aby dali tu nohu z pedála.Vseobecne povedané,vinu za túto agresivitu médií v nemalej miere aj policajné orgány,ktoré nekontrolujú dôrazne vozidla,ktoré permanentne nedodržujú ,hlavne rýchlosť.

  29. Aspoň nepíš hlúposti vôbec to nie je pravda. Normálne išiel po prechode od kina nova smerom na železničnú a vodička asi cumela do mobilu keď ho nevidela…

  30. Neviem, či si to uvedomujem len ja, či som v tom sám, ale nikto, evidentne NIKTO z prítomných diskutujúcich nebol na mieste očitym svedkom a zároveň nieje vyšetrovateľom, takže NIKTO naozaj nevie, čo sa stalo. Napriek tomu tu máme cca. 30-40 rozculujucich sa diskutérov, ktorí obviňujú chodcov, šoférov, križovatku, svetlá, kamery, zvýšenú rýchlosť, alkohol, drogy atď. Zároveň tu sypete všelijaké mena vodičov aj zrazenych. Mudrujete o tom, kto je živý a kto nie. Ste inak všetci v poriadku? Naozaj sa tu nikto nedokáže vcítiť do pocitov zúčastnených a ich rodín? Myslíte si, že ked technicky vyriešime vsetky križovatky v SR do dokonalosti, potom budeme už žiť život spokojní a šťastní? No nebudeme. Lebo VY drbnuti ľudia budete otravovať krv svojou sprostotou aj naďalej. Nie je problémom vašich nešťastných životov žiadna križovatka, ale vy sami.

  31. Nejdem nikoho osočovať a ani si nikoho zastávať, ale niektorí sú tu v komentároch velice chytrí! Čo neviem či je na smiech alebo na plač.
    Áno, samozrejme chodca, ktorý vstúpi na priechod sa automaticky nestáva nesmrteľným. Ale písať tu o križovatke smrti , obchvate a kruháčoch? Veď halo!
    Každý vie, že sa tie semafory vypínajú. Večer, pochopiteľne keďže je tma, automaticky treba zvýšiť opatrnosť. Veľmi jednoduchá križovatka kde je “STOP”ka.
    Títo nasilu strašní kaskadéri a typy ľudí čo sa hrajú na Rýchlo a zbesilo, tak všetkým by som odobral vodičáky. Tak isto treba predvídať. “ čo ak tam je chodec?” “Čo ak mi tam niekto môže vbehnúť?” Nie, všetci vodiči v rukách telefóny a ruka vonku z auta.
    Waaau. To je teda frajerina. Ale potom si treba búchať hlavu,že mohol som to urobiť inak.

  32. …no vidim opat urazky, co ukazuje kvalitu obyvatelstva. V skratke: Neuskodilo by vacsine ludi prestudovat si pravidla cestnej premavky. Po vypnuti (a nielen) semaforov mam pocit, ako keby osprosteli. Netyka sa to tohoto chodca, nebol som pri tom, ani nesudim.
    X krat sa mi stalo, ze som mal skoro buracku len preto, ze nejaky Fittipaldi potreboval prejst bez toho, aby stal a dal prednost. Alebo ked som stal krizovatke s tym, ze prejdem rovno smerom k Hutniku a zrazu ma z lavej strany obehol blb a odbocil do prava…
    Apelovat na ludi, aby si davali pozor nema vyznam. Pokial nezaziju poriadnu buracku, asi sa nepreberu. Len zial, zvacsa na tu buracku doplatia nevinni….

  33. . 21. júla 2021, 9:11 – presne tak. Ono to nie je o krizovatke. Ta je prehladna a myslim, ze tam by nemali byt problemy. Len niektori maju pocit, ze pravidla cestnej premavky su trhaci kalendar a znacka STOP znamena v ich podani „Pridaj“…. Ziadny obchvat, kruhac, atd, nepomoze, ak nezacnu ludia jazdit ako ludia. V inych mestach pri vysloveni, ze som zo Serede, len pretacaju panenky, ked hovoria, ze tu su najhorsi soferi. Je to mozne.

