ISSN 1337-8481

štvrtok, 9. mája, 2024

Mesto Sereď pokračuje v testovaní na covid – 19 aj túto sobotu 08.05.2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Krízový štáb mesta Sereď / 5 MÁJ 2021 /  Mesto Sereď pripravilo na sobotu 8.5.2021 predbežne 2 odberné miesta na antigénové testovanie.
Certifikát z nich bude platný už 21 dní. Obe OM sú na Mestskom úrade v Seredi – a len do 16,00hod.

Na odberné miesta je možnosť sa vopred rezervovať na webovej stránke mesta www.sered.sk.
Rezervačný systém je spustený do piatku 7.5.2021 do 12.00hod.

Odberné miesta:
Mestský úrad – v čase 7,30 – 11,30 + po prestávke 12,30 – 16,00 hod
Mestský úrad – matrika v čase 7,30 – 11,30 + po prestávke 12,30 – 16,00 hod

 

Linky na prihlasovanie:
Mestský úrad:

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Že infovojna ty dement dementný. To máš tú drzosť dať sem odkaz na konšpiračný web? Bez autorov, prerobené články vytrhnuté z kontextu, ukradnuté prerobené videá? Ty špinavec, zalez do tej tvojej konšpiračnej riti a zostaň tam čo najdlhšie. Že na tomto Slovensku žijú takí vymletí zaprdenci ako ty, tak to je naša národná tragédia.

  2. Obyvatel máš moje plné sympatie ! Názory nejakých anonymných trolov ťa trápiť nemusia. Raz pravda aj tak vyjde najavo.

  3. Pán Majko ale čo to ?
    Tento plátok funguje presne ako všetky Slovenské zapredané médiá ! Ten link čo tam dal Obyvatel odrazu nefunguje…
    Že by ho odfúkol vietor ?

  4. Miloš bol tam aj zdroj a hlavne v tom videu je debata ludi reporterov, novinarov alebo žurnalistov ak chces ktorí vo svete nieco znamenaju. A ty napriek zdroju cenzurujes informáciu len v podobe linku, ktory som sem slusne vlozil. A namiesto toho tu nechavas prezentovat a zverejnovat toto sproste arogantne hovedo v podobe, Anonym 5. mája 2021, 21:21, tak asi jeho oplzle a urazajuce prispevky maju prinos neskutocneho rozsahu pre toto medium ked ich tu nechavas. Chore Miloš chore

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img