ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Od 24.5. -11.6. prebehne rekonštrukcia chodníka na Cukrovarskej ulici. V tomto období prosíme vodičov, aby na predmetnom úseku neparkovali – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Oddelenie rozvoja mesta /12 MÁJ 2021/   Mesto Sereď pokračuje v plánovaných rekonštrukciách chodníkov. Článok o pripravovaných prácach sme priniesli v tomto článku

V rámci nastaveného harmonogramu bude ďalšou etapou ul. Cukrovarská a na základe uvedeného chceme požiadať občanov , aby v dňoch od 24. 5. do 11. 6. neparkovali na predmetnej ulici. Rekonštrukcie na jednotlivých uliciach budú spočívať v obnove povrchov chodníkov formou zámkovej dlažby a na ul. Trnavskej a v zámockom parku formou asfaltu. Práce budú prebiehať v závislosti od pandemickej situácie a klimatických podmienok.

Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie počas celkovej rekonštrukcie.

zdroj: seredskenovinky.sk

 

– – –

AKTUALIZOVANÉPozor, zmena dátumu !!!  Vložená nová tabuľka harmonogramu prác

Chceme požiadať občanov, aby v dňoch od 24. 5. do 11. 6. neparkovali na predmetnej ulici.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Preco sa rozculujes? Robia vam novy asfalt a taky jebnuty asocial ako ty nevydrzi kym mu urobia novu cestu aby mal kade chodit a este si chrapac otvara. To ti je na tu chvilu zatazko chodit po rozbitej ceste ty hlupak? Toto je typ jebnute cloveka ktory v zivote nic nedokazal a rozculuje sa nad vecami ktore robia aj prenho. Idiot prvej triedy

  2. Len dokiaľ vydrží tá zámková dlažba, keď tam zaparkované autá vyjdú prednými kolesami až na chodník. Je to veľmi labilná dlažba. Keď je to nové, je to pekné, ale potom prepadnuté alebo uvoľnené dlaždice, ako vidieť aj v meste.

  3. Vidíš niekde v harmonograme prác uvedené, že by sa mala toto leto realizovať rekonštrukcia chodníkov na D. Štúra???
    Už buď trošku samostatný/á, nájdi si oddelenie rozvoja mesta a zavolaj tam, informuj sa. Alebo si nájdi kontakt na projektového manažéra, alebo zavolaj primátorovi.
    Čo si jak??

  4. RE: Anonym 12. mája 2021, 19:27 – MsU pod vedenim primatora mesta ma dostatok velmi dobre plateneho personalu, ktory by mal VEREJNOST a OBCANOV proaktivne informovat o vsetkom, co v meste za peniaze obcanov vykonavaju a pripravuju.

    Obcan nema povinnost obvolavat URADNIKOV na MsU – občanovi sa ZODPOVEDAJU PRIAMO OBCANMI VOLENI funkcionari – NIE URADNICI !!

    Ludia, nenechajte sa stale odklanat ucelovo na vedlajsiu kolaj ! Len a len voleni zastupcovia su ti, ktori su ZO ZAKONA POVINNI s obcanmi a volicmi komunikovat, uradnici za nase peniaze len vykonavaju to, co im vedenie uradu – teda primator prikaze.

  5. Pán Majko
    neviete niečo o tom, prečo už niekoľko rokov nebývajú stretnutia s poslancami?
    Boja sa, že by museli ľuďom niečo vysvetľovať a nebolo by toho málo? Však aj predtým toho času veľa nevenovali, hlavne, keď boli kladené nepríjemné otázky. Myslím, že by ľudia mali o to záujem.

  6. Presne podľa predpokladov, tú ulicu kde sú policajti a mestský úrad, zase spravili s tým makadamom. Čo je v tejto Seredi ten makadam taký obľúbený? Zase ho bude plná cesta, škoda reči.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img