ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Slovenskí dezinformátori prekopali svoje ďalšie dno: Smrť Jula Viršíka spojili pár hodín po jeho smrti s vakcínou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|  Náhla smrť obľúbeného moderátora Jula Viršíka určite zasiahla každého z nás. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť celej rodine a pozostalým. Julo Viršík bol a zostane legendou slovenského éteru a bude nám všetkým nesmierne chýbať.

To, že jeho smrť využije aj slovenská dezinformačná scéna je naozaj nechutné.
Užívateľský profil Ján Bielčik (ktorého pestrý profil obsahuje konšpiráciu za konšpiráciou) zverejnil screenshot statusu nebohého Jula Viršíka z 18.04.2021, kde známy moderátor správne nabáda ľudí aby sa išli očkovať.

Moderátor sa dal zaočkovať vakcínou od spoločnosti AstraZeneca, ako o tom sám písal: „Nedávno na mňa prišiel rad. Neriešil som, čo to bude. Už dávnejšie som povedal, že mi je jedno, aká vakcína sa mi ujde. Môže byť aj Made In Zimbabwe, ak bude mať všetky certifikáty platné v Európskej únii. Ušla sa mi AstraZeneca a bolo to bez problémov, ak nerátam mierne zvýšenú teplotu, ktorá sa po chvíli vrátila do normálu. Teším sa už na druhú dávku a dúfam, že nás čaká lepšie leto, než to minulé.“

Zdroj: https://www.facebook.com/TwentyfiveSJulomVirsikom/posts/143936571066983

Užívateľský profil Ján Bielčik náhlu smrť moderátora bez štipky úcty zvrhol na šírenie svojej konšpirácie. Do svojho statusu napísal toto: Julo Viršk – moderátor Rádia RockFM … Astra Zeneca!!! ⚠️
56 rokov ! … Dnes zomrel !!!, kľudne sa ďalej „očkujte“

Zdroj hoaxu: https://www.facebook.com/jan.bielcik.357/posts/141496004703593

PRÍČINA NÁHLEJ SMRTI
O náhlej smrti obľúbeného moderátora včera písali viaceré médiá. Podľa dostupných informácií skonal v chate v Malých Levároch na Záhorí na zástavu srdca. Moderátora sa údajne snažili oživovať, žiaľ, neúspešne.
Presnú príčinu smrti určí až pitva. Súvis s očkovaním nebol doteraz nikým potvrdený. Teda okrem „odborníka“ Jána Bielčíka.

Zdroj: https://www.tvnoviny.sk/…/2029437_zomrel-moderator-julo…

ZRIEDKAVÉ PRÍPADY KRVNÝCH ZRAZENÍN SA OBJAVILI U ĽUDÍ MLADŠÍCH AKO 50 ROKOV
Celkový pomer prínosov a rizík vakcíny od AstraZeneca aj naďalej zostáva pozitívny. Na používanie vakcíny je ale potrebné nahliadať v kontexte celkovej situácie, či už epidemiologickej alebo situácie ohľadom dostupnosti iných vakcín. Ukazuje sa, že pri nízkej cirkulácii vírusu má vakcína benefit len u populácie nad 50 rokov, keďže pravdepodobnosť nákazy a následného úmrtia na COVID-19 u mladšej populácie je pri priaznivej epidemiologickej situácii nízka. Navyše zriedkavé ale závažné prípady nezvyčajných krvných zrazenín boli zaznamenané najmä u očkovaných do 50 rokov.
https://www.facebook.com/sukl.sr/posts/5799724776704194

PRÍNOS VAKCÍNY ASTRAZENECA ĎALEKO PREVYŠUJE JEJ RIZIKÁ
Všetky liekové agentúry v Európskej únii veľmi pozorne monitorujú hlásenia podozrení na nežiaduce účinky liekov, vrátane vakcín proti COVID-19. Minulý týždeň Európska lieková agentúra vydala záver, že existuje možná súvislosť medzi veľmi zriedkavými prípadmi nezvyčajných krvných zrazenín s nízkymi hladinami krvných doštičiek a vakcínou Vaxzevria od AstraZeneca.

Vzhľadom na to, že vakcína poskytuje vysoký stupeň ochrany pred ochorením COVID-19 a pred jeho závažným a fatálnym priebehom a prípady takýchto nežiaducich účinkov sú veľmi zriedkavé, celkové prínosy vakcíny i naďalej prevyšujú jej riziká.

