ISSN 1337-8481

utorok, 7. mája, 2024

Kontrola vodičov v Seredi a v Šintave vo VIDEU . Policajti riešili 575 osôb kvôli pandémii v kraji

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Od 2. – 8. 4. 2021 zdokumentovali policajti v rámci Trnavského kraja celkom 575 priestupkov, z toho bolo:

👉 210 vyriešených napomenutím
👉 355 osobám uložili pokutu
👉 10 osôb oznámili policajti na príslušné úrady

Najviac, až 339 prípadov riešili policajti z dôvodu porušenia zákazu vychádzania a 54 osôb sa dopustilo priestupku za chýbajúce alebo nesprávne nasadené rúško.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Darmozraci vydrbany ludia nemaju pomaly z coho zit a len nas okradajte. Vsetkym sa raz vsetko vrati! Potrebujete doplnit kasu ale ohlad na ludi bez penazi nemate spiny nakazene ved vsetko sa kazdemu raz vrati!

  2. Za tie rúška veru veľmi málo. Veľký park plný dezolatov bez rúška a ešte na teba divne pozerajú keď ho máš. No obavy že nám zblbnu deti kôli absencii riadneho vyučovania nieje tak hrozivá ako to že
    tu pribúda veľa blbcov konšpirátorov a antivaxerov čo vo fabrike pri páse prišli na všetky krivdy sveta.

  3. Tiež nesúhlasím so všetkými opatreniami… Ale aj oni len plnia príkazy svojich šéfov, tak ako každý v práci. Predstavte si, že robíte v Jaguari v Nitre, ale nepáči sa vám auto čo vyrábate… Skúste ho odmietnuť vyrábať… Čo by s vami šéf urobil?

  4. Len im dajte Páni Policajti,nemaznajte sa snimi vôbec. Vela ludi v meste nenosí rúška,to by mohli mestský policajti riešiť a nielen vyberať pokuty na moste,tam Vás zastúpi aj kamera,tam nemusite vysedávať. Vdaka takymto pendlerom a hrdinom,čo sa bijú do hrude ze korona je nič a ked ju dostanú tak prosia o život sa tá hnusoba šíri dalej..

  5. šak ale ste iba papule darmozračske čo sa tu ozývaju kancelarske krisy čo nevedia čo je to robota a vy idete poučovať tam zalezte do kuta a chodte spať vtedy ste najužitočnejší

  6. Absolútne ma polícia v tomto smere nezaujíma…ruska atd…stacilo my čo som videl minulý týžden na G G pumpe po 21…bašavel ako sa patrí hc sc ga naši spoluobčania…a div sa svetu zhoda nahod okolo polícia…cca 15m a nevideli..😀takže netreba sa nechať buzerovať dovolia si iba na určitú skupinu ludi…

  7. Na tej GaG pumpe je to take balansovanie na hrane.
    Lebo doplnenie pohonných hmôt je povolené počas zákazu vychádzania.

    To že si tam čapne za 5eur naftu a potom si tam este hodinu fajci a vykecava je vec druhá. nikto ti nenakáže že musíš byť na pumpe 5 min.

  8. Čo keby sa tak celá energia venovaná na buzeráciu pracujúcich ľudí presmerovala na častejšie kontroly alkoholu za volantom a kontroly rumunských a bulharských kamiónov, čo sem vozia opice..?

  9. Len je čudné, že auto so značkou HC, SC príde v čase zákazu vychádzania natankovať do okresu GA. Inak v pohode. Este nech ma niekto presvedčí, že práve tí sa zastavili natankovať cestou do/z práce.

  10. Anonym, na to ti poviem len toľko..
    Služobné auto magistrátu Bratislavy na bratislavských značkách v Bratislave, označené logom Bratislavy zastavia.., ale také EČV na súkromných autách, ako BJ, SN, MI, či české si ani nevšimnú.
    Ako vravím.. Celé to je zamerané iba drbať pracujúcich ľudí!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img