ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Herne mal prepadávať aj hľadaný Luciano Lakatoš zo Serede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Iba niekoľko hodín dozadu polícia uverejnila informácie týkajúce sa lúpežných prepadnutí herní v Seredi, Hlohovci, Trsticiach a Šali.

V posledných dňoch desiatky vodičov registrovali zvýšenú policajnú aktivitu pri kontrole vozidiel. Dnes už vieme, že súvisela s lúpežnými prepadnutiami herní, na ktorých sa spolu s Macedóncom, ktorý bol zadržaný, mal zúčastniť aj 27-ročný Seredčan Luciano Lakatoš.

Po obvinenom Lucianovi Lakatošovi polícia pátra.

V prípade, že ste hľadaného Luciana Lakatoša videli, alebo viete kde sa v súčasnosti zdržiava kontaktujte políciu na č. 158, alebo napíšte súkromnú správu na cez sociálnu sieť Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďakujeme.

 

 

 

Bližšie informácie sme priniesli v tomto článku:

Macedónčan prepadol herňu v Seredi, Hlohovci, Trsticiach a v Šali. Po jeho komplicovi Lucianovi Lakatošovi zo Serede polícia pátra

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Treba ho hnet najst lebo jeho spinava ciganska rodina zije v zahraniciach. Ci anglicko ci francuzko ci cesko. Staci ked tam stihne utiect a oni ho uz schovaju. Treba sa spytat aj jeho ocinka drogoveho dilera ktory je tiez niekde zalezeny alebo jeho mamicky dilerky z kolonie v ga.

  2. Myslis natalku? No ved ona si hlada len gecov a nechava sa vydrziavat ved je to slapka. Kazdeho co mala sedia a teraz dalsi. Uvidime koho si najde dalsieho kto jej bude na sex kupovat veci

  3. Ked dobre vidím tak mal nikde nieje napísané že prepadáva….Na fotkách je len ten druhy takže Luciano asi v herni nebol…Tu ste zas všetci tak múdry az to pekne nieje dokonca ani neviete ze Macka je jeho mama a nie frajerka ale picovat tu do neho nato vas je. Nech napíšu hocikom tu sa normálne zbehne morálna časť mesta ktorá danú osobu hned poznala hned vie odkiaľ je z čoho žije koľko zje na večeru kde spáva a skym. Kurva a ked to všetko viete co nejdete policajtom? Co to kurva nejdete povedat im? A tým pomôcť čistiť toto mesto ale trepať tu picoviny pod menami ani nie vašimi to vám ide…Kurva koľko z vas co tu píšete ste sami fetaci? By mi muselo inak jebat keby čakám na článok o okom kedy napisu a tu si idem zvýšiť ego lebo sak seredonline je nato stvorená…Urážať ich urazat rodiny zeny dokonca aj deti. A stále tie isté mena. Ved sa postav a chod povedat co všetko vieš prispej aj ty ku tomu aby toto mesto bolo čisté. Nie ked ich poberu tu písať co všetko vies po vojne je každý general. Alebo sa vyjebte nato a nepiste to ani tu. Kazdy jeden ktorý pacha trestnú činnosť skonci v Base …A nech tam idú ked majú zaco ale všetkým vám co tu v kuse sondujete aby ste boli prvý ktorý napise najviac hejtovy komentár aby ste sa išli prejsť lebo ked mate riešiť veci tu a nie na patričnych miestach nikomu nepomozete….Takze Bud sa zober a chod anonymne povedat co vies alebo sa vyser nato vypni net a chod do prírody určite cas využiješ lepšie ako sondovat seredonline a nakladať tu na každého o kom napíšu článok

  4. Neni som jeho mama dokonca som není ani jeho kamarát ani kamarátka. Poznám ho asi tak malo ako Teba tu nejde o neho ci je čistý je mne jedno nech si odsedi ked ma co tu ide o tých mudrcov ktorý sa tu zbiehaju

  5. Pre komentar pre vsetkych.. Vieme penis a predsa to stačí.. darmo si tu bude niekto zastavat tychto ludi, sami na seba ukazuju a to co robia nema dlhu zivotnost ale oni ine robit nevedia.. aj macedonec pekneho koňa mu musel robit.. urcite neisli ani pol na pol … typicka vynaliezavost romov v nasom meste .. ale zlate casy mu koncia, chlapec ho urcite potopí a nebude ho nijako kryť..

  6. Ano tato opica mala. Natalku zo sintavi verejnu kurvu co hlada ktory ju bude vydrziavat. Natalka ides dalej uz ti kszdeho zavreli

  7. Moc sa smejem na tých vašich komentároch už od včera si sedím s vyloženými nohami a s cigaretu v ruke čítam to tu a smejem sa jake jebliny porodili vaše mami😂😂😂 prosím vás prečo stále pod tým anonymom?😄😄 treba sa podpísať normálne a pôjdeme to prebrať z oči do oči 💋 A anoo napíšte aj moje priezvisko to mi ulahcite robotu a ešte skôr budem vedieť vaše mena jak keby to priezvisko nenapíšete😄 Majte sa tu pekne dúfam že čím skôr pokapete a ja sa idem ďalej zabávať na vašich komentároch …. jaaaj a aby som nezabudla čoskoro sa vidíme už pár mien viem kto čo píše 🖐🖐

  8. Radšej to napisem ako debil/ka ale stále to ma väčšiu úroveň ako to co píšete…Len nakladat nic iné na každého…Ved nechajte policajtov robiť si svoju robotu….Ked chlapec sedieť ma ist pojde aj bez Vás… Ved majte trochu zábavnejšie životy ako sledovať seredonline preboha

  9. Podľa mňa nie je podstatné pod akým názvom je komentár napísaný, ale skôr, o čom je tento komentár. Mnoho komentárov je písaných od veci, netýka sa napísaného článku, ale skôr je plný urážok a oplzlostí. Aj to niečo vypovedá o pisateľovi komentára.

  10. Mater a cigánsky olašský tlstý smrdlavý tatko ho učili k zlodejine od malička,tak ako to malo dopadnúť.Oni mu boli vzorom.Chlapec robil len to čo vedel od rodičov,nič poriadne nevedel,ani toto.Mater sa ulakomila na cigánov,robi hambu celej rodine,dáva sa celý život vydržiavať pochybným kriminálnikmi obchodujúcimi s drogami,sama kradla po obchodoch v Blave kde ju aj pár krát zadržali za krádeže,otec cigánsky podvodník a feťák,kriminálnik,nestarali sa o chlapca a takto to dopadlo.Chlapec je obeťou výchovy svojích vzorných rodičov.

  11. Pekný bastardi jebat čí je to cigáň róm moslim majú chodiť do roboty a tu pani co fajčí cigu a smeje sa a hľadá niekoho a vie mená volám sa Martin Majernik a nám názor taky že tyto vyjebani za to čo urobili majú pekne a dlho žiť v Base

  12. Šak joj mou, ten degeš Luciano neví Šak nechodil do školy ani čítať ani písať iba počítat, aby mohol ojebávať. Stále bol soplavý a poštával sa a dudel nosel ešte keď mal 14 rokov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img