ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

NENÁVISŤ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
NENÁVISŤ
Vyhrali sme voľby, hoci nás neúnavne odpisovali a iných mali vopred vybratých. Pokazili sme im plán. Napriek najhoršej pandémii od prvej svetovej vojny, nedali nám ani tých povestných sto dní a od prvej chvíle začali svoje útoky a manipulácie. Štvali, burcovali ľudí, ale napriek tomu sme sa držali až tak, že sme boli nasledujúci polrok najlepší z celej Európy.
Potom prišla jeseň a čísla pozitívnych začali rásť. Prišiel som s ideou celoplošného testovania s cieľom zastaviť hrozivý nárast. Podarilo sa a podľa štúdie z naj vedeckého časopisu sveta – Science, z týždňa na týždeň sme tak znížili počet pozitívnych o 58%. Napriek eminentnej snahe médií, opozície a bohužiaľ aj pani prezidentky.
To im nepasovalo do karát. Následný hon proti mne a plošnému testovaniu nabudil nášho koaličného partnera natoľko, že začal v čase nárastu pozitívnych burcovať za otvorenie reštaurácií a barov … a k sabotáži nákupu životnedôležitých testov. Miesto ich nákupu si doprial spokojnú dovolenku v Dubaji … až prišlo bez predvianočného testovania peklo, ktoré sme si všetci museli prežiť a prežívame.
V jeho špičke som však spáchal smrteľný hriech … tajne som sa s Rusmi dohodol, že nám pomôžu s dvoma miliónmi vakcín … až naši koaliční “partneri” Sputnik na košickom letisku využili ako zámienku na moju a Marekovu politickú popravu … a mysleli si, že pokorený odídem do zabudnutia … lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac.
Dnes stoja proti mne zoradené šíky ľudí, ktorým sa nebojím do očí opakovať, že novinár by mal pravdu hľadať a nie ju vytvárať. Že novinárov kvalít Jána Kuciaka je na Slovensku, bohužiaľ, len pár … a ich to strašne vytáča.
Až tak, že stratili všetky zábrany a dovolili, aby ich ovládla nenávisť. Nenávisť, ktorou sa vzájomne hecujú, ktorá im zaslepuje oči pred pravdou a majú dnes už len jediný cieľ – moje absolútne pokorenie. Nepatrím do ich progresívneho sveta. Chyba v systéme.
Som bojovník a nerád sa vzdávam. Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám. Ak sa to však stane, budem sa na rozdiel od nich do zrkadla vždy rovno môcť pozrieť … lebo som nikdy, na rozdiel od nich, nikdy neslúžil oligarchom či mafii, ktorí vlastnia väčšinu slovenských médií. 😷
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Uznavam, ze klamar musi mat dobru pamat, aby si pamatal kedy ako klamal a koho. Vy ste sialenec. Vy si nepamatate co hovorite a snazite sa klamat. Dokonca aj sam seba. Vy nesluzite ologarchii ani mafii. Vy sluzite ovela vacsej mafii. Mafii, ktora pamaha rozbit stat, rozhadat narod a znicit ekonomiku.
    Zrkadlo vam ukaze len to, co vy chcete vidiet. Na to je potrebna davka sebareflexie a psychickej pohody. Bez papiera od cvokara.

  2. Tak toto už je smutné ako mafia dostáva stále toľko mediálneho priestoru.
    Ten si zaslúži už len samotku a doživotie

  3. Zase to testovanie , nech sa pozrie na štatistiku úmrtnosti za október až december 2020. Aj štatistika Covid 19 sa v počte zomrelých vysoko líši od štatistiky zomrelých 2250 ku 4004 ľudí.

  4. kolko ludi zomrelo na ine choroby?
    Pise sa LEN o covide. Uz nic ine nie je? Len covid? Urcite vsetci zomreli na covid? Papier znesie a udrzat ludi v strachu je ucel niekoho, komu to vyhovuje. Politika prosperuje a ludia hynu. Hyeny si uzivaju. Co tam po narode, vsak?