Iba dodávame, že Štátny ústav pre kontrolu liečiv pravidelne monitoruje hlásené nežiadúce účinky akejkoľvek vakcíny.
Zdroj TU: https://www.facebook.com/sukl.sr/posts/5661508780525795

ČÍSLA NEPUSTIA
Dezinformátori majú s AstrouZenecou – registrovanou vakcínou problém, lebo bolo 222 podozrení na zrazeniny a 30 podozrení na úmrtie zo zrazeniny pri 34 miliónoch podaných vakcín AstraZeneca (https://bit.ly/2QiVLUe). Áno, z 34 miliónov podaných vakcín.

Po zaočkovaní 1,7 mil. Slovákov budeme mať aj my 2 zrazeniny.
Za týždeň však máme 700 úmrtí, za apríl za 11 dní už 1 100.
Minulý týždeň prišlo do nemocnice 400 ľudí 50 až 59 ročných.
Minulý týždeň prišlo do nemocnice 200 ľudí 40 až 49 ročných.
Čísla nepustia…

Zdroj TU: https://www.facebook.com/databezpatosu/posts/223067596274375

SKUTOČNE NEBEZPEČNÉ JE ODKLADAŤ OČKOVANIE
Prípady vzácnych krvných zrazenín, ktoré skúma Európska lieková agentúra v súvislosti s vakcínou AstraZeneca, sú závažné, ale extrémne zriedkavé.
Pri súčasnej epidemickej situácii na Slovensku, aj napriek jej pozitívnemu trendu, každý jeden deň, o ktorý odložíte očkovanie, predstavuje vážne riziko nakazenia sa ochorením Covid-19. A následne riziko ťažkého priebehu alebo dlhodobých ťažkostí.
AstraZeneca je aj naďalej vakcína s výbornými výsledkami, ktorou sa zaočkovali desiatky miliónov ľudí po celom svete. Prípady vzácnych krvných zrazenín bude EMA aj naďalej skúmať a otvorene o tom informovať, pretože to je jej úlohou. A môže nám to priniesť nové poznatky o tom, ako predchádzať aj tým zriedkavým, raritným prípadom.

Zdroj TU: https://www.facebook.com/MinisterstvoZdravotnictvaSR/posts/825424738326304

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stali sme sa pokusnými králikmi farmaceutických spoločností,lenže biznis je biznis,kludne sa očkujte dalej,aj tak raz pravda víde najavo

  2. Milan..ludstvo sa očkuje proti roznym chorobám už dlhé roky (desaťročia, niekde aj stáročia) a neustále sa množí a predlžuje priemerný vek dožitia…kedy už tá pravda víde najavo?

  3. doveryhodne informacie moze dat az pitva,takze pravdu mozu mat nakoniec aj ti konspiratory,alebo naopak,konspiracie sa potvrdia.myslim si,ze tieto ciltive informacie neuzru svetlo sveta.
    jedno je ale iste julovi zlyhalo srdce po vakcinacii nie pred vakcinaciou,mozno len nahoda,snad ta pitva to rozluskne.
    mna znepokojuje fakt,preco farmafirmy nerucia za svoje vyrobky a vedlajsie ucinky a ich znasanie hodili na stat.

  4. tony…a odkial to nejaký Jan Bielčik mohol včera vedieť keď to odhalí až pitva, tak ako píšeš…rozumieš že ten problém je v tom, že v čase keď ešte nikto nevie na 100% presnú príčinu úmrtia príde niekto kto to automaticky spojí s očkovaním a verejne to zdiela, pričom na to nemože mať v tom čase jediný dokaz…..že si to ten človek proste vycucá z prstu a tisíce ludí mu z nejakého dovodu veria…

  5. Mňa by zaujímalo ako PZ už teraz dokázal skonštatovať, že ide o hoax? Už sú k dispozícii výsledky pitvy? Už sú k dispozícii informácie ne/potvrdzujúce súvislosť medzi očkovaním a smrťou?

