ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Opäť kolízia vozidiel pri Lidli ? – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Na základe informácií od našich čitateľov došlo pravdepodobne ku kolízii vozidiel na svetelnej križovatke pri Lidli. Čiastočne je blokovaný vjazd na parkovisko a na mieste sa nachádzajú dve policajné vozidlá. Križovatka je plne prejazdná.

Zvýšte opatrnosť pri jazde na nákupy !

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava:

„Polícia včera, krátko pred 16:00 h, prijala oznámenie o kolízii dvoch osobných áut na parkovisku pri nákupnom centre v meste Sereď. Pri zrážke sa nikto z posádok áut nezranil. Policajti alkohol v dychu vodiča Škody Octavia, ani vodičky Škody Fabia nepotvrdili. Polícia nehodu realizuje ako škodovú udalosť. Vinníka nehody, 44 ročného vodiča, policajti vyriešili na mieste uložením blokovej pokuty.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre Anonym
    Najhorsia krizovatka ??? Ty dokonca poznas aj v Bratislave krizovatky?? Wow,klobúk dole pred tebou,veď ty možeš so svojimi skúsenostami vyučovať v autoškole…. tá križovatka je v pohode len sa treba naucit pravidla cestnej premavky p. Chytrák

  2. Inteligentom ktorí nevedia ani ako zvládli skúšky na vodičák nepomôže ani keby tam dopravu riadil policajt pretoze nepoznaju znamenia

  3. Toto nie je ani pravda…kto nezvládne takúto jednoduchú križovatku, mal by vrátiť vodičák…veď je tam semafor, ako je možné, že tam niekto havaruje? Neviem, či potrebujeme takýchto šoférov na cestách 🤦‍♀️

  4. Nuž keď stále niekto má v hlave, že vychádza z miesta ležiaceho mimo cesty a považuje výjazd od Lidla za menejcenný, tak to potom vyzerá.

  5. A nieje náhodou Lidl parkovisko miesto ležiace mimo cesty? Hádať sa nebudem skôr sa pýtam. Tiež som bol v tom že to nieje cestná komunikácia a tým pádom vozidla vychádzajúce odtiaľ by mali dávať prednosť ostatným.

  6. Ja len dúfam, že takých, ktorí výjazd od Lidla považujú za miesto ležiace mimo cesty, na tej križovatke nestretnem. Kriste pane, veď je tam semafor a ak sa križovatka práve neriadi svetelnými signálmi, tak sú tam ešte dopravné značky. Dokedy pre Krista pána furt bude niekto rozprávať o mieste ležiacom mimo cesty a čo treba urobiť, aby sa takýto ľudia dali konečne presvedčiť? Ešte raz – z každej strany, z ktorej vychádzate do križovatky, máte semafor, resp. dopravnú značku. Tak sa riaďte tým a reči o mieste ležiacom mimo cesty sú úplne bezpredmetné.

  7. Jak hovorite idem na zelenú ak obávam príklad do lava oproti idúceho dávam prednosť atď…… hrúza des môžeš vedieť šoférovať keď ta idiot zabije.

  8. Nie je to parkovisko. Pre tých ktorí to považujú za parkovisko, ako rozlišujete hranice parkoviska ? Kde pre vás parkovisko konci a kde začína ? A myslím hociktoré. Nezačína parkovisko náhodou za tou rampou pri lidli?
    Či môžem si to nabudúce keď pôjdem do lidla zapichnut hneď pred ten semafor na úroveň hlavnej a “vaseho parkoviska” ? Však som už na parkovisku.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img