  34. Jak môže niekto povedať že to je chyba chodca šak podľa pravidiel cestnej premávky ma vodič pred priechodom pre chodcov spomaliť jazdu a dať prednosť chodcovi. A že križovatka je malo osvetlená je iba výhovorka a pekná blbosť, na ten prechod je vidieť pomaly z malého parku.

  35. . 21. júla 2021, 9:12
    nie, v autoskole uz bol, kedze jazdi. A to evidentne nepomohlo. Take hovado „z lava do prava“ treba brat ako utocnika so zbranou a treba sa mu branit. Bars aj odvalenim.

  36. Jakozekurvocoje 21. júla 2021, 9:16 – zakladom je, ze sofer ma predvidat…. Bohuzial, niekedy sa stava, ze chodci vidia 1 m od seba auto a just tam vkrocia, vtedy naozaj nie je sanca nijak zareagovat. AKo to bolo v tomto pripade, ukazu kamery. Ak tam bola dostatocna vzdialenost na ubrzdenie, nie je o com sa tu hadat. Ak vsak naozaj skocil doslova pred auto, to uz bude ina pesnicka. Darmo tu spekulujeme, dobre by to bolo nechat na Policiu…asi ..

  37. V iných vyspelých európskych krajinách nemáte ako vodič,ktorý zrazí chodca na prechode šancu niečo obhajovať.Pravidla sú úplne jasné.Vyznacene priechody zebrou a tabuľou proste musíte rešpektovať,aj keď len stoja ľudia pri nich.Musite spomaliť.

  38. V inych vyspelých európskych krajinách väčšinu ľudí ani nenapadne písať príspevky pod článok o nehode. Nemajú potrebu onanovat nad nešťastím niekoho iného,ani chodca, ani vodiča. Aj preto sú to krajiny vyspelé. A my krajina zaostala.

  39. pre Jakozekurvocoje 21. júla 2021, 9:16

    To je síce pekné, že na priechode má chodec prednosť, aj to, že vodič by mal spomaliť, resp. umožniť prejdenie chodcovi. Ja vždy sledujem prichádzajúce auto a keď ma vodič nevidí alebo čučí do mobilu, tak ho nechám prejsť. Až potom vstúpim na priechod. Nespolieham sa iba na to, že mám prednosť. Vždy ma zaujíma či vodič brzdí. A keď nebrzdí, nejdem mu do jazdnej dráhy.

  40. A zároveň súhlasím s tým, že vacsina vodičov vo vyspelých krajinách pri prechodoch, alebo pri miestach, kde stoja ľudia pri ceste, spomalia, sú opatrní, uvedomujú si nebezpečenstvo situacie. Používajú viac mozog a menej ego.

  41. To by si nebol ty keby niekoho neurážaš! Pravidelne chodím cez križovatku večer o 22:00 a semafóry sú pravidelne vypnuté a je sakra problém bezpečne odbočiť z cukrovarskej doľava takže až také jednoduché to nie je, hlavne keď idú občania menšieho a zavalitejšieho zvrastu na mercedesi 200 smerom od teba z trnavskej…

  42. Počuj ty teleso cestnej premávky, keď pôjde po ceste auto a ty vstupiš na prechod a on nebude pribrzďovať tak v pohode sa necháš zraziť? Podobne je to aj s tými ledkami na prechodoch pri kauflande čo nás stáli 9990€ a blikajú aj keď na prechode nikto nieje a v noci ešte aj oslepujú …

  43. Seredska sedlacko-pseudo-kinder mafia zas nesklamala ale … že Vám neni kokotne sa tam najebat pomaly až do papule záchranárom a zvedavo tam kukať po chalanovy jak bojuje o život.. je to troska blbe a neslušne podľa mna

  44. Meno 21. júla 2021, 12:05
    to koho akože máš na mysli?
    tí čo boli pri ňom sa mu snažili aspoň nejako pomôcť, zastaviť krvácanie, ďalší do príchodu RZP a polície riadili dopravu aby nedošlo k ďalšiemu zraneniu!

  45. Takže vyjadril by som sa k tomu nasledovne , je len otázkou času kedy z tejto partie prídu všetci o vodičaky pokiaľ sa nemýlim tak je toto 3. autonehoda pri ktorej bol niekto vážne zranený a zas z tej istej partie, náhoda ? Alkohol ? Všetkym by som ihneď po príchode príslušníkov PZ naparil drogové testy a potom by vyplávala pravda na povrch až potom by zavreli piču všetci čo majú dobrovoľne pásku cez oči alebo si len chránia svoje „nevinné“ detičky . Pekný deň vy ringle

  46. Viaceri co si myslite, ze na zebre je chodec v prave, treba si doplnit vedomosti vyplyvajuce zo zak. č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke..:

    chodec nesmie vstupovať na vozovku, a to ani pri použití priechodu pre chodcov, ak vzhľadom na rýchlosť prichádzajúcich vozidiel nemôže cez vozovku bezpečne prejsť,
    pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva,

    https://www.minv.sk/?bezpecne-na-ceste

    Tymto netvrdim ze pri danej nehode bol na vine chodec, len reagujem na niektore komentare.

  47. Keby mi zrazí nedajbože niekoho z rodiny takáto piča malo by to oveľa horšie následky než len zadržanie vodičského oprávnenia

  48. Co stym majú led osvetlenie a semafori ?? Pol republike by som zobral vodicak… aká zložitá križovatka ??? Najjednoduchšia križovatka aká existuje … semafori ?? Boli ste niekedy za hranicami Serede ?? V každom jednom veľkom meste to tiez takto funguje … to ze tu mame mladých závodníkov ako aj pri Kauflande tak aj na tejto ceste sa skúšajú výkony dieslov 2004 rok výroby a miestnej smotánky “super auta”

  49. Zaujímavé zhodnotenie,až na to že 2/3 prípadoch sa u vodičoch nenachádzal ani alkohol a 3/3 ani drogy, to že sa ludia poznajú a stretávajú sa neznamená že spolu fetujú alebo že by mali v záujme všetci aktívne pod vplyvom alkoholu šoférovať auto. Mohli by ste sa hromadne v týchto skvelo využitých anonymných komentoch zamyslieť, nad tým že si sami na seba radšej dáte viac pozor do budúcna a chlapcovi držali palce.

  50. Al in bud tak dobry a neurazaj ludi.. Tebe sa to moze takisto stat.. Ak neviete ako to v skutocnosti bolo prestante obvinovat soferku..Skutocnost bola uplne ina.. Neviem ci by niekto reagoval inak ked sa mu na prechode otoci niekto kto tadial uz presiel s tym ze si asi nieco zabudol a skocil mu rovno pod auto.. Po par piv ci pol deci toho chalana by ani skuseny vodic tomu nedokazal zabranit!

  51. Ľudia ktorý ju ešte stále obraňujú prosím vás prečítajte si nový článok tu alebo už to je aj na polícia – trnavský kraj a čítajte s porozumením chlapík bol v strede prechodu takmer na konci a ona vôbec nebrzdila a určite nešla 50kou.. veď keby niekto tak isto nezodpovedný išiel tak isto napr s cukrovarskej že by len preletel tak by akurát do seba vpálili.. Uznávam ze by mohla byt ta križovatka viac osvetlená ale nevidieť človeka v strede cesty a nepeibrzdit pred križovatkou… Prajem obom stranám len to dobré ale dúfam ze už vodičak nedostane!

  52. Všetci rozumieme mohol si niečo zabudnúť a otočiť sa ale hádam keď vidím auto zastavím a hádam keď vodič vidí chodca na prechode pribrzdí … Takže chýba je tak či tak na strane vodiča … Dievča malo pribrzdiť , prípadne zastaviť , lenže keď ona letela tak to asi pribrzdiť nedokázala no podľa všetkého ani nebrzdila … Kde je pravda vie len ona a chlapec ktorý kvôli nej leží v nemocnici … Dúfam že sa čoskoro uzdraví myslí na neho celá Sereď !!!

  53. Osobné si myslím že sa plne nevenoval riadeniu vozidla keďže tam nebol šmyk a stalo sa to keď bolo pomerne jasné počasie a vodička .podľa.mna soc.siete istagram a spol zahrali veľkú rolu pri vedení vozidla samozrejme rýchlosť nepozornosť .

  54. Ďakujeme Okoloiducemu za jeho príspevok o tom, čo si On myslí. Moc nás to zaujíma. Ďalší prosím.. Kto si co ešte myslí? Zatiaľ tu je len asi stovka odborníkov, čo si niečo myslia a používajú pritom slovíčka ako: myslím si, asi, keby, možno, pravdepodobne, ze vraj, atď. Stále tu nikomu nezostalo hzo seba trápne?

  55. Pre Luci skus ist 50 a hned pribrzdi ked ti necakane vstupi do cesty opity chodec ktoreho si videla ze tadial uz presiel..este tomu v ciernom obleceni.. Prestante tu obvinovat vodicku! Ste naozaj ubohy

  56. Pre Luci, koment nado mnou! Ty o čom tociš? Aky opitý chodec? Bola si tam? Slušný chlapec, čašník z Fontány, netrep somariny!

  57. Mne sa najviac ľúbi jak všetci seredani sú strašne premudrely keď sa jedná o niekoho iného a nie o nich samotných!!! Všetci všetko vedia videli počuli, na to začnú hádzať špinu jeden na druhého, nadávať na sered jaké je to hhnusne mesto… Také husne presne jak ti co tam žijú.. Pre každého inak sam pre seba rovnako, ale to asi malo kto pochopí… Ps nemala som v úmysle nikoho uraziť, Len som chcela keby radšej ti co tu najviac otvárajú pusinky keby sa radšej pozreli sami na seba… Ľudia zapamätajte si ZLO PLODÍ ZLO.. Lepšie by bolo miesto mudrovania a ohovárania niečo urobiť preto aby……. To už nechám na vás každý nech si to dokončí ako chce 😁

  58. toto je pre tých, ktorí už vyšetrili nehodu namiesto polície, niečo málo zo zákona ale viem, že to určite každý ovláda na 100% z tých, ktorí tu už našli aj vinníka nehody, neobhajujem nikoho ani jedného ani druhého nepoznám takže:

    chodec nesmie vstupovať na vozovku, a to ani pri použití priechodu pre chodcov, ak vzhľadom na rýchlosť prichádzajúcich vozidiel nemôže cez vozovku bezpečne prejsť,
    pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva
    pred prechodom pre chodcov je vodič povinný dbať na zvýšenú opatrnosť a pozornosť, prípadne zastaviť vozidlo ak to situácia vyžaduje, ak je chodec už na prechode vodič ho nesmie ohroziť

    kto chce, môže dať výklad dopodrobna ale zjednodušene je to tak

    podľa vyhlášky pravidlá porušili obaja, laicky povedané, ale na to je tu polícia aby vyšetrila a súd aby rozhodol

    každopádne obom skoré uzdravenie

  59. Takže teraz si už človek nemôže ani vypiť?? Ved peši sa chodí keď si vypijes nešiel na bicykli… Pica mala dávať pozor 100% nedávala pozor a kukala do mobilu alebo do zrkadla a spulila si tam papulu jak jej jebla sestra.. Vám tu drbe chlapec je jej vinou v kritickom stave.. Keby išlo o vaše decko by ste sa zobudili a nepísali o tom ze nejdu semafory.. Je tam prechod a je jedno ci išiel s práva do ľava.a potom z ľava do prava mala pozerať na cestu keby to urobí môjmu synovi ju zaskrtim vlastnoručne!!!!

  60. Ak pojdem 50 a dupnem na brzdu nepôjdem este 50metrov 🙂 jebla výhovorka a ked dupnem na brzdu ostanú stopy po brzdení 🙂 este nieco profesiány šofér Luci

  61. A ta je sestra nicola klačková neviem načo sa hrá je na smiech celej seredi a v okoli😀dievča zobuď sa zo sna

  62. Na smiech si len ty!!! A celemu svetu😉tvoja manka ta mala raci prehnut ci splechnut do hnoja ty skar.. Jak moze nnedo verejne spinit niekoho meno.. To dokaze len hnoi jak si ty.. Ty sa zobud zo zivota lebo zijes mimo

  63. Kt.. Ty vies najlepsie v akom stave bol ze? Bol si pri nom ked zaspaval na stole v AB? A nevedel stat na nohach? Ty si mu nalieval??? Vodu nepil.. Tu si pil mozno ty zo seredskej tocky.. Tak tu nepisci ty hero

  64. Ty mudrlant keby pil iba vodu a jebla by ho na prechode tak by to bola tragédia ale za to že mal (možno) vypite a šiel cez prechod a jebla doňho už je z toho akoze vyvinena ? Lebo však on si dal pohárik ? Sa zobud!!! Tá vaša svätá vodička ani nebrzdila ani nešla primeranou rýchlosťou a Boh vie kde cumela. Ale chalanisko mal asi vypite tak nevadí v pohodke.

  65. 💩Vis jak to bolo tak drz p. Cu.. To ze si neco pocul od takych jak si ty neni vobec dolezite.. Ty si cumel na nu? Vsetci ste videli ze cumi do mobilu to je zaujimave.. Nikto nevidel ze chalan uz presol prechod a otocil sa nazad.. To vedia ti co s nim boli najlepsie..ty mudrlant.. Raz zrovna tebe skoci niekto v takomto stave do cesty a potom picuj sam na seba ze si tomu nezabranil lol

  66. Vy ste tu už prepaty tá čaja nebrzdila !!! Niekoľko metrov ho vláčila sa zobuďte, aj keby jej skočí pod kolesá tak hádam zabrzdi skôr ako 20 metrov ďalej more. Darmo tu budete vypisovať komentáre a snažiť sa ju brániť.

  67. Ty si asi sofer, instruktor alebo policajt ked vies ze nebrzdila? Videl si kde bolo auto odstavene? Kusok pred vchodom do jednoty.. A to je cca 5..7 metrov.. Tolko je este dojazd.. Ked mas vodicak.. Asi chodis len na bycikli pokial ho este mas a neukradli ti ho.. A jebbnuty si len ty aj s tvojim tatkom!!!

  68. Pri 50km rychlosti co je tam povolene skus zastavit😉a 50 m by bol az za parkom keby to tak bolo..ona nemala mercedes jak ty ale stare auto

  69. Polícia sama vraví že nebrzdila a viac o venovani sa jazde vodičky povedia kamerové záznamy a výpovede svedkov.Takže kľudne môžte ukončiť túto debatu.

  70. A keby ti kamarat zdemoluval a znicil tvoj drahy mercedes a ty dosol koly nemu o vodicak a spravil ti este traumu na cely zivot len preto ze bol jak delo bolo by to ok?

  71. Posledný komentár nadomnou. Som veľmi blízka príbuzná chodca, nechaj mi tu na seba kontakt a môžme sa stretnúť osobne a do očí mi môžeš rozprávať o nejakom zdemolovanom aute, o vodičáku a o nejakej traume vodičky dobre ? Teším sa a čakám

  72. To co tu pisete sa mi chce 🤮🤮🤮z vas vsetkych😡😡😡Vobec vas nezaujima ze su to len deti aj ked uz dospele co moze prezivat ich rodina a pribuzny a ako by sa citili kto a co tu o nich pisete.Ved to je ubohe tesit sa z nestastia inych a obvinovat jeden druheho spamatajte sa a prestante!!!

  73. Toto všetko čo sa deje už nemá konca kraja ,nič dobré nás nečaká .Všetko všade uponáhľane nikto na nikoho nepozerá pri šoférovani sú telefóny pri uchu a ide sa .Na nikoho nedávam vinu skôr neviem ako to bolo toho človeka mi je z úprimného srdca ľúto.Telefony pri volante stým nikto nič nerobí.Riesia sa úplne iné nepodstatné veci .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img