ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Tragická zrážka auta s motocyklistom v Dvorníkoch. 46 ročný motocyklista prišiel o život

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   K nehode s tragickým koncom došlo dnes, krátko pred 13.00 h v k. ú. obce Dvorníky, v okr. Hlohovec.

Polícia je na mieste nehody a zisťuje okolnosti, za ktorých došlo k čelnej zrážke medzi autom a motocyklom. Silný náraz neprežil vodič motocyklu, z neďalekej obce. V aute VW Passat sa nachádzali dvaja muži. Jeden z nich z miesta nehody ušiel. Policajti ho krátko na to vypátrali a zadržali. Výpovede osôb na mieste nehody sa rozchádzajú aj v tom, kto mal sedieť za volantom auta. Presné príčiny nehody ako aj mieru zavinenia polícia preveruje.

 

Upozorňujeme, že útek z dopravnej nehody je pre vodičov priťažujúca okolnosť a v prípade vážnejších zranení môžu byť osoby odstíhané aj z prečinu neposkytnutia prvej pomoci.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Skurvený feťák Valla bodaj skapal a ešte aj utiekol úbohý potkan zbabelí , presne akého ho poznáme smrť za smrť !!!! !!!!

  2. Nieraz som videl fetky vyskerene od ucha k uchu ,letiet cez plnu ciaru obiehajuc auto za autom.Zaujimave je, ze v inych statoch pri kontrole automaticky robite drogovy test, len u nas to akosi nejde, ktovie preco?😉

  3. Chcem sa Vás popýtat, kto bol ten druhý ??? Skúste mi odpísať . Nebol to prosím vás ten zkokotenec preferovaný kokotožrút ,, KOŠAŘ z Dvornikov prvá ulica na ľavo od Vinohradov ? a piaty dom ??? Po pravej strane v tej uličke ? Prosím vás dajte mi vedieť .

  4. Pre ABC vinikajuci komentár a vístižny ale u nás kín dôjde k takejto inteligencii od štátnych orgánov tak to bude v roku kométy .

  5. Drnco je suchý krypeľ a prostytút necháva sa opýchat od bohatých teplú chov do trutola ten úbohý feťák vychrdnutý keby chcel zdechnút mrcina prepervitýnovaná

  6. Valla ty si určite silná kapacita!kľudne sa zastav keď si frajer,mňa taká trúbka jak si ty nerozhádže..čo sa schovavaš za počítačom..nepíš ale konaj,neopuštaj sa hlavne

  7. Pre Valla-ty chudák čo bijes ženu doma..len sa ukazuj každý dobre vie že si taký panáčik fetácki,zachvilu pôjdeš aj ty neboj sa ..len nasad všade aj tento rok plno marihuany aj s tvojím fetackym švagrikom,len rob frajera Hromada….už si zabudol keď ťa chlapec v HC vypol na ranu..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img