ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Do prírody v okolí bývalého Campingu chýba chodník. Priestor je po desaťročia zónou oddychu a prechádzok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes nás čitatelia upozornili na podnet týkajúci sa bezpečného chodníka do Campingu, teda oblasti mesta, ktorá po desaťročia slúži na prechádzky a oddych veľkého množstva občanov.

****************
**CAMPING **- ako sa mesto postavilo k problematike prístupu do campingu, kde chýba chodník a bezpečná cesta okolo ihrísk? Je to pozitívne alebo negatívne? Čo na to hovoríte? 
Dobrý deň,
na pracovnej porade konanej dňa 1. 4. 2021 boli primátorom a prednostom MsÚ informovaní vedúci útvarov mestského úradu o obsahu mailu prijatého z adresy ***********@gmail.com.
Primátor sa k požiadavke riešenia označeného ako extrémny problém cesty do campingu vyjadril tak, že zámer zvýšiť bezpečnosť obyvateľov je dobrý, ale realizácia požiadaviek ako sú chodník, retardéry, zelené šikany a cyklotrasa podlieha rozhodnutiu zastupiteľstva v rámci prípravy rozpočtu na rok 2022. Zároveň upozornil na skutočnosť, že združenie občanov na sociálnej sieti v skupine pod názvom „***********“ vo svojom e-maili neoznačilo žiadnu osobu, ktorá by v mene skupiny vystupovala ako kontaktná osoba pre styk so samosprávou.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na čo sa pozriete, všetko treba v meste robiť. Čo sa roky zanedbávalo, teraz sa to hlási. Ako vidieť aj v predchádzajúcich príspevkov, či sú to chodníky, parkovacie miesta… Teraz sa vyvíja tlak od ľudí na odstránenie zdevastovaných chodníkov…. Mesto síce dáva postupne opravovať alebo vymieňať, ale aké firmy vyberá a akú prácu a v akej kvalite ju odovzdajú? Len sa odfajkne, ako splnenú úlohu. Viac zodpovednosti by sa malo vyžadovať od pracovníkov, ktorí sú za to zodpovední a ktorí prácu preberajú. Inak im to zosobniť. Pokiaľ sa nebude uplatňovať osobná zodpovednosť, takáto situácia bude i naďalej zotrvávať.

  2. Este dodam cintorin…o par rokov nebude kam pochovavat…je tu vobec niekto co ma viziu ako by malo toto mesto vyzerat povedzme o 10 rokov..

  3. K tomu cintorinu,urcite by som zrusila
    dvojhroby,v kazdom pripade by to usetrilo kopec miesta,ale momentalne to nikoho nezaujima,ved este miesto je,travnik a len nahrobny kamen,usporne a ekologickejsie ako tie mega velke mramorove platne😕

  4. Pán primátor sa vyjadruje ako to vyhovuje hlavne jemu. Zrazu si spomenul, odsúhlasenie opravy, resp. vybudovania chodníka podlieha schváleniu poslancov ? Kto odsúhlasil opravu ciest a chodníkov Parková, Cukrovarská , SNP,,A.Hlinku ?

  5. Čo sa cintorína týka, na to nemám slov. Ako sa tu spomínajú dvojhroby, to sú opachy, na ktorých môže helikoptéra zastaviť. A to rozmiestnenie! Hroby sú krížom-krážom, že keď chcete nájsť nejaký hrob, musíte tam chodiť ako katakombách. Okolo ,každého široký chodník, že tam môže dôjsť Lúčnica tancovať. Okolo kríža, obrovská vybetónovaná plocha, ako námestie. Tie diaľnice. Jedným slovom, veľa je tam zbytočne nevyužitej zemi, ktorá sa už nedá využiť. Som za prehĺbené jednohroby.

  6. …… Plne súhlasím čo sa týka hrobových miest, celé zle. Teraz naozaj nie v zlom aký význam má veľký hrob,platňa…nijaký. Každý rodinný príslušník(ktorý chce a váži si blízku zomrelú osobu si vie uctiť aj bez toho, či má na takéto moresy alebo nie), lenže ja nato mám???…..trochu sa vrátim ….predchodcovia to robili lepšie a ked už po novom, papierová urna…..nechcem týmto komentom nikoho uraziť ale naozaj treba riešiť aj iné veci a byť ohľaduplný voči iným a prírode….ked sa to tak zoberie koľko sa to celé rozloží?? prepáčte ale umňa nonsens ešte tie brokátové výstielky(mrtvénu už nepomôžu) cxelé zle…..ak sa to niekoho dotklo ,Sorry

  7. Toto mesto dávno zabudlo na svojich občanov.Len ich zaujíma ako sa ešte obohatit lebo stále majú málo. Snáď ta karma raz všetkých dobehne…. Tu žiadna oddychová zóna už ani neni…. Veľmi ťažké je pre mesto zaobstarať Oddychovú zónu, s trávnikom, ihriskami, atď… Pretože to by sto mesto peniaze a potom by nebolo na odmeny…. Stare rameno dali rybárom chudáci lebo kam by chodili. Zlaté časy keď sa tam chodilo kúpať a super strávené letné prázdniny pre mnohych obyvateľov.A ta otrasná výstavba okolo Kaplnky v Cepeni otrasné. Hlavne ze ste sa nahrabali….. Vybudovať niečo pre ľudí Vás nenapadne

  8. Pobavilo ma ,že občianske združenie „neoznačilo“ žiadnu kontaktnú osobu , ktorá by komunikovala s mestským zastupiteľstvom.
    Keď sa nedávno riešil kontroverzný chodnik na Trnavskej ulici mestským papalášom stačila anonymná žiadosť dokonca bez dátumu s nejakym priloženym zoznamom ľudi kde mnohi tam ani nebývali resp.bývali o polkilometra daľej a o nejakom chodniku ani nechyrovali.
    Preto sa pýtam dokedy to takto v Seredi bude /ne/ -fungovať.
    Alebo v Seredi len stači mať iba dobrých kamaratov na spravnom mieste?A takto to tu ide nielen pri oprave a budovani nejakych chodnikov.Na ceste do campingu alebo ceste do kasárni bezpečnosť nikoho z pánov poslancov nezaujima ?!!
    Lebo tam asi nebývajú…a nepodnikajú.

  9. Vy,čo tu pindate na dvojhroby..chodte príkladom a pochovavajte na stojáka,zavolajte si firmu,čo vrta studne a máte vybavene…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img