ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Nové rozdelenie okresov podľa COVID automatu platné od 19.4. – už nemáme žiadne čierne okresy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Podľa regionálnej charakteristiky COVID-automatu už žiadne okresy nemajú čiernu farbu. Slovensko ako celok sa posúva do bordovej farby – 3. stupeň varovania.

Zelené kruhy označujú okresy, v ktorých prišlo k zlepšeniu – k posunu do lepšej farby.

Zo zlepšujúcej sa situácie máme radosť, ale prosíme vás, aby ste dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia a nosili respirátor, v interiéroch čo najviac vetrali a najmä, prihláste na očkovanie seba a vašich starších príbuzných.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Automat si nastavia tak, aby bol výhodný pre politickú hru a pre manipuláciu s ľuďmi.
    Vyjadrenie k opatreniam – otázka – prečo to prezentuje nejaký Oný a nie ten, koho je to v kompetencii?

  2. Hmm, nechce sa mi nadavat. Ale takeho eRrkaveho zmrda tato vlada potrebuje. Dal som otazku a nikto nevie odpoved?
    Naco je her. Heger?
    Naco je Lekvarsky?
    Kde je spuchnuty?
    A o opatreniach „musi“ hovorit danovy podvodnik premlcaneho skutku, lebo vsetci su idioti?
    Fesak, ide o princip. Ak niekto za nieco zodpoveda, tak nech aj odpoveda a nesie zodpovednost.
    Chapes?

  3. 17:51 – ja ťa nechápem, prečo ťa to vie tak vytočiť? Veď si prečítaj hocikde na webe, že sa uvoľňujú opatrenia a aké a ako, a hotovo. Čo ťa trápi kto to kde na tlačovke povie. To ťa vie rozčúliť? To potom musíš mať v živote veľmi ťažké😩

  4. „Politikům se nevěří,
    politikové se kontrolují.
    Věří se v boha, věří se v přírodu,
    věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu.
    V politika se nevěří, a kdo v něho věří, je idiot!“
    Karel Kryl

  5. Keď prídeš domov skôr ako inokedy, možno zistíš ako je to keď namiesto teba to robí niekto iný. Keď to „tvoje“ niekto zastúpil.
    Vláda si robí čo chce a možno nikto z nich nevie čo môže a aké má právomoci a povinnosti. Zdravotníctvo nech sa venuje zdravotníctvu a finančák financiám. Uvoľňovanie opatrení nech prezentuje „premiér“. Ak vôbec vie, že je premiérom.

  6. Je zábavné sa pozerať,ako ,, najlepšia vláda v histórii Slovenska“ pod vedením neObyčajných ľudí uteká z tlačoviek ako krysy z potápajúcej sa lode.A vy novinári,keď nebudete pekne písať o psychopatovi,tak vám vôbec nebude odpovedať.Ešteže v Seredi máme SOL,inak by sme sa o tejto vláde nedozvedeli nič pozitívne.A aká celosvetová kampaň by bola,keby ako premiér Fico alebo Pelle po úteku z tlačovky zamkol novinárov ? Chudák Heger,už načisto stratil pozíciu premiéra,je jasné,že všetko riadi ten narcis,lebo je majiteľom s.r.-óčky Oľano.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img