ISSN 1337-8481

štvrtok, 2. mája, 2024

Premiér Eduard Heger v záujme ochrany života a zdravia občanov má eminentný záujem na masívnej vakcinácii občanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad vlády SR |MM|  Premiér Eduard Heger v záujme ochrany života a zdravia občanov má eminentný záujem na masívnej vakcinácii občanov, ktorá je podmienkou získania kolektívnej imunity. Rovnako vníma záujem občanov o očkovanie vakcínou Sputnik V. Je preto povinnosťou štátu túto vakcínu zabezpečiť v požadovanom množstve a kvalite.

Premiér Eduard Heger v tejto súvislosti poveril vicepremiéra a ministra financií Igora Matoviča a ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského, aby preverili aktuálnu dostupnosť vakcín na trhu vrátane vakcíny Sputnik V. 

Súčasne poveril vicepremiéra a ministra financií Igora Matoviča, aby dnes v Budapešti s maďarskými partnermi prerokoval možnosť posúdenia vakcíny Sputnik tak, aby sa vylúčili akékoľvek pochybnosti o transparentnosti, odbornosti testovania vakcíny, a čím skôr sme spoločne zastavili pandémiu a jej negatívny dopad na verejné financie Slovenskej republiky.

S ohľadom na ochranu zdravia premiér Eduard Heger ubezpečuje občanov, že na Slovensku sa budú povoľovať iba tie vakcíny, ktoré prejdú štandardným procesom schvaľovania v certifikovanom laboratóriu, prípadne budú mať povolenie Európskej liekovej agentúry.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Heger to je asi taký chudák ako ex min zdravotníctva Krajči.
    Obaja trčia zo zadnice blbca z TT a s radosťou sa mu tam točia.
    Táto sekta prablbov musí čím skôr skončiť

  2. Skutočne ho poveril ?Alebo si dodatočne robí alibi,aby nebol za Matovičovho podriadeného aj v tej prvoaprílovej vláde ? Skutočným premiérom sa Heger stane až potom,keď zamedzí tomu bláznovi robiť ostudu Slovensku a zverí ministerstvo financií skutočnému odborníkovi,ktorý z trafiky pre skrachovanca urobí skutočné ministerstvo.

  3. Havran rovno nech poverí teba, ty sa tu ku všetkému vyjadruješ ako najmúdrejší, prispievaš ku každému článku, len škoda že vždy od veci. Si vysadený na Matoviča, tým pádom neobjektívny a zaslepený. Užívaj si jarného slniečka, detičiek alebo vnúčeniec a hneď ti bude lepšie

  4. Pre Anonym z 10.4. o 10.11 : Takých vysadených na Matelka,až si si to nevšimol,je vyše 80% národa.Keď sa ti páči jeho počínanie a robenie hanby pre celé Slovensko,je to tvoj názor,môj ie iný.

  5. Zda sa,že Slovensko príde o vakciny Sputnik V,možno bude aj pokuta…tak potom by bolo vhodne odtajniť nakupnu zmluvu a ten kto je podpísaný ako kupujúci.,.nech ju zaplatí zo svojho…

  6. Ten kto nasral rusov v správe šúkl o 55 rôznych druhoch sputnikov vo svete, že ich spája iba názov, tak ten nech to zaplatí

  7. Havran a anonymi – mozno sa iba nestotoznujeme zo sudruhom s birmovkou a jeho partiou, ktori tu roky ovladali statnu spravu, justiciu, bezpecnostne zlozky a este stale ovladaju media, ktore siria propagandu, hoaxy a klamstva a vyuzivaju pandemiu k zvrhnutiu vlady.
    PS: Olano ani IM som nevolil

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img