  5. Podľa Matoviča sú za prúsery a neschopnosť tejto vlády zodpovedný všetci na svete, len nie jej členovia 😀 Kto môže zato, že sa nedokážete dohodnúť ani na farbe hovna? Treba sa pozrieť do zrkadla a začať konečne robiť politiku pre ľudí, všetkých, nie len tých „vašich.“ Z toho, že bude v lochu aj celá bývalá opozícia sa ľudia nenajedia, účty nezaplatia.

  6. pre Vlada máš pravdu, no niektorým to napríklad stačí. Pripadá mi to akoby poľnohospodári začiatkom roka ohlásili ideme v tomto roku siať, sialo sa však aj v predchádzajúcich rokoch. Mafiu vystriedala iná mafia, nič sme nevyhrali. Kradlo sa, kradne a bude kradnúť, pritom som za PADNI KOMU PADNI a nikdy inak.

  7. „Tajne som sa s Rusmi dohodol, že nám pomôžu s dvoma miliónmi vakcín… až naši koaliční „partneri“ Sputnik na košickom letisku využili ako zámienku na moju a Marekovu politickú popravu… a mysleli si, že pokorený odídem do zabudnutia… lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac,“ napísal Matovič.“

    Cvokár má dovolenku a lieky sa minuli?
    Myslel som si, že to nepotrebuje komentár. Avšak posledná veta – „lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac“ komentár potrebuje.
    To však nechám na koalíciu a odborníkov z oboru psychologie a psychiatrie.

  8. Ako vyšlo najavo..už vo februari poslanci vladnej koalície rokovali o Sputniku,zasadania sa zúčastnila aj Z.Batová,ktora povedala,že ŠUKL nemá akreditáciu na testovanie vakcin..na TA3 to povedal M.KLUS..štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí..vlastne tu zvádzajú všetci…a by ma zaujímalo,prečo potom robili to divadielko s testovaním na myšiach…

  9. Politikům se nevěří, politikové se kontrolují. Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. V politika se nevěří, a kdo v něho věří, je idiot!“

    Karel Kryl.

  10. Prečo nie je napríklad správa o tom, že „spojenecké“, pre mňa osobne nazvýné kapitalistické vykorisťovateľské vojská americkej nenažranej armády, vykonalo viac ako 140 presunov cez územie SR smerom na východ!

    Alebo si mám a môžem myslieť, že média sú platené len na základe uverejnenia správ, ktoré propaguje západ? Komu to vyhovuje? Tejto špinavej prašivej vláde, ktorá predala slovensko a jeho ľud?

    Kde je ústava – My, národ slovenský, pamätajúc na politické a kultúrne dedičstvo svojich predkov a na stáročné skúsenosti zo zápasov o národné bytie a vlastnú štátnosť …!!!
    PRVÁ HLAVA

    Prvý oddiel

    ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
    Čl. 1

    (1) Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.

    (2) Slovenská republika uznáva a dodržiava všeobecné pravidlá medzinárodného práva, medzinárodné zmluvy, ktorými je viazaná, a svoje ďalšie medzinárodné záväzky.

    Čl. 2

    (1) Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.

    (2) Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v jej medziach a v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon.

    (3) Každý môže konať, čo nie je zákonom zakázané, a nikoho nemožno nútiť, aby konal niečo, čo zákon neukladá.

    Vlastizrada, IgorKo!

  11. Z minulosti sme sa nepoučili!
    Nezostali sme zvrchovaný, demokratický ani právny štát.
    Nehovorím o samostatnosti. A protim sme ako republika a národ mali na to.

    Ale poviem ti len jedno. Slovanský národ mi je vždy bližší, ako amerikánec. Čo dobré prišlo zo západu? Hitler? Vojna? Kapitalizmus? … Ty sa nevyjadríš? V 68 si mal ešte plienky?