  6. Pre maďar, k Bielčikovi sa škoda vyjadrovať, to je konšpirátor ako vyšitý. Ale je zvláštne, že tak ako bohorovne dokáže Bielčik skonštatovať o čo ide, tak isto bohorovne dokáže PZ skonštatovať, že ide k hoax. Je to definitívne potvrdené, že jeho smrť nesúvisí s očkovaním? Veď v článku sa uvádza, že presnú príčinu smrti určí až pitva. Súvis s očkovaním nebol doteraz nikým potvrdený. To je síce fakt, ale bol súvis s očkovaním už vyvrátený? Keby PZ napísali stanovisko o pár dní, ale ako to vedia už teraz? Máme tu Ministerstvo pravdy?
    P. S. Sám mám 1. dávku Astrazeneca v sebe.

  7. 56 ročným ľuďom len tak v tejto dobe z ničoho nič prestane byť srdce ? Samozrejme po strektnutí látky umelo vytvorenej.
    Kolko ľudí takto z jedného dňa po očkovaní zomrie a jednoducho nemajú toľko mediálneho priestoru aby sa o tom písalo.

  8. ak sa ľudia nebudú očkovať, dokedy budeme mať problémy s koronou, dokedy budú zomierať ľudia? je nejaká alternatíva, ako sa tej korony zbavíme aj bez očkovania?

  9. Logika dezolátov, umrieš na koronu ? Zomrel si len s koronou! Zomrieš 6 týždnov po vakcíne? Zabila ťa vakcína !!! Proste ja ich nechápem 😀

  10. Bol ockovany Astrou?.. zomrel na infarkt?… prebehla pitva?.. je mi zle z médií…. Ako moze byt vsade pisane ze je to hoax ked nema nikto ziadne informacie?..co ak by to bola pravda co potom? …aha to nebude nikdy pravda aj ak by bola…. je mi na grc z médií

  11. to že spojil očkovanie s úmrtím predtým než prebehla pitva značí to že si to celé vycucal z prsta….evidentne si vymýšla, pretože tú informáciu mať nemohol…..týpek píše že príčinou je očkovanie Astrou (informácie v tomto čase vycucaná z prsta), média píšu že príčinu určí pitva…a tebe je zle z médií? ..kvoli tomu že nepotvrdia jeho výmysel?

  12. Ratafak, informácie nemala ani jedna strana. Jedna píše o tom, že to spolu súvisí, druhá o tom, že to nesúvisí. Ani jedna strana však nemá argument. Chápeš?

  13. Anonym 27. mája 2021, 20:47…jedne strana píše že to má suvis s očkovaním a druhá čaká na výsledky pitvy…a to je dosť rozdiel…

  14. Pravda je taka ze policia tvrdi ze je to hoax ze jeho umrtie nema spojitosť s ockovanim. Ale ved policia to nemoze vediet ked zatial nebola pitva.Takze tvrdenie policie je zatial tiez hoax nakolko ich tvrdenie nevedia dokázať

  15. Aj umrtie tej mladej zeny bolo tvrdene ze to nema spojitosť s ockovanim a uz je to tak ze pripúšťajú spojitosť a mozne umrtie na nasledky po ockovani.

  16. Polícia tvdí že si to pán vymyslel a príčinu smrti potvrdí pitva…nerozumiem tej logike že je pre vás ok ak si niekto vycucá informáciu z prstu ale na druhej strane kritizujete políciu, ktorá piše že si to pán vymyslel a príčinu určí pitva…

  17. Ratafák ty si názorný príklad vygumovanej ovce,kvoli takým ako si ty to na tom našom Slovensku aj tak vypadá.

  18. Anonym 28. mája 2021, 8:53….máš aj nejaký argument alebo len urážky?…za to že ty veríš každej kravine ktorú hocijaký Jano napíše na facebook, tak ja som ovca…..riaditel patologie Michal Palkovič vyvrátil spojitosť s očkovaním ale asi o tom vie oveľa menej ako vedel predvčerom(pred pitvou) Jan Bielčik….budem hádať,:.pitva bola určite zmanipulovaná Sorošom, Gejcom, Radičovou alebo podobným židojašterom…že je to tak?

  19. V Bratislave je najväčšia čakacka na vakcíny lebo tu žijú hlavne inteligentní ľudia – lebo život je drahý a blbec si tu nezarobí.
    Keď všetci títo inteligentní umrú na vakcínu (a to platí vo svetovom meradle), čo bude so všetkými tými nevzdelanými? Ako bude fungovať cely systém keď bude obsahovať väčšinu nevzdelanych ľudí? Veď tato zem sa v rit obráti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img