ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Zmluva k nákupu Sputnika V je zverejnená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na stránke Centrálneho registra zmlúv bola dnes zverejnená  Zmluva o dodávke vektorovej COVID-19 vakcíny „Sputnik V“.

Kto má záujem môže do nej nahliadnuť:    Zmluva

zdroj: https://www.crz.gov.sk/zmluva/5716242/

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. „Zmluva je maximálne výhodná pre predávajúceho, lebo kupujúci preberá všetky riziká. Je to zmluva typu take or pay. To znamená, že kupujúci zaplatí bez ohľadu na to, či odoberie dohodnuté množstvo,“ povedal pre TASR lekár a advokát zo spoločnosti Kinstellar Peter Kováč. Za nežiaduce účinky podľa neho preberá tiež zodpovednosť kupujúci, teda ministerstvo zdravotníctva.

    Zhodnotil, že ruská strana sa zaistila voči všetkým rizikám

    Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22647240/koronavirus-na-slovensku-minuta-po-minute.html
    Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22647240/koronavirus-na-slovensku-minuta-po-minute.html

  2. dúfam že rovnako si budem môcť prečítať aj ostatné zmluvy na nákup vakcín aby som si mohol skontrolovať napríklad či výrobca AstraZeneca berie na seba riziká alebo je to len hon na ruskú vakcínu. I keď si myslím že šanca na zverejnenie je jedna k miliónu

  3. Anonym 30. apríla 2021, 9:45.Matovič neklame! Matovič brutálne ojebáva. A to Je to zákerný pes! ojebal by aj vlastnú rodinu

  4. Matovič zmluvu nečítal. Ak by ju aj čítal, vantajm nextajm, …nevedel by čo číta.
    Je čas ukončiť toto ročné trápne koaličné divadlo.

  5. Túto zodpovednosť chceli presunúť na obvodných lekárov, od ktorých chceli, aby oni očkovali, čo samozrejme odmietli. A p. Krajči, keby mu dali podpísať ortieľ smrti, že ho obesia, aj ten by podpísal, ani ten by si neprečítal? To sú všetko tak primitívne vyhovorky. Ale aj p. Krajčí, aj p.Heger sú len takí Matovičoví prisluhovači, čo povie, oni prikývnu.

  6. Matovic vakcinu zabezpecil na zaklade poziadaviek obcanov, ktori vyhlasovali ze sa daju ockovat len Sputnikom V. Mali ich byt stovky tisic.

    Prosim, kde su ti rusofili, ktori tak doveruju Putinovi, Sputniku V a vlastne ktori okupaciu CSSR v ´68 nazyvaju bratskou pomocou a oddialenim kapitalizmu? Kde su tie stovky tisic ludi prahnucich po tom, aby nasim prezidentom bol Putin a aby sme vlastne boli sucastou vychodu, ich vytuzeneho Ruska?

    Ja len ze si chcem upratat myslienky…

    Dakujem za zmysluplne odpovede.

  7. Mám takého staršieho príbuzného, čo sa od jari prsil, že on si dá len Sputnika do seba. Keď mu to konečne bolo umožnené, tak zmäkol ako stolica a nedal si vôbec nič pichnúť.

  8. Pán Majko,dôležité je,že či ozaj bola požiadavka občanov,a aj keby bola,ako dostal tu požiadavku,cez fejzbuk?A čo do toho zatahujete nejakých Rusofilov a snažíte sa odviesť pozornosť od jadra veci.Dolezite je,že to nenormálne zbabrali,a že sa nechal nenormálne ojebat,a Rusi zrejme využili situáciu a priklonili zmluvné podmienky na svoju stranu,lebo videli,že koho majú pred sebou.To je dôležité v tejto veci,nie čo na to povedia Rusofili.Toto je zase smutná situácia,kde sa to všetko začína bagatelizovať a zavádzať v pravom slova zmysle.

  9. Miloš pises ze „Kde su tie stovky tisic ludi prahnucich po tom, aby nasim prezidentom bol Putin a aby sme vlastne boli sucastou vychodu, ich vytuzeneho Ruska?“ Neviem kde si taketo nieco zobral do hlavy ale najskor prestan pisat taketo tvoje hluposti a az potom si poupratuj svoju hlavu a svoje myšlienky ktore prezentujes 🙂

  10. Miloš, Miloš máš klapky na očiach a dosť jednostranný pohľad na svet. Ak sa tváriš a prezentuješ ako „nezávislý“ novinár, mal by si na svet pozerať menej rosofóbne.
    A čo sa týka Sputika V , tak Ti skúsim dať pár takých úvah , prečo sa ludia nedali očkovať Sputnikom:
    1. Väčšina ludí sa nechce očkovať vôbec (nakoľko všetky vakcíny sú zatiaľ len experimentálne )
    2. Z tých ktorí sa dali očkovať , je myslím minimálne 20% takých, ktorí sa dali zaočkovať len preto , aby mohli cestovať do zahraničia
    3. Sputnikom sa ludia nedali zaočkovať preto, lebo nemohli, Sputnik bol vyše 3 mesiace zamknutý v skladoch. takže tí, ktorí chceli ísť začiatkom leta na dovolenky, by
    sa aj tak Sputnikom zaočkovať nestihli.
    4. Drvivá väčšina politikov a aj novinárov tu spustili antikampaň proti Sputniku.
    5. Aj väčšina štátov EU robí kampaň proti Sputniku a nechcú ho uznávať .
    6. A čo sa týka zmluvy, tak tú by sme mali kritizovať až vtedy, ked zverejnia aj ostatné zmluvy na iné vakcíny a ak zmluva o Sputniku bude nevýhodnejšia, tak kritizujme.
    A vieš čo je na tom paradox, že Sputnik je zatiaľ jediná vakcína, ktorá zatiaľ nemá nežiadúce vedľajšie účinky, na rozdiel od ostatných. Aspoň zatiaľ o nich nikde nepíšu.
    Lebo ak by ten zlý Sputnik mal nežiaduce účinky, tak rusofóbny novinári by už o tom na každom webe a v novinách vypisovali palcovými titulkami . ( A ty by si bol medzi nim)

  11. Miloš, Miloš z vás sa stal druhý Matovič, zrazu za Sputnik V je zodpovedný niekto iný!!!!!!!!!! Toto je tzv „nezávislý“ novinár!

  12. Pán Majko, kde ste zobrali, že Sputnikom sa chceli zaočkovať stovky tisíc ľudí? Prosím o odpoveď. Ďakujem.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img