  12. Gulak 17. apríla 2021, 15:19 – mam rad vecnu diskusiu. Vydrzme, pravda vyjde na povrch. Ide o vysoku hru a zaujmy, o ktorych sa beznemu cloveku nesniva ani v tom najbujnejsom sne.

    Rozmyslam, ako by som sa v pozicii byvalych mocnych ludi zbavil cloveka, ktory desat rokov systematicky pod svojim menom verejne upozornuje na moje spinavosti a rozkryva system, ktory mi umoznil zbohatnut. Nooooo, asi by som sa snazil dostat ho cez zakon. Nedari sa a zakon na neho nic nema? A ten clovek zrazu dostane od ludi moznost a vlastne povinnost zakonnym sposobom odkryt moje zlodejiny a realne hrozi ze ma dostane do basy?

    Nuz, asi by som sa snazil zosmiesnit ho, znemoznit a urobit z neho blazna. Ako na to? Niet lepsieho, ako ked to urobia samotni obcania. Len musim zabezpecit dovod, spravnu medializaciu a vhodnu financnu podporu. A potom len v spravny cas, dostatocne intenzivne a vhodne smerovat kauzy, ktore ho znemoznia uplne a zabezpecia navrat k moci nasim ludom.

    Ano, aby som nezabudol, este potrebujem okrem zapornych postav, aj hrdinov. Najlepsim hrdinom je mrtvy hrdina. A najlepsi je ten, o ktorom mozem verejnosti podhodit, ze este aj jeho samovrazda v base vlastne nie je samovrazdou, ale utyranim od osoby, ktorej sa potrebujem zbavit. Ludia pozapaluju sviecky, nejaka ta demonstracia vhodne skombinovana s vyuzitim nasratosti ludi na ruska a vlastne cely svet a nasledne viac nakazenych je vlastne bonusom gratis. Nasleduje dalsia nespokojnost verejnosti. Ty vole, skoro hotove perpetum mobile…

    Sem tam dalsi skandalik, namiesto sviecok kopa kvetin – vlastne je jedno o com to je, hlavne aby to ludia robili spontanne, radi a sami. A aby to smerovalo k jednej nenavidenej osobe.

    Popri tom vsetkom vsetci kamosi ktorym hrozi basa (alebo aspon ze pridu o vynosne ksefty) mobilizuju svojich kamosov na uradoch, v potrebnych organoch cinnych v pruseroch aby nateraz boli necinni a – aby len cakali…

    Zlozite, ale vlastne tak jednoduche. Staci dostatok emocii (prilozime trosku Putina aby aj rusofili boli spokojni ze sa mozu pridat) a moj scenar zrealizuju samotni nasrati obcania. Ze z toho nakoniec jedine prave oni nebudu mat nic? A snad niekedy mali? Uzitocny idioti su preto idiotmi, lebo nimi byt chcu. Im sa nerozmyslat paci. A najviac su hrdi na to, ked vyhlasuju, ze nie su ovce…

    Prepacte, nechal som sa uniest…

  13. Podľa mňa, najhoršie je to, že naši ľudia si samí seba nevážia, nemajú hrdoť a vyžívajú sa v škandáloch. Keď sa niečo udeje, nechajú sa uniesť emóciami, ktoré veľmi rýchlo vyprchajú a život ide ďalej. Napr.čo viedlo niektorých ľudí, aby volili Matoviča, alebo Kotlebu. Jeden že liezol na plot Počiatka, druhý že kreslí hákové kríže? A ako sa dá dosiahnuť, aby sa ľudia konečne spamätali a začali vážne uvažovať? Vidíme, ako aj Fico si brúsi zuby, že sa vráti. Myslím si, že by sa mal zmeniť volebný zákon, aby občania volili ľudí a nie strany, ktoré si tam dajú ľudí, ktorí im vyhovujú. Sú tam zabetónovaní, raz sedia na vládne stoličke, raz na parlamentnej.

  14. pre Miloš Majko 17. apríla 2021, 18:35
    Miloš to si pekne napísal. Najlepší hrdina, je mŕtvy hrdina. Potom stačí správny mediálny tyátr so správnymi ľuďmi, ktorí vyburcujú verejnosť a voilá, máme tu akože nespokojnú verejnosť požadujúcu zmenu. Kurňa na koho mi toto pasuje? Žeby istý novinár s priateľkou? Podobnosť čisto náhodná.

  15. Očuj ty dilino čo sa voláš pre M.Majku !
    To kde si videl že by Kotleba kreslil hákové kríže ? Si osprostený týmito zapredanými médiami,nemáš o ničom ani potuchy.

  16. pre M.Majku 17. apríla 2021, 19:04 – ludia v prvom rade pri tak zavaznych rozhodnutiach ako je obsah listka vhodeneho do urny, musia ROZMYSLAT ! Bez emocii, bez toho kto ako vyzera a co slubuje. Treba sa pozriet na to, co kedy, ako a pre koho dovtedy urobil. To je totiz jedine, co nedokaze zmenit. Opacne, slubit moze cokolvek…

    O Matovicovi ludia bez hanby a akychkolvek zabran hovoria ako o blaznovi. Pytam sa ich – vystupil niekto z nich verejne aspon proti susedovi, ktory mu osrava plot? Otazka poslancovi na obecnom zastupitelstve ci starostovi preco z verejnych penazi financuje to ci ono, je level, ku ktoremu je daleko, lebo za obdobne nevhodne polozene otazky konretnym ludom mozu horiet auta…

    Ano, bezny clovek nema predstavu, co to je vystupit verejne proti starostovi, primatorovi, predsedovi vlady, ministrovi a POMENOVAT ICH ako aj ich konanie pravymi menami. A ano, ludia ako Matovic nemozu byt uplne normalni, lebo podla vseobecne akceptovanych sucasnych kriterii, „normalny“ clovek neodporuje mocnym, drzi hubu a ak ho k rozkradackam aj osobne zrovna nepirzvu, minimalne sa snazi aspon trosku prizivit sa.

    Ludia typu Matovica su teda nepochopeni a ich konanie je povazovane za chore. Ano, osobne viem o com pisem…

    Matovic komunikuje hrozne, vela veci by mal nechat na odbornikov a on sa mal venovat riadeniu krajiny. Po rekonstrukcii vlady sa mal venovat nie financiam, ale navratu a nastolovaniu prava, spravodlivosti a moralky do spolocnosti. Myslim si, ze tam je dobry a tam ma realne sance spolocnost posunut dopredu a zapisat sa tak do historie. Neznamena to vsak, ze to mysli zle.
    Ale to le len moj nazor…

  17. Vlado tak týmto porovnaním si klesol na dno najhlbšej žumpy pod niekoľko metrovú vrstvu hovien, ty nímand. To je k tebe všetko.

  18. Pripomína mi to praktiky ŠTB. Ešte to neskončilo?

    Prepáčte pán Majko, píšte o Matovičovi, že by sa mal „venovať nie financiam, ale navratu a nastolovaniu prava, spravodlivosti a moralky do spolocnosti“. Vy si myslíte, že tam je dobrý? Jeho morálka je dobrá? Svojou morálkou sa neposunie ale do histórie sa určite zapíše. Keby si len slovensko myslelo, že je to idiot, dalo by sa to zahrať do zabudnutia. Bohužiaľ, slovensko je celosvetovo známe, kto tu bol premiérom a akú hanbu tomuto štátu a národu robí.
    Ďakujem a stačilo. Jeho post je na inej stoličke.

  19. scenárista 17. apríla 2021, 20:13 – necakajte, ze ja budem Matovica ospravedlnovat, alebo obhajovat. Nemam dovod ho ani hanit. Negativny fan klub ma dostatocne velky.

    Ja sa len nesnazim hladat lahke vysvetlenia zlozitych problemov. A snazim sa analyzovat, kde je skutocny problem a akymi klamlivymi tahmi sa zase kto snazi manipulovat verejnost. Samozrejme, ze puzzle sa skladaju postupne, obraz dotvara cas a poznanie a ten este nie je zdaleka uceleny. No ja uz som dost stary a skuseny na to aby som videl, ze niekomu hodne tecie do topanok a pre odvratenie zeliezok na spinavych paprcach je ochotny urobit cokolvek.
    Vo vysokej, ale aj tej najnizsej politike…

  20. Pre anonym 17. apríla 2021, 20:07
    Ale nehovor ty anonym = nímand. Kvôli tvojej kritike min 5 sekúnd nezaspím. A inak mi môžeš akurát tak vyskočit na hrb.

  21. Pán Majko tu rozvíja myšlienky, ktoré však môže platiť aj na iných politikov ako len na expremiéra. Tieto politické hry nie sú nič nové pod slnkom a sú všade na svete. Otázka je , komu to prospeje? Bežným občanom určite nie!!!

  22. A ovečky ako Vlado a podobní nímandi im na to skočili. Resp. myslím že Vlado je jeden z nich, ktorým niekto dobre stúpil na otlak.

  23. Pán Majko,to sú len Vaše úvahy,a veľa rečí,Fakta sú také,že nepustia.Nemoze niekto bojovať proti necestnostiam,keď sám je nečestný.To je všetko.

  24. Tak,ako povedalo veľa vzdelaných a významných ľudí – to je prípad pre psychiatrov,škoda ďalej debatovať a prekárať sa.Ako múdro povedala p.prezidentka,človek v určitom veku sa už nezmení !

  25. Topky

    Temné pozadie poslanca Gyimesiho: Otec v ŠTB, syn zázračný podnikateľ! Prečo vyťahuje maďarskú kartu?
    …V kuloároch sa špekuluje, či poslanec nevyužíva bývalé kontakty svojho otca aj na politickej úrovni.

    Nič v zlom, ale keď čítam, mám pocit že ŠTB stále funguje a politiku ovládli klamári a zlodeji,…
    Preto zlodej kričí – chyťte zlodeja?
    Títo politici nerobia pre Slovensko a jeho národ.
    Čím skôr skončia, tým lepšie pre Slovensko.

  26. pre Anonym 18. apríla 2021, 6:40
    Máš smolu, nestúpil 😀 No používam na rozmýšlanie mozog, kdežto ty DenníkN, markízu a iné „slovenské objektívne“ médiá 😀 A áno, súhlasím s tým čo Miloš napísal. Keď nefunguje propaganda niečoho, treba dodať hrdinu. Najlepšie po funuse. Má to potom lepší šmrnc a ovečky sú potom povoľnejšie počúvať a bľačať na povel.

  27. Čo zahováraš. Na jednu úroveň si dal grázla obesenca s vraždou mladého človeka, ktorý o grázloch písal. Ty a mozog? Ty tam máš tie spomínané hovná.

  28. Samozrejme, ze praktiky STB sme nenechali v minulosti a s byvalymi STBakmi sa spolocnost nevysporiadala tak, ako mala. Nie zo srandy u nas bol ignorovany aj lustracny zakon. Jednoducho nemozeme donekonecna robit hrube ciary.

    STB je narocna tema dnes, kedze to bola narocna tema aj pocas jej aktivneho fungovania v minulom rezime.

    STBaci mali dostatok skusenosti za socializmu, sluzobne cestovali na zapad, mali vybudovane siete informatorov a mohli v podstate cokolvek.

    Problemom je, ze kazdy kto sa chce k takto zlozitym temam vyjadrovat, mal by si o nich nastudovat aspon zaklade fakty z historickych vedeckych pramenov. Inak len pouziva prilis dolezite oznacenia v suvislostiach, o ktorych ani len netusi, nakolko sa zakladaju na faktoch.

    Povrchnost je aj tu vaznym nebezpecenstvom hlavne do buducnosti a pre vaznost a vnimanie zla minulej doby uz aj nasimi detmi, nehovoriac o ludoch, ktori sa narodili desatrocia po revolucii.

  29. pre Anonym 18. apríla 2021, 11:40
    Nezahováram, porovnávam cirkus, ktorý sa rozpútal v oboch prípadoch. A áno porovnávam prípady, pretože ten „grázel“ sa pričinil o uväznenie najväčších mafiánov v histórii krajiny, v dobe, keď sa ich väčšina bála. A grázel urobil v radoch PZ čistky, ktoré viedli k vyčisteniu aj nášho mesta.

  30. Blaha zverejnil video, ak má blaha pravdu, tak ŠUKL treba zrušiť. Na Slovensku sa hrá špinavá hra. Prvom rade ide o peniaze nie o zdravie občana.

  31. Vlado 18. apríla 2021, 18:16 – problem je, ze to malo byt davno, resp. nemalo byt dovolene jeho (mesta) zaspinenie.

    To, co robil Lucansky v minulosti proti grazlom, je POVINNOSTOU KAZDEHO policajta. Za to berie vyplatu a ma vyhody po odchode do vysluzby.

    Problem u Lucanskeho je, co robil neskor na funkcii. Za to bol zadrzany, obvineny a vzaty do vazby. A ten stav evidentne nezvladol.

    Este tu je moznost, ze sa mu niekto vyhrazal. Ak ano, ani to nezvladol, nakolko by taku skutocnost mal nahlasit vysetrovatelovi. Ak k tomu doslo, vedel, ako sled dalsich udalosti zastavi, alebo skomplikuje cestu pravu.

    Netreba si robit modlu a ideal v nikom. Kazdy ma pozitiva aj chyby. Dolezite je identifikovat, co prevysuje viac…

  32. Mozete mi vysvetlit preco tomuto psychopatovi davate tolko priestoru? A este k tomu jednostranne?
    Velice sa hrate na objektivneho novinara ale mate k nemu blizko asi tak jak ja k neurochirurgovi

    Matovic rozvracia tuto republiku, chapete ze jeho uloha je byt ministrom financii a riesi vakcinu, obchadza ministra Korcoka a diplomatov pri zahr navstevach a pri hadzani spiny po sulikovi si nasiel novu obet Batovu….

    Je to obrovska hanba jeho, pre slovensko ale aj pre tych co mu v tom sekunduju

  33. Nepozeraj priamo. Musíš sa pozrieť kto je v oľano. Napríklad taký pán Budaj. A teraz sa pozri na súvislosti medzi objektivitou a mediálnym priestorom.

  34. Pán Majk,viete houby,čo Lúčansky. zvládol,alebo nezvladol.Az,keď skončia vyšetrovania orgánov činných v trestnom konani,potom môžete definitívne niečo tvrdit.Trepete,tak ako Vám to Vám a Vám podobným vyhovuje.

  35. Ja si myslím, že ak sa Lučanskému niekto vyhrážal, tak to práveže zvládol. Pretože vyhrážky mohli byť cielené na jeho rodinu. Buď si ti hodí, aby sa umlčal alebo si to odnesú rodinní príslušníci. Takže to zvládol a uchránil rodinu. Aj to je jedna z verzií prečo sa tak rozhodol.

  36. Anonym,18.33, pán Majkovýborná logika,niekto sa mu vyhrážal,a preto si vzal život.A inak ste obaja v poriadku.O tomto by sa dalo napísať celá kniha,jeden zavádza,a druhý má logiku ako dospelý vrabec.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img