ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Bezcitní klamári: Zomrelo mladé dievča zo Serede. Šialení ľudia zneužívajú jej smrť a hovoria, že bola očkovaná. Vyjadril sa pobúrený otec

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Znudení klamári, ktorí hodiny sedia za Facebookom, lebo nemajú čo na robote, zašli až príliš ďaleko.

Posledné hodiny masovo zneužívajú náhlu smrť 17-ročného dievčaťa. Hovoria, že bola očkovaná, a teda za jej skon môže očkovanie. Je to lož. Pod jedným zo statusov sa vyjadril otec dievčaťa – jeho stanovisko je tu:

Tvorcovia dezinformácií už nevedia, čo všetko by si mali navymýšľať, aby verejnosti vnucovali svoje názory. Neštítia sa zneužívať úmrtia obyčajných ľudí. Pritom si pripomeňme, že sú to tí istý konšpirátori, ktorí si pred rokom robili „srandu“, že ak niekto umrel pri autonehode, tak štát mu ako príčinu úmrtia uviedol „koronavírus“, aby mohli pretrvávať mimoriadne opatrenia.

Konšpirátorov dobehla vlastná minulosť. Dnes sú to oni, kto hlása, že za pomaly každé úmrtie je zodpovedné očkovanie, SÚ TO MANIPULÁTORI SO SMRŤOU.

 

Zdroje hoaxu:
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=4402263463137827&id=100000626490953
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=317056623410628
https://www.facebook.com/stefan.vita.jurik/posts/4274391035951349
https://www.facebook.com/renata.buiova.9/posts/1179539925854400

O VAKCÍNACH TRANSPARENTNE

💉Na Slovensku sú momentálne registrované štyri vakcíny na prevenciu ochorenia COVID-19. Ich spoločnou úlohou je pripraviť ľudský organizmus na obranu voči infekcii, ktorú spôsobuje koronavírus SARS-CoV-2. Vírus používa na vstup do buniek ľudského organizmu tzv. spike proteín, ktorý sa nachádza na povrchu vírusu. Všetky registrované vakcíny nejakou formou pracujú so spike proteínom.

💉Dve vakcíny obsahujú mRNA – nosič genetickej inštrukcie na výrobu spike proteínu. Ide o vakcíny Comirnaty od konzorcia Pfizer a BioNTech a vakcínu Spikevax od spoločnosti Moderna.

💉Vektorové vakcíny obsahujú konkrétny gén koronavírusu, na základe ktorého si ľudský organizmus vytvorí spike proteín. Tento gén je uložený v adenovíruse, pomocou ktorého prenikne do bunky. Ide o registrované vakcíny Vaxzevria od AstraZeneca a jednodávkovú COVID-19 Vaccine Janssen od Johnson & Johnson. Medzi vektorové vakcíny patrí aj neregistrovaná vakcína Sputnik V od Gamalejovho vedecko-výskumného inštitútu v Moskve.
💉Po očkovaní mRNA vakcínou i vektorovou vakcínou si organizmus sám vytvorí spike proteín, následne ho rozozná ako cudzí a spustí obrannú reakciu – začne tvoriť protilátky a T-bunky. Keď sa v budúcnosti organizmus s koronavírusom SARS-CoV-2 stretne, imunitný systém ho rozozná a dokáže voči nemu bojovať. Je dôležité povedať, že spike proteín je len malou časťou koronavírusu a nemôže spôsobiť ochorenie COVID-19.

Všetky informácie o očkovaní nájdete na facebookovej stránke Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv.
Zdroj: https://www.facebook.com/sukl.sr/posts/6006293579380645

ĎALŠIE PRÍKLADY ZNEUŽÍVANIA A DOKONCA AJ VYMÝŠĽANIA SI ÚMRTÍ ZO STRANY INTERNETOVÝCH HRDINOV

https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/993237708170763
https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/976692039825330
https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/972264836934717

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. presne tak Milosko, je to svinstvo. Tak ako aj zneuzivanie Kuciaka a jeho vrazdy na politicky boj terajsej vlady. Ako hovoris je to svinstvo.

  2. Aby upútali pozornosť na seba, nemajú zábran si vyhliadnuť nejakú obeť na upútanie pozornosti verejnosti a tak rozvírili nepokoj medzi ľuďmi a tým dosiahli to, čo chcú i za cenu, že je to v rozpore so zdravým rozumom a dobrými mravmi. Dokonca i s trestnou činnosťou. Ale každý by mal použiť svoj rozum a takýchto ignorovať.

  3. Ako môže nejaký idiot napísať, že to bolo po očkovaní, keď očkovaná nebola? Ako môžu byť ľudia tak sprostí?

  4. Som zaockovany a nemal som ziaden problem, moje okolie tiez nemalo. Poznam osobne matku ktorej 10-rocny syn mal postkovidovy syndrom, 2 tyzdne lezal na JISke v umelom spanku. Len si zdielajte, jesen vam ukaze, ze svet nie je taky ako tvrdi facebook a youtube…

  5. Lexa ty mentalny chudak, to o com tocis? Kde a koho sudim ty analfabet? A preco nemam chrbtovu kost, ty ma poznas? Najprv sa nauc citat a potom mozes reagovat na moje komentare. Ak im nerozumies, popros ma a ja ti ich ozrejmim. Take ho.na ako ty mam najradsej, splietate piate cez deviate uplne bez rozmyslu. Hotovy mentalny chudaci